- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Koyulasmayi takip et ne çıkacak bakalimBilemiyorumki daha once 13 14 de sonradan bikac saate cizgiler ciktigi ve negatif sonuclandigi olmustu bende.. tek fark 5 dk icinde cikmasi. Ama emin olamiyorum. Yuzde 80 olumsuzum. Belki bir umut
Bugun icin kan testi istemisti dr. Asilamanin o gunu saymazsak 11. Gunu. Okuduklarima gore biraz erken ama. Is cikisi vereyim. Artik neyse o. Umidim yok ama keske de diyorum olsa.Koyulasmayi takip et ne çıkacak bakalim
Belirsizlikten iyidir ya hayırlısi olsunBugun icin kan testi istemisti dr. Asilamanin o gunu saymazsak 11. Gunu. Okuduklarima gore biraz erken ama. Is cikisi vereyim. Artik neyse o. Umidim yok ama keske de diyorum olsa.
Var tabii hayırlı olsun inşallahİlk fotoğraf pazar günü akşam yaptığım son iki tanesini de az önce yaptım siz koyulaşma olmuş mu daha kan vermeye gidemedim
GidiyorumVar tabii hayırlı olsun inşallahbiliyordum koyulaşacağını kucak dolusu sevgiler ikinize de ama artık git kan ver ben burda çatladım
Daha once kan vermismiydin.. degerine bakildi mi.hic.. bu arada kacinda olmustun sen asilamayi.Gidiyorumöğleden sonra çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim sizin de çifter çifter çizgilerinizi görmek istiyorum beraber takip ederiz belki
Sonucum çıkarsa paylarisim sizle normalde gitmicektik hava da çok kötü bakalım hayırlısı korku ve heyecan var içimde bı garip hissediyorum
İyi yapmışsın. Öğren ki kafan rahat etsinGidiyorumöğleden sonra çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim sizin de çifter çifter çizgilerinizi görmek istiyorum beraber takip ederiz belki
Sonucum çıkarsa paylarisim sizle normalde gitmicektik hava da çok kötü bakalım hayırlısı korku ve heyecan var içimde bı garip hissediyorum
Aşılama yaptırmadım sadece femara kullandım bı de iğne oldum 12. Gün kanda 26 çıktıDaha once kan vermismiydin.. degerine bakildi mi.hic.. bu arada kacinda olmustun sen asilamayi.
Şöyle 200 lerde bı değer görürüm belkiİyi yapmışsın. Öğren ki kafan rahat etsin
Bugun kacinci gun.. haberdar et bizi de. BekliyoruzAşılama yaptırmadım sadece femara kullandım bı de iğne oldum 12. Gün kanda 26 çıktı
16. Günüm sonucum çıkarsa size de haber ederimBugun kacinci gun.. haberdar et bizi de. Bekliyoruz
100 kusurde ciksa yeter o zaman . Daha cok olmamis. 100 ve ustu gormek nasip olsun diyelm :)16. Günüm sonucum çıkarsa size de haber ederim
İnşallah ya100 kusurde ciksa yeter o zaman . Daha cok olmamis. 100 ve ustu gormek nasip olsun diyelm :)
im tek çizgi cıktı kanda vermedim o yüzden
100 kusurde ciksa yeter o zaman . Daha cok olmamis. 100 ve ustu gormek nasip olsun diyelm :)
Ben şok yüzleri düşünürken mutlu oldumİyi yapmışsın. Öğren ki kafan rahat etsin
Ay hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsünnn çok sevindim gerçektennnBen şok yüzleri düşünürken mutlu oldum
Çok teşekkür ederim saolunAy hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsünnn çok sevindim gerçektennn
Ay super tebrikler valla iyi geldi guzel haber.Ben şok yüzleri düşünürken mutlu oldum
Artışı nasıl senceAy super tebrikler valla iyi geldi guzel haber.