İyi hayırlı olsunBen 2 si ipne vuurlmustum bugun 14. Gündü
Yarın sabah bı tane yap test13.gun oldu kuzum yarin 14
Amin canım inşallah sizin güzel haberleriniz de gelir inşallahAlllaaaahhh ikide iki gidiyoruzkızlar ikinizi de çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alın B Butterfly193
Yok olsa hissederdim kasık agrim olurdu en azindan hicbisey yok yerlesme kanamasi bile yok bom bos yaniYarın sabah bı tane yap test
Mahsalalh canim benim cok sukur nazar degmesinYolunda pazartesi gel keseyi görelim dedi doktorum çok şükür bugün tam 4 haftalıgiz teyzoslar
Canim benim hayirli olsun saglicakla gelsin evlatlarinizz gozunuz aydınnnCanan bende senin gibiydim canım 9. Gun iğne etkim her seyim gecmişti bugun sddetli mide bulantım ve ishalim basladı acilde serum takılacaktım beta baktılar 57 cıktı dün erken gebelik testim tek çizgiydi bakalım 2 gun sonra telrar test vercem hayırlısı umutlanmak istemiyorum
Bende aynı düşünüyodum ama 57 cıktıKanka ben kan vermicem ya yok oldugunu hissediyorum hicbiseyim kalmadi kasiğimdaki batmalar falan hep gecti igneden miş yani
Bide benim eşimde sorunvardı 1 ay sşgara içmedi ve sogum sıkın keçiboynuzu yedi olduysa bu ay ondsn olmusturAdete 3gun kaldı zaten cok uzgunum aslında biraz kafami dagitmak istedim biraz pskolojim bozuldu misafirlerimde var biliosunuz ondan giremedim yani cok umutlanmistim hayirlisi degilmis bizim icin bu ay da demekki
Gozun aydin hayatim cok sevindim sizin icin gercekten sağ salim kucaginiza almak nasip olsun insallahBende aynı düşünüyodum ama 57 cıktı
Yerleşme kanaması çoğunlukta olmaz ki bnm de bı velirtim yoktu bı dene bence yoksa olmadığını biliriz hiç merak etmiyor musunYok olsa hissederdim kasık agrim olurdu en azindan hicbisey yok yerlesme kanamasi bile yok bom bos yani
Ya daha bı şey bilmiyorsun ki çok negatif düşünüyorsun canımAdete 3gun kaldı zaten cok uzgunum aslında biraz kafami dagitmak istedim biraz pskolojim bozuldu misafirlerimde var biliosunuz ondan giremedim yani cok umutlanmistim hayirlisi degilmis bizim icin bu ay da demekki
İğne etkisi 10. Günde geçiyor zaten bak kız ne diyor 13. Gün test negatifmis kanda çıkmış10.gun negatifi gordum hevesim falan gecti biseyim kalmadi ondan yapmiyorum knka