Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Merhaba,ben de 31 aralıkta 4. Üncü ovitrelle iğnemi vuruldum,ilkin de turmuştu kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım,ama sana şunu söylim hiçbirşekilde acaba çatladı mı acaba ilişki saati uydu mu bu tarz şeyleri kafana takma,benim de twk yumurtayla gebeliğim tutmuştu ve 36 saat sonra ilişki olmuştu,her doktor aynı yöntemi uygulamıyor ben şuan çok iyi bir profesörde tedavi görüyorum kendi kliniğinde,bana iğnenin hemwn ertesi gününden başlayıp 5 gün üst üste ilişki önerdi,şuan iğnemin 14.günü pazartesi test yapıp sonucu beklicem inşaallah Allah hepimizin gönlüne göre verir kucaklarımızı boş bırakmaz

Merhaba, kaybınız için çok üzgünüm İnşallah sizin de iyi haberlerinizi buraya bekliyoruz 4. ovitrelle dediniz. Yan etkileriniz nasıldı? Her iğne döneminde aynı mıydı? Yoksa sonradan azaldı mı? Zahmet olmazsa biraz anlatır mısınız?

Benim de 3. Ovitrelleydi canım azalıyor ama benim ilk de de sizin gibi çok yan etkisi olmamıştı kişiden kişiye değişir yani ama bünye alıştığı için yan etki azalıyor

Yok her iğne döneminde çok farklıdı mesela ilk iğnem de aşırı akıntım olmuştu bu sondakiler de akıntım olmadı ama bel ağrısı mide bulantısı hep oldu,sana tavsiyem 15-16 gün dolmadan test yapma çünkü öncesi yanıltır net öğrenmen için zamanın da yap

Ben de mesela 9. Gun test yaptum evde iğne etksii gecmişti bugun 12. Gundu yine erken gebelik yaptım yşne negatif daha ğozitife dönermi bu sonuc acaba mide bulantım cok ishal oldum ve ara ara kasık agrım oluyor gögsüm şiş ama adet sivilcelerim cıkardı cıkmadı . Normalde 32 gundur döngum ve uygulamaa 22 si gösteriyo adeti

9.gün ve 12. gün çok erken bir süre test için,adet dönemini bekle o zaman tekrar yap test çünkü 14. güne kadar iğnenin etkisi devam ediyor ve 14. gün de beta sıfırlanıyor,inşaallah en güzel haberleri alırız

Herkese merhaba kizlar ben 07.01.2024 de femara ilaç kullanmaya başladım 12.01.2024 doktor kontrolüne gittim 2 tane yumurtam gelişmişti 21 mm olmuştu biri diğerini söylemesi aynı gün 11.00 da ovitrelle iğnemi oldum bana c. Tesi gece yani tam olarak 36 sonra ilişki önerdi ama c. Tesi sabah saatlerinde beyaz bir akıntım oldu yumurta erken mi çatladı acaba yani doktorumun sadece c. Tesi gece ilişki önermesi kafamı karıştırdı bazı arkadaşlara doktor iğne olduğu günü ertesi gününde Vs ilişki önermis sizler bu süreçte neler yaşadınız bana ilk defa tedavi uygulamaya başlandı femara ve ovitrelle ikilisini ilk defa kullanıyorum. Femara kullanirken regl ağrısı gibi ağrılarım oldu ama ovitrelle iğnede hiç birsey olmadı ağrı ateş basması Vs henüz iğne olalı 2 gün olacak sizce normal mi biraz endişeliyim açıkçası

Merhabalar öncelikle tedaviden umarım çok olumlu etkiler alırsınız. Kendi deneyimimden şöyle bir şey aktarabilirim. Ben 11 ocakta 2. Ovitrellemi vuruldum. İlkini aralıkta vurulmuştum. İlkinde iğne yan etkisi ortalama 1 hafta sonra başladı. Kasık ağrısı bel ağrısı kasık batması mide ağrısı gibi o yüzden 2. Günün olduğu için şuan yan etkileri görmek için daha erken. Akıntı için de şunu söyleyebilirim benim bu ay 11inde ovitrelle vurulmadan önce sabah akıntım oldu bende yumurtlama mı oluyor dedim ama alttan muayenede aynı günün öğleninde baktığında yumurtam çatlamamıştı yani akıntı sadece çatlama için olmayabiliyor gelişim için de olabiliyor. Benim aralık ayındaki ovitrellede 36. Saatte ilişki oldu ama tutmadı. Ama bu ay ona takılmadım iğne vurulduğum gün ve 30. Saatte de o yüzden bu işler kural dışı ilerliyor gibi

Merhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ben de sizin gibi salı günü 11.00’da iğne oldum. Bugün çok mide bulantım ve iki gündür baş ağrım var. Siz nasılsınız. Ben iğne olduğum salı akşamını değerlendirdim sonra çarşamba eşim işteydi perşembe sabah değerlendirdim. Çarşamba 36. Saati değerlendirmemiş oldum.

Başlıktan anlaşıldığı gibi benim de iğne günü lekelenmem oldu. İğneyi olduktan tam 4 saat sonra çok yoğun bir akıntı ve içinde lekelenmem oldu. Doktor ile iletişime geçtim. Sorun yok normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…