- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Farklı bir marka testin var mı elindeİnşallah canım ya bı türlü gidemiyorum kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı bir marka testin var mı elindeİnşallah canım ya bı türlü gidemiyorum kan vermeye
Maalesef ikisi de aynı marka bu yaptiklarimin başka da testim kalmadıFarklı bir marka testin var mı elinde
Koyulaşma yok mu yani ya da az mı senceBazen markadan markaya da değişiyor
Bence koyulaşma var canım ilkinde pembemsi sonrakilerde kırmızılık belirginleşmişKoyulaşma yok mu yani ya da az mı sence
Bana da hafif kirmizilasmis gibi geldiBence koyulaşma var canım ilkinde pembemsi sonrakilerde kırmızılık belirginleşmiş
Sağlık ocağında da iki gün sonra çıkıyor hava da çok kötü yağmurlu sisli belki yarın giderim eltimin çocuğunun da aşısı var hastanede daha çabuk çıkıyor sonuç sağlık ocağında e nabiza düşüne kadar iki gün geçiyor onun yerine bı gün beklerim hastanede hemen öğrenirimBağlı olduğun sağlık ocağında versen bi koşu
Belirtin var mıBana da hafif kirmizilasmis gibi geldi
Anladım canım geç çıkıyorsa tabi sen bilirsinSağlık ocağında da iki gün sonra çıkıyor hava da çok kötü yağmurlu sisli belki yarın giderim eltimin çocuğunun da aşısı var hastanede daha çabuk çıkıyor sonuç sağlık ocağında e nabiza düşüne kadar iki gün geçiyor onun yerine bı gün beklerim hastanede hemen öğrenirim
Çok hastaydım belirti mi hastalık mı tam bilemiyorum bel ağrım oluyor bazen bı de ara ara batma oluyo adet sancısı gibi sancı oluyo ama 9.Günden sonra 3 gün sağ bacağım uyuşuk gibi oluyodu en erken belirti bu bence akıntı da 13. Günden sonra başladı arasıra çok yoğun geliyo bazen hiç gelmiyo boyleBelirtin var mı
Bı de göğüs hassasiyeti yok şuan tam olarak ara ara bı sızlama geliyo sadeceBelirtin var mı
Sağlık ocağı da uzak çünkü oraya gidene kadar hastane daha mantıklı geldi bana canımAnladım canım geç çıkıyorsa tabi sen bilirsin
Çok merak ettim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla testin çok güzelSağlık ocağı da uzak çünkü oraya gidene kadar hastane daha mantıklı geldi bana canım
Koyulasma var ama tabi miktarini bilemeyiz. Iyi olacak insallah.Bana da hafif kirmizilasmis gibi geldi
İnşallah Allah razı olsun belki gidebilirim bugünÇok merak ettim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla testin çok güzel
İnşallah canımKoyulasma var ama tabi miktarini bilemeyiz. Iyi olacak insallah.
Negatif olmadan koyulasabilir ben öyle olanları görmüştüm bugün 13. Günün oluyo o zaman vardir büyük ihtimalleBende test yapiyorum kafam cok karisik. 3 ocakta igne oldum 5 ocak asilama. Bu sabahki testim.. dun sabah yaptigimda cikmamisti ama. Belki cikmayan testte sknti vardi..igne hic cikmadi vucuttan bilemiyorum. Kendime hayrim yok
Bilemiyorumki daha once 13 14 de sonradan bikac saate cizgiler ciktigi ve negatif sonuclandigi olmustu bende.. tek fark 5 dk icinde cikmasi. Ama emin olamiyorum. Yuzde 80 olumsuzum. Belki bir umutNegatif olmadan koyulasabilir ben öyle olanları görmüştüm bugün 13. Günün oluyo o zaman vardir büyük ihtimalle