- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Vücut adet olmaya alışık olduğu için öyle tepkiler veriyor da olabilir. Çatlatma iğnesi yoğun hormon salgılattığı için 14. Gün olunuyor diye gördüm çoğu kişide. 2-3 gün içinde adet olmazsan ve test koyulaşırsa zaten kesinleşir artıkAdet sancim oluyor arasira korkutuyor beni normalde 16. Gün fln adet oluyorum
Selam.ne yaptin tekrar ettin miAdet sancim oluyor arasira korkutuyor beni normalde 16. Gün fln adet oluyorum
Salı günü tekrar kan vericem İnşallah yükselirse. Belli olurVücut adet olmaya alışık olduğu için öyle tepkiler veriyor da olabilir. Çatlatma iğnesi yoğun hormon salgılattığı için 14. Gün olunuyor diye gördüm çoğu kişide. 2-3 gün içinde adet olmazsan ve test koyulaşırsa zaten kesinleşir artık
Etmedim akşama tekrar edicem yarın da kan vericemSelam.ne yaptin tekrar ettin mi
Merak ettim ne yaptınız?Adet sancim oluyor arasira korkutuyor beni normalde 16. Gün fln adet oluyorum
Canım yaptırdın mı testini merak ettimYarın kadın doğuma gel dedi bende iki tane kaset test aldım
Bekliyorum daha yarın kan vericem tekrarMerak ettim ne yaptınız?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBekliyorum daha yarın kan vericem tekrar
Gitmedim canım yarın gidim dedim 4 gün sonra vermiş oluyorum o zaman en azından belki yüksek bı değer görürüm zırt pırt kan vermek de zor olucak çünkü yarın kaç çıkmalı sence cuma günü 26 ydiCanım yaptırdın mı testini merak ettim
İnşallah canım senin kaçıncı günün oldu bugün çok merak ediyorum siziHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Fizyolojik koşullarda, gebe kalan bir kadında beta-hCG değeri döllenmeden 11 gün sonra ilk kez kanda yükselmeye başlar. Bu olaydan sonra her 24 ila 48 saatte bir kandaki beta-hCG değeri ikiye katlanarak artmaya devam eder. İnternetten aldım bunu. Bu hesaba göre yarın 104 ile 416 olması gerek.Gitmedim canım yarın gidim dedim 4 gün sonra vermiş oluyorum o zaman en azından belki yüksek bı değer görürüm zırt pırt kan vermek de zor olucak çünkü yarın kaç çıkmalı sence cuma günü 26 ydi
iğne gününü saymazsak benim 6. gün bugün. ilk 4 gün deli gibi yan etki görürken şimdi hiç bir etkim kalmadı. şükür iyiyim. her sabah test yapıyorum. ikinci çizginin yok olmasını bekliyorum. her gün biraz daha rengi açılıyor. 2. çizgi yok olduğunda kan vereceğim.İnşallah canım senin kaçıncı günün oldu bugün çok merak ediyorum sizi
iğnenin etkisidir o. ben de merakımdan ovulasyon yaptım benim de çift çizgi çıktı. Doktorlara güvenin :) ayrıca yumurtlama ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler. aslında yumurtluyoruz ama tam döllenmesi gereken duruma ulaşması çatlamasıyla oluşuyor. o da iğneden tam 36 saat sonra meydana geliyor.kızlar tekrar merhaba ben ilk defa bu ay femera ve ovitrella kullanmıştım tekrar birşey sormak istiyorum ama kafama takıldı düşünmedende duramıyorum 12.01.2024 cuma gunu doktora gittim biri 21 mm ulasan 2 tane yumurtam vardı o gun 11 de çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki onermişti. Şimdi benim kafama takılan şu ben cuma gunu doktordan geldiğimde ovülasyon testi yaptığımda yumurtladığımı göremedim yani t cizgisi hiç yok gibiydi neredeyse ama doktor yumurtan gelişmiş demişti. neyse biz doktorun onerdiği gibi herşeye uyduk ama ben bugun yani pazartesi günü merakımdan tekrar ovulasyon testi yaptım bu sefer t cizgisi c kadar koyuydu yani ben acaba yeni mi yumurtladım yoksa iğne etkisimi yada cuma gunu doktor yumurtlamışşsın demesine rağmen neden ovullasyon testinde goremedim kafam cok karıştı beni aydınlatabilir misiniz birşeyleri yanlış mı yaptım
geçtiğimiz ayda ovülasyon takibi yapmıştım reglimin 12. ve 13. günü yumurtlamayı görmüştüm çift çizgi çıkmıştı. 14. günde çatlamayı gördüm şimdi doktorda bana geçtiğimiz cuma günü yumurtlama olmuş diyince ovülasyonda da görmeyince bir panik yaptım :)iğnenin etkisidir o. ben de merakımdan ovulasyon yaptım benim de çift çizgi çıktı. Doktorlara güvenin :) ayrıca yumurtlama ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler. aslında yumurtluyoruz ama tam döllenmesi gereken duruma ulaşması çatlamasıyla oluşuyor. o da iğneden tam 36 saat sonra meydana geliyo
ben de ilk kanamayı gördüğümde çok panik yaptım :) bence çok normal çünkü artık ruh halimiz bunu gerektiriyor hahahageçtiğimiz ayda ovülasyon takibi yapmıştım reglimin 12. ve 13. günü yumurtlamayı görmüştüm çift çizgi çıkmıştı. 14. günde çatlamayı gördüm şimdi doktorda bana geçtiğimiz cuma günü yumurtlama olmuş diyince ovülasyonda da görmeyince bir panik yaptım :)
Valla öyle:) en ufak ayrıntıya bile takılır hale geldim hiç iyi degilimben de ilk kanamayı gördüğümde çok panik yaptım :) bence çok normal çünkü artık ruh halimiz bunu gerektiriyor hahaha
yan etkilerden ne haber var mı kasık ağrısı mide bulantısı falan?Valla öyle:) en ufak ayrıntıya bile takılır hale geldim hiç iyi degilim
hiç bir şeyim yok gayet iyiyim:) sizin var mı yan etkileriniz yada olmuş muydu?yan etkilerden ne haber var mı kasık ağrısı mide bulantısı falan?
benim ilk 4 gün çok kötüydü. hatta 2. gece ve 3. gece acillik oluyordum. Kasık ağrısı bir kenara mide bulantısı çok oldu bence. Aslında tam mide bulantısı da değil, reflü var bende. çok yoğun yaşadım reflüyü ağrı yaptı hep. ama anlamadım bir anda geçti hepsi. 2 gündür önceki günlere göre çok iyiyimhiç bir şeyim yok gayet iyiyim:) sizin var mı yan etkileriniz yada olmuş muydu?