- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Kasetlerde ne cıktıYarın kadın doğuma gel dedi bende iki tane kaset test aldım
Kacinci gun . Ona gore kaset test yapabilirsin.Yarın kadın doğuma gel dedi bende iki tane kaset test aldım
Yaptım bugün 14. Gün bana silik geldi sanki daha koyu beklerdimKacinci gun . Ona gore kaset test yapabilirsin.
12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldiKasetlerde ne cıktı
Ay daha ne olsun. Kesinlikle igne degil . Hic bosa moral bozma.Yaptım bugün 14. Gün bana silik geldi sanki daha koyu beklerdim
Canim yukselmesini bu testlerden anlayamayiz... ferah tut icini gercekten. Daha yeni oldugu icin zaten 55 60 70 neyse degerin odur..o degere gorede renk gayet iyi bence.. iyi dusun12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldi
Kız daha ne olsunnn12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldi
Adet sancısı gibi sancım oluyor kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorumAy daha ne olsun. Kesinlikle igne degil . Hic bosa moral bozma.
Canım benim 14. Gün yaptığım test tam olarak bembeyaz çıkmıştı. Bu silik değil bariz belli. Kesinlikle bebiş var sağlıkla büyüsün12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldi
İnşallah canım arasıra adet sancım oluyor kayıplarım olunca da korkmaya başladımCanim yukselmesini bu testlerden anlayamayiz... ferah tut icini gercekten. Daha yeni oldugu icin zaten 55 60 70 neyse degerin odur..o degere gorede renk gayet iyi bence.. iyi dusun
İyi mi koyuluk cuma günü sabah 26 çıkmıştı kandaKız daha ne olsunnn
İnşallah Allah razı olsun içimi rahatlattınizCanım benim 14. Gün yaptığım test tam olarak bembeyaz çıkmıştı. Bu silik değil bariz belli. Kesinlikle bebiş var sağlıkla büyüsün
Hepimizden razı olsun canım 14. Gün sabah ilk idrarımla kar beyazıydı ardından regl olmuştum zaten. Regl de olmadıysan ve bu kadar belirgin çift çizgin varsa bu iş tamamdırİnşallah Allah razı olsun içimi rahatlattıniz
Ben bugun 13. Gun yarın sabah idrarla bakacam artık belli olur akla kara adet belirtilerim var ama cok fazlaHepimizden razı olsun canım 14. Gün sabah ilk idrarımla kar beyazıydı ardından regl olmuştum zaten. Regl de olmadıysan ve bu kadar belirgin çift çizgin varsa bu iş tamamdırdarısı bizlerin başına
Sonucunu merakla bekliyorum umarım belirtilerin gebelik belirtisidir ve çift çizgi görürsün sabahBen bugun 13. Gun yarın sabah idrarla bakacam artık belli olur akla kara adet belirtilerim var ama cok fazla
Hiç korkmaa bu sefer olmuş12. Gün kan verdim 26 çıktı hiç test yapmadım testi de bugün kan veremeyince yaptım o da böyle 14. Gün bugün bana silik geldi
Sıra sendeBen bugun 13. Gun yarın sabah idrarla bakacam artık belli olur akla kara adet belirtilerim var ama cok fazla
Adet sancim oluyor arasira korkutuyor beni normalde 16. Gün fln adet oluyorumHepimizden razı olsun canım 14. Gün sabah ilk idrarımla kar beyazıydı ardından regl olmuştum zaten. Regl de olmadıysan ve bu kadar belirgin çift çizgin varsa bu iş tamamdırdarısı bizlerin başına