Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Şimdi nasılsın iyisin inşallah

Ben salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Oyle dusunme tutunmustur sımsıkı o sana merak etme insallahh canim bol bol uzan dinlen yorma kendini agir biseyler kaldirma bacaklarini koltugun uzerine yada bacaginin altina yastik koy oyle uzat yavas otur yavas kalk pat diye kalkma ayaga biraz dikkat et insallah hayirlisiyla bisey olmaz

Ne güzel

Ben salgından galiba sulardan mı bilmem ishalim var karın agrım var cuma gunu kan vercem bidaha bakalım hayırlısı düşük gibi betam ya canım ona sıkıldı
Düşük değil ya doktoruna da atsana hemde önemli olan artış ben senden daha düşük değerle öğrendim

Böyle olumsuzu çekmesi beni de çok üzüyor etki tepki güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun B BenCananS

Kanka ne gerek var olsa zaten cikicakti igne etkisi olmasaydi bukadar kesin hamileydim iğne beni yaniltti fazlasiyla herseye anlam yuklersem olcagi buydu cok uzgunum gercekten sinirlerim bozuldu

Bu mesajı sen mi yazdın? Hatırlatmak istedim

Eklentiler

• DF0F533C-3D0C-4AA3-97B1-8E8CAD8CADBB.png
    183,4 KB · Görüntüleme: 21
Kanka ne gerek var olsa zaten cikicakti igne etkisi olmasaydi bukadar kesin hamileydim iğne beni yaniltti fazlasiyla herseye anlam yuklersem olcagi buydu cok uzgunum gercekten sinirlerim bozuldu
Sende aynı benim gibisin bence kan ver cıkacak bide sen klomenmi letumu kullanmıstın fenara mı yoksa

Kizlarr testi yaptim birakip gittim cay suyu falam koymaya merak ettim bidaha baktim cok hafif silik ikinci cizgi var eve gidince aticam size

Benmi yanlis gordum hayal mi kurdum bilmiorum gider gitmez aticam.size kaldirdim hemen sakladim
Hastaneye neden gitmiyorsun? Sen de hamilesin inşallah sıra bende ben olmazsa çok üzülmiycem ama sadece bu kadar yan etki boşuna çektim diye üzülürüm bi de terazi burcu olsun çok isterdim

Kızlar merhaba, ben bu ay günde 2 kere letu kullandım 21 mm de çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. Günüm ve şiddetli sağ kasık ağrım var öncesi beyaz akıntım oluyordu şimdi kesildi. Kist olma ihtimali var mıdır ?

Ben çok bilmiyorum ama 21 de olmaz sanırım daha çok 23-24 mm olanlar kiste çeviriyormuş. Kaldı ki benim de bugün baya ağrım var. Normalde çok hafif ara araydı bugün baya regl olcakmış gibi ağrım var. 8. günüm bu arada. İyi haberlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…