Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Yaa çok geçmiş olsun baya zor geçirmişsiniz Bende henüz hiç bir yan etki olmadı demekki kişiye göre değişiyor

yaa çok zor geçirmişşiniz cok geçmiş olsun bende henuz başlamadı yan etki demek ki kişiden kişiye değişiyor

İnşallah ya bende 100lü civarlarda bekliyorum

Keşke öyle bı şey yapmasan canım çok stres yapiyo öyle ben hiç test yapmadım keşke sende direk 12. Gün kan verseydin ya da teste en erken 11. Gün baslasaydin

Keşke öyle bı şey yapmasan canım çok stres yapiyo öyle ben hiç test yapmadım keşke sende direk 12. Gün kan verseydin ya da teste en erken 11. Gün baslasaydin
ben de şöyle düşündüm. İğnenin etkisinin kaybolduğundan emin olmak istedim. Çünkü eğer hala iğnenin etkisindeyken test yapıp pozitif görüp iğnenin etkisi geçince negatife çevirse daha büyük şok olurdum. anlatabildim mi? çok karışık yazdım :)

11. Gün negatif oluyor genelde

Anladım evet hayırlısı olsun sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tabi

neden negatif gibi düşünüyorsunn canım
BIlmiyorum daha once cok denemem oldu... asilama ile hamile kalamadim..benim surec uzun.. kitap yazarim :) 5 yasinda kizim.var.. ondan once cok deneme.yaptim. 3 tup bebek hamilelik 3 u dusukle sonuclanan.kizim dogal yolla olan tek mucizem. 10 senedir. 2 senedirde 2.. bebek icin korunmayi biraktik ama olmadi.. 2. Bebek icin ilk asilama..... yani hastane yollarinda cok gezdim

Çok zor şeyler yaşamışsın bundan sonraki süreçte de Allah yardımcın olsun gönlüne göre olsun her şey. Çok şükür ki bir evladın var rabbim olmayan herkese tattırsın o duyguyu ve umarım tekrar yaşarsın aynı hisleri

Aynen canim cok sukur. ALLAH isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. o yuzden cokta dusunmuyorum. Yasim 38 sonradan pisman olmayayim diye denemek istedik.. olmazsa yapacak bir sey yok. Bize 1 tane yetiyor cok sukur gercekten.

İlk fotoğraf pazar günü akşam yaptığım son iki tanesini de az önce yaptım siz koyulaşma olmuş mu daha kan vermeye gidemedim

Eklentiler

• IMG_20240114_212646.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240116_095454.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240116_095419.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…