Yaa çok geçmiş olsun baya zor geçirmişsiniz Bende henüz hiç bir yan etki olmadı demekki kişiye göre değişiyorbenim ilk 4 gün çok kötüydü. hatta 2. gece ve 3. gece acillik oluyordum. Kasık ağrısı bir kenara mide bulantısı çok oldu bence. Aslında tam mide bulantısı da değil, reflü var bende. çok yoğun yaşadım reflüyü ağrı yaptı hep. ama anlamadım bir anda geçti hepsi. 2 gündür önceki günlere göre çok iyiyim
yaa çok zor geçirmişşiniz cok geçmiş olsun bende henuz başlamadı yan etki demek ki kişiden kişiye değişiyorbenim ilk 4 gün çok kötüydü. hatta 2. gece ve 3. gece acillik oluyordum. Kasık ağrısı bir kenara mide bulantısı çok oldu bence. Aslında tam mide bulantısı da değil, reflü var bende. çok yoğun yaşadım reflüyü ağrı yaptı hep. ama anlamadım bir anda geçti hepsi. 2 gündür önceki günlere göre çok iyiyim
İnşallah ya bende 100lü civarlarda bekliyorumFizyolojik koşullarda, gebe kalan bir kadında beta-hCG değeri döllenmeden 11 gün sonra ilk kez kanda yükselmeye başlar. Bu olaydan sonra her 24 ila 48 saatte bir kandaki beta-hCG değeri ikiye katlanarak artmaya devam eder. İnternetten aldım bunu. Bu hesaba göre yarın 104 ile 416 olması gerek.
Keşke öyle bı şey yapmasan canım çok stres yapiyo öyle ben hiç test yapmadım keşke sende direk 12. Gün kan verseydin ya da teste en erken 11. Gün baslasaydiniğne gününü saymazsak benim 6. gün bugün. ilk 4 gün deli gibi yan etki görürken şimdi hiç bir etkim kalmadı. şükür iyiyim. her sabah test yapıyorum. ikinci çizginin yok olmasını bekliyorum. her gün biraz daha rengi açılıyor. 2. çizgi yok olduğunda kan vereceğim.
çok çok teşekkürlerYaa çok geçmiş olsun baya zor geçirmişsiniz Bende henüz hiç bir yan etki olmadı demekki kişiye göre değişiyor
ben de şöyle düşündüm. İğnenin etkisinin kaybolduğundan emin olmak istedim. Çünkü eğer hala iğnenin etkisindeyken test yapıp pozitif görüp iğnenin etkisi geçince negatife çevirse daha büyük şok olurdum. anlatabildim mi? çok karışık yazdım :)Keşke öyle bı şey yapmasan canım çok stres yapiyo öyle ben hiç test yapmadım keşke sende direk 12. Gün kan verseydin ya da teste en erken 11. Gün baslasaydin
11. Gün negatif oluyor geneldeben de şöyle düşündüm. İğnenin etkisinin kaybolduğundan emin olmak istedim. Çünkü eğer hala iğnenin etkisindeyken test yapıp pozitif görüp iğnenin etkisi geçince negatife çevirse daha büyük şok olurdum. anlatabildim mi? çok karışık yazdım :)
Anladım evet hayırlısı olsun sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tabiben de şöyle düşündüm. İğnenin etkisinin kaybolduğundan emin olmak istedim. Çünkü eğer hala iğnenin etkisindeyken test yapıp pozitif görüp iğnenin etkisi geçince negatife çevirse daha büyük şok olurdum. anlatabildim mi? çok karışık yazdım :)
Benim olmadi . Ama su an sonucum belli degil.. negatif gibi dusunuyorum benimkini.. akinti iyi bisey sanirim.Kızlar çok yoğun akıntısı olan var mı iğneden sonraki 4-5. Günde?
neden negatif gibi düşünüyorsunn canımBenim olmadi . Ama su an sonucum belli degil.. negatif gibi dusunuyorum benimkini.. akinti iyi bisey sanirim.
BIlmiyorum daha once cok denemem oldu... asilama ile hamile kalamadim..benim surec uzun.. kitap yazarim :) 5 yasinda kizim.var.. ondan once cok deneme.yaptim. 3 tup bebek hamilelik 3 u dusukle sonuclanan.kizim dogal yolla olan tek mucizem. 10 senedir. 2 senedirde 2.. bebek icin korunmayi biraktik ama olmadi.. 2. Bebek icin ilk asilama..... yani hastane yollarinda cok gezdimneden negatif gibi düşünüyorsunn canım
Çok zor şeyler yaşamışsın bundan sonraki süreçte de Allah yardımcın olsun gönlüne göre olsun her şey. Çok şükür ki bir evladın var rabbim olmayan herkese tattırsın o duyguyu ve umarım tekrar yaşarsın aynı hisleriBIlmiyorum daha once cok denemem oldu... asilama ile hamile kalamadim..benim surec uzun.. kitap yazarim :) 5 yasinda kizim.var.. ondan once cok deneme.yaptim. 3 tup bebek hamilelik 3 u dusukle sonuclanan.kizim dogal yolla olan tek mucizem. 10 senedir. 2 senedirde 2.. bebek icin korunmayi biraktik ama olmadi.. 2. Bebek icin ilk asilama..... yani hastane yollarinda cok gezdim
Aynen canim cok sukur. ALLAH isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. o yuzden cokta dusunmuyorum. Yasim 38 sonradan pisman olmayayim diye denemek istedik.. olmazsa yapacak bir sey yok. Bize 1 tane yetiyor cok sukur gercekten.Çok zor şeyler yaşamışsın bundan sonraki süreçte de Allah yardımcın olsun gönlüne göre olsun her şey. Çok şükür ki bir evladın var rabbim olmayan herkese tattırsın o duyguyu ve umarım tekrar yaşarsın aynı hisleri
Amin rabbim o duyguyu bizlere de tattırsın inşallahAynen canim cok sukur. ALLAH isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. o yuzden cokta dusunmuyorum. Yasim 38 sonradan pisman olmayayim diye denemek istedik.. olmazsa yapacak bir sey yok. Bize 1 tane yetiyor cok sukur gercekten.
Bnmde olmadı 14. Günden sonra akıntım çoğaldı hatta en yoğun bugundu 15. GünKızlar çok yoğun akıntısı olan var mı iğneden sonraki 4-5. Günde?
Bence koyulaşma var canım barizİlk fotoğraf pazar günü akşam yaptığım son iki tanesini de az önce yaptım siz koyulaşma olmuş mu daha kan vermeye gidemedim
İnşallah canım ya bı türlü gidemiyorum kan vermeyeBence koyulaşma var canım bariz