Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldi
Canim yukselmesini bu testlerden anlayamayiz... ferah tut icini gercekten. Daha yeni oldugu icin zaten 55 60 70 neyse degerin odur..o degere gorede renk gayet iyi bence.. iyi dusun

Canim yukselmesini bu testlerden anlayamayiz... ferah tut icini gercekten. Daha yeni oldugu icin zaten 55 60 70 neyse degerin odur..o degere gorede renk gayet iyi bence.. iyi dusun
İnşallah canım arasıra adet sancım oluyor kayıplarım olunca da korkmaya başladım

Hepimizden razı olsun canım 14. Gün sabah ilk idrarımla kar beyazıydı ardından regl olmuştum zaten. Regl de olmadıysan ve bu kadar belirgin çift çizgin varsa bu iş tamamdır darısı bizlerin başına
Ben bugun 13. Gun yarın sabah idrarla bakacam artık belli olur akla kara adet belirtilerim var ama cok fazla

Hepimizden razı olsun canım 14. Gün sabah ilk idrarımla kar beyazıydı ardından regl olmuştum zaten. Regl de olmadıysan ve bu kadar belirgin çift çizgin varsa bu iş tamamdır darısı bizlerin başına
Adet sancim oluyor arasira korkutuyor beni normalde 16. Gün fln adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…