- 20 Haziran 2022
- 727
- 376
- 30
Yok ama ama duphaston evlenmeden önce kullanmıştım ben bir kere neden hatırlamıyorum. Pcos falan heraldeİnşallah ise yaramislardir doktorum bana da duphaston vermişti iğneden sonra size de verdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama ama duphaston evlenmeden önce kullanmıştım ben bir kere neden hatırlamıyorum. Pcos falan heraldeİnşallah ise yaramislardir doktorum bana da duphaston vermişti iğneden sonra size de verdi mi
Ben hepsini okuyorum kaçırmamak için ama çok konuşuyosunuz bazen uzun sürüyoEtiketlemeyi bilmiorum ya baksana orc yazip duruyorum uzun ya unutuorum orc aklimda kalmis diyeseninkinide yanlis yaziorum buyuk ihtimalle aklimda kaldigi kadar ysziyorum
Ben hepsini okuyorum kaçırmamak için ama çok konuşuyosunuz bazen uzun sürüyo
Bildiğin çift çizgi ya 14. Günde de bunu görmek nasip olsun sen devam edecek misin yapmaya canım test8. gün bu benim sabah ilk idrar. Dün de böyleydi
Evet canım ben ilk günden beri yapıyorum. Tek çizgiyi yakalayabilmek için. Herkes aynı şeyleri yapıyo ben farklı bir yol deniyim dedim tek çizgi gördüğüm günün ertesi günü direk kan vericemBildiğin çift çizgi ya 14. Günde de bunu görmek nasip olsun sen devam edecek misin yapmaya canım test
Bu yöntemi hiç duymamıştımmmm bende 2 günde bir yapayım bariiiiEvet canım ben ilk günden beri yapıyorum. Tek çizgiyi yakalayabilmek için. Herkes aynı şeyleri yapıyo ben farklı bir yol deniyim dedim tek çizgi gördüğüm günün ertesi günü direk kan vericem
Ben de görmemiştim deneyimlemiş oluyorum hahahahahBu yöntemi hiç duymamıştımmmm bende 2 günde bir yapayım bariiii
Beklemek daha zor vallahi en azından takip etmek biraz merakını gideriyorBen de görmemiştim deneyimlemiş oluyorum hahahahah
ÇOOOOOOOOOKKKHerkes cok heyecanlı demi :)
Canım 12. Gün vermen sağlıklı olurKızlar 10. Günüm bugün negatife dönmüyor benim testım meme ucumda yanma var gaz var karnım çok şiş ne zaman kan vereyim
Ozaman 2 gün sonra bende kan vereyim çok heyecanlıyım günler geçmiyor inşallah gğzel haberler alırızzİğne etkisinden belirtilerin 12.gun verebilirsin butterfly oyle vermisti ogrenmisti gebeligini benimde yarin 15.gunum kan yarin ilk defa vericem
İğne günü hariç mi dahil miCanım 12. Gün vermen sağlıklı olur
Genelde iğne gününü saymayın diyorlarİğne günü hariç mi dahil mi