Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne olsun canim.. masallah.Artışı nasıl sence
Yolunda pazartesi gel keseyi görelim dedi doktorum çok şükür bugün tam 4 haftalıgiz teyzoslarButterfly sen nasilsin canim naptin yolundami hersey
Allah razı olsunDaha ne olsun canim.. masallah.
Amin canım sizin testlerinize de bekliyorum senin kaçıncı gününHeee buarada butterfly canim gordum testlerini simdi rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin gozun aydın tekrardan cook sevindim senin adınaa mutlulugunun keyfini tadini doya doya cika hersey gonlunce olsun canım benim
Benimde belirtim yoktu belirtiler yeni başlıyorBen test yapmadim kizlar sorucak olursanız belirtilerim kalmadi hicbiseyim de yok oyuzden test de kanda vermedim ignenin etkisini yaşıyormuşum yani gunlerdir ama artik gecti biseyim kalmadi
Canım kan sonucum 57 cıktı bidaha 2 gun sonra vericem kan
Canan bende senin gibiydim canım 9. Gun iğne etkim her seyim gecmişti bugun sddetli mide bulantım ve ishalim basladı acilde serum takılacaktım beta baktılar 57 cıktı dün erken gebelik testim tek çizgiydi bakalım 2 gun sonra telrar test vercem hayırlısı umutlanmak istemiyorumBen test yapmadim kizlar sorucak olursanız belirtilerim kalmadi hicbiseyim de yok oyuzden test de kanda vermedim ignenin etkisini yaşıyormuşum yani gunlerdir ama artik gecti biseyim kalmadi
Bak ben sana demiştim hayırlı olsunCanan bende senin gibiydim canım 9. Gun iğne etkim her seyim gecmişti bugun sddetli mide bulantım ve ishalim basladı acilde serum takılacaktım beta baktılar 57 cıktı dün erken gebelik testim tek çizgiydi bakalım 2 gun sonra telrar test vercem hayırlısı umutlanmak istemiyorum
Kaçıncı gündu canımCanan bende senin gibiydim canım 9. Gun iğne etkim her seyim gecmişti bugun sddetli mide bulantım ve ishalim basladı acilde serum takılacaktım beta baktılar 57 cıktı dün erken gebelik testim tek çizgiydi bakalım 2 gun sonra telrar test vercem hayırlısı umutlanmak istemiyorum
Alllaaaahhh ikide iki gidiyoruz kızlar ikinizi de çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alın B Butterfly193Canım kan sonucum 57 cıktı bidaha 2 gun sonra vericem kan
Sen nerdesin arkadaşımmm bir gittin tam gittin ben hala bekliyorum benim daha var. Senin zamanın geldi ama git kan ver artıkHeee buarada butterfly canim gordum testlerini simdi rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin gozun aydın tekrardan cook sevindim senin adınaa mutlulugunun keyfini tadini doya doya cika hersey gonlunce olsun canım benim
Ben 2 si ipne vuurlmustum bugun 14. GündüKaçıncı gündu canım