Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Bağlı olduğun sağlık ocağında versen bi koşu
Sağlık ocağında da iki gün sonra çıkıyor hava da çok kötü yağmurlu sisli belki yarın giderim eltimin çocuğunun da aşısı var hastanede daha çabuk çıkıyor sonuç sağlık ocağında e nabiza düşüne kadar iki gün geçiyor onun yerine bı gün beklerim hastanede hemen öğrenirim

Sağlık ocağında da iki gün sonra çıkıyor hava da çok kötü yağmurlu sisli belki yarın giderim eltimin çocuğunun da aşısı var hastanede daha çabuk çıkıyor sonuç sağlık ocağında e nabiza düşüne kadar iki gün geçiyor onun yerine bı gün beklerim hastanede hemen öğrenirim
Anladım canım geç çıkıyorsa tabi sen bilirsin

Belirtin var mı
Çok hastaydım belirti mi hastalık mı tam bilemiyorum bel ağrım oluyor bazen bı de ara ara batma oluyo adet sancısı gibi sancı oluyo ama 9.Günden sonra 3 gün sağ bacağım uyuşuk gibi oluyodu en erken belirti bu bence akıntı da 13. Günden sonra başladı arasıra çok yoğun geliyo bazen hiç gelmiyo boyle

Bende test yapiyorum kafam cok karisik. 3 ocakta igne oldum 5 ocak asilama. Bu sabahki testim.. dun sabah yaptigimda cikmamisti ama. Belki cikmayan testte sknti vardi..igne hic cikmadi vucuttan bilemiyorum. Kendime hayrim yok😁

Eklentiler

• 1000049448.jpg
    1000049448.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 23
Bende test yapiyorum kafam cok karisik. 3 ocakta igne oldum 5 ocak asilama. Bu sabahki testim.. dun sabah yaptigimda cikmamisti ama. Belki cikmayan testte sknti vardi..igne hic cikmadi vucuttan bilemiyorum. Kendime hayrim yok😁
Negatif olmadan koyulasabilir ben öyle olanları görmüştüm bugün 13. Günün oluyo o zaman vardir büyük ihtimalle

Negatif olmadan koyulasabilir ben öyle olanları görmüştüm bugün 13. Günün oluyo o zaman vardir büyük ihtimalle
Bilemiyorumki daha once 13 14 de sonradan bikac saate cizgiler ciktigi ve negatif sonuclandigi olmustu bende.. tek fark 5 dk icinde cikmasi. Ama emin olamiyorum. Yuzde 80 olumsuzum. Belki bir umut

X