Sen bilirsin bı de senden gelsin güzel haber seni çok. Merak ediyorum ama çok olumsuzsun kötüyü çağıriyon hepAdet olmazsam yaparım ozman 3gun kaldi zaten
Benim de dun öyleydi adet sancısı gelip gidiyordu diğer arkadaşında öyleydi sanki inşallah gelmesin bu ayAdet olcam gibi agrim basladi simdi
Evet haklısın bi şey olursa beni de haberdar etMisafirler var birakip gidemiorum simdilik
Gelip gidiyor oda bugun basladı bi an gelio adet saniorum geciyoBenim de dun öyleydi adet sancısı gelip gidiyordu diğer arkadaşında öyleydi sanki inşallah gelmesin bu ay
Tamam canım sağolEvet haklısın bi şey olursa beni de haberdar et
Bu gebelik belirtisi de olabilir yinede dikkat et kendine ağır fln kaldırmaGelip gidiyor oda bugun basladı bi an gelio adet saniorum geciyo
Tamam canım sen iyisin demi nasil geciyor hamileliğinBu gebelik belirtisi de olabilir yinede dikkat et kendine ağır fln kaldırma
Şuanlik normal bı gün bel ağrısı çok oluyo bı gün adet sancısı oluyo değişiyor hergunTamam canım sen iyisin demi nasil geciyor hamileliğin
O bugün pek yoktu sanki ortalardaOrc canım arkadaşım sende ne var ne yok iyimisin sende belirtilerin devam ediyormu.
Bence sen totem yapıyosun delirdin miii ben olsam hayatta bakmadan duramazdım. Testlere güvenme ayrıca. Bi kan ver yoksa bile sonraki gün bir daha ver. Umut fakirin ekmeği…. Ben regl olsam bile vericem kan. Annem çünkü ilk 2 ay hamile oldugunu anlamamış asla. İlk ay bi de gayet normal regl olmuş. Haksız mıyım kelebek? B Butterfly193 Çok umutsuz canan’cığımGaliba musayit degildir belki
Soguk sıkın keçi boynuzu pekmeziSogum sıkım keciboynuzu ne
Evet 13. Gun testim negatifti ama yani 2. Çizgi namına hiçbir sey yoktu gercekten ben kanı da doktor serum takacaktı diye aldı da verdim yoksa iğneden korkuyorum diye vermeyecektim kan cok siddetli isal oldum diye acile gittim öyle ögrendim sok oldumİğne etkisi 10. Günde geçiyor zaten bak kız ne diyor 13. Gün test negatifmis kanda çıkmış
Bende aynııı alt ksrnımda vurup vurup geciyorGelip gidiyor oda bugun basladı bi an gelio adet saniorum geciyo