Şimdi nasılsın iyisin inşallahEvet 13. Gun testim negatifti ama yani 2. Çizgi namına hiçbir sey yoktu gercekten ben kanı da doktor serum takacaktı diye aldı da verdim yoksa iğneden korkuyorum diye vermeyecektim kan cok siddetli isal oldum diye acile gittim öyle ögrendim sok oldum
Kan versene güzelimErken gebelik yaptim negatif
Ben salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldıŞimdi nasılsın iyisin inşallah
Oyle dusunme tutunmustur sımsıkı o sana merak etme insallahh canim bol bol uzan dinlen yorma kendini agir biseyler kaldirma bacaklarini koltugun uzerine yada bacaginin altina yastik koy oyle uzat yavas otur yavas kalk pat diye kalkma ayaga biraz dikkat et insallah hayirlisiyla bisey olmazBen salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Kanka ne gerek var olsa zaten cikicakti igne etkisi olmasaydi bukadar kesin hamileydim iğne beni yaniltti fazlasiyla herseye anlam yuklersem olcagi buydu cok uzgunum gercekten sinirlerim bozulduKan versene güzelim
Ne güzelEvet 13. Gun testim negatifti ama yani 2. Çizgi namına hiçbir sey yoktu gercekten ben kanı da doktor serum takacaktı diye aldı da verdim yoksa iğneden korkuyorum diye vermeyecektim kan cok siddetli isal oldum diye acile gittim öyle ögrendim sok oldum
Adet olmazsan tekrarla küçük değerler belki çıkmamıştırErken gebelik yaptim negatif
Düşük değil ya doktoruna da atsana hemde önemli olan artış ben senden daha düşük değerle öğrendimBen salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Böyle olumsuzu çekmesi beni de çok üzüyor etki tepki güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun B BenCananSBence sen totem yapıyosun delirdin miii ben olsam hayatta bakmadan duramazdım. Testlere güvenme ayrıca. Bi kan ver yoksa bile sonraki gün bir daha ver. Umut fakirin ekmeği…. Ben regl olsam bile vericem kan. Annem çünkü ilk 2 ay hamile oldugunu anlamamış asla. İlk ay bi de gayet normal regl olmuş. Haksız mıyım kelebek? B Butterfly193 Çok umutsuz canan’cığımenerjiiii
Çok geçmiş olsun hiç sıkma canını üzme bebişini deBen salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Geç döllenme de olabilir bu aradaBen salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Kanka ne gerek var olsa zaten cikicakti igne etkisi olmasaydi bukadar kesin hamileydim iğne beni yaniltti fazlasiyla herseye anlam yuklersem olcagi buydu cok uzgunum gercekten sinirlerim bozuldu
Sende aynı benim gibisin bence kan ver cıkacak bide sen klomenmi letumu kullanmıstın fenara mı yoksaKanka ne gerek var olsa zaten cikicakti igne etkisi olmasaydi bukadar kesin hamileydim iğne beni yaniltti fazlasiyla herseye anlam yuklersem olcagi buydu cok uzgunum gercekten sinirlerim bozuldu
Hicbiri canim yumurtaligim kendi buyumustu catlatma ignesi yaptim sadece kendi derken bitkisel falan biseylerle takviye ettimSende aynı benim gibisin bence kan ver cıkacak bide sen klomenmi letumu kullanmıstın fenara mı yoksa
Hastaneye neden gitmiyorsun? Sen de hamilesin inşallah sıra bendeBenmi yanlis gordum hayal mi kurdum bilmiorum gider gitmez aticam.size kaldirdim hemen sakladim
Ben çok bilmiyorum ama 21 de olmaz sanırım daha çok 23-24 mm olanlar kiste çeviriyormuş. Kaldı ki benim de bugün baya ağrım var. Normalde çok hafif ara araydı bugün baya regl olcakmış gibi ağrım var. 8. günüm bu arada. İyi haberlere inşallahKızlar merhaba, ben bu ay günde 2 kere letu kullandım 21 mm de çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. Günüm ve şiddetli sağ kasık ağrım var öncesi beyaz akıntım oluyordu şimdi kesildi. Kist olma ihtimali var mıdır ?