- 20 Haziran 2022
- 727
- 376
- 30
Dualarımı seninle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımı seninle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Keten tohumu diycem ama gebelikte yasak olabilirİnşallah canım öksürüğüm ne yapsam geçmiyor oksurdukce karnım ağrıyor
Çatlayan yumurta 24 saat canlı kaldığı için olabilir diyolar saatler inşallah tutarBen de sizin gibi salı günü 11.00’da iğne oldum. Bugün çok mide bulantım ve iki gündür baş ağrım var. Siz nasılsınız. Ben iğne olduğum salı akşamını değerlendirdim sonra çarşamba eşim işteydi perşembe sabah değerlendirdim. Çarşamba 36. Saati değerlendirmemiş oldum.
İnşallah iyi haberler alırsınız benim çarşamba günü çok kasık ağrım oldu. Başım da çok şiddetli 2 gün ağrıdı. Peşembe akşam mide bulantısı başladı. Yanma ve reflü gibi bir şeye çevirdi. Çok kötüydü. Acillik oluyordum nerdeyse. Ama bende mide fıtığı var. 3. derece. Belki o yüzden bu kadar ağır yaşadım. 2 kere gaviscon 1 kere de rennie aldım. Doktora sordum alabilirsin dedi. Cuma bağırsaklarım bozuldu. Dün de karnım sürekli şişti ama midem biraz hafifledi. Genel olarak ara sıra kasık ağrısı oluyor. Halsizlik ve yorgunluk var. Bugün iyi gibiyim sanki. Ama hiç belli olmuyor.Ben de sizin gibi salı günü 11.00’da iğne oldum. Bugün çok mide bulantım ve iki gündür baş ağrım var. Siz nasılsınız. Ben iğne olduğum salı akşamını değerlendirdim sonra çarşamba eşim işteydi perşembe sabah değerlendirdim. Çarşamba 36. Saati değerlendirmemiş oldum.
Onu yedim desem oda ise yaramdi Polat şekeri nar portakal suyu peryavsani kekik nane limon hiç biri ise yaramadi tereyağı zeytinyağı zencefil pekmez onları kaynattum yine olmadı şimdi de balla zerdacal yicem akşama acil de de bı şey yaparlar belkiKeten tohumu diycem ama gebelikte yasak olabilir
Keten tohumu hala varsa elinde taze çek biraz. Süt kaynat bir bardak. Ilık süte bir tatlı kaşığı koy. Ilık ılık iç. Kardeşim böyle astımı yendi. Ama doktora sor mutlaka gebelikte yasak olabilirOnu yedim desem oda ise yaramdi Polat şekeri nar portakal suyu peryavsani kekik nane limon hiç biri ise yaramadi tereyağı zeytinyağı zencefil pekmez onları kaynattum yine olmadı şimdi de balla zerdacal yicem akşama acil de de bı şey yaparlar belki
Sıcak süt nişasta bal da yapabilirsin salep gibi bi kıvam oluyor azıcık tarçın da koyarsın. Nişasta gebelikte bi sakıncası yoktur bence ama yine de sor doktoraOnu yedim desem oda ise yaramdi Polat şekeri nar portakal suyu peryavsani kekik nane limon hiç biri ise yaramadi tereyağı zeytinyağı zencefil pekmez onları kaynattum yine olmadı şimdi de balla zerdacal yicem akşama acil de de bı şey yaparlar belki
Süt ve bali da içiyorum bı faydası yok limon sirke bal bunları da karıştırıp içtim nişasta yok maalesef onu deneyemem kusmaktan ölüyorum bı de o başladı afedersiniz ama balgam var galibaSıcak süt nişasta bal da yapabilirsin salep gibi bi kıvam oluyor azıcık tarçın da koyarsın. Nişasta gebelikte bi sakıncası yoktur bence ama yine de sor doktora
Bugün çok fazla şeyler içtim akşam acilde bı şey yapmazlarsa doktoruma ilaç yazdıracamKeten tohumu hala varsa elinde taze çek biraz. Süt kaynat bir bardak. Ilık süte bir tatlı kaşığı koy. Ilık ılık iç. Kardeşim böyle astımı yendi. Ama doktora sor mutlaka gebelikte yasak olabilir
Eğer imkanın olursa keten tohumu dene çok dua edersin. Gebelikten normal heralde kusma çok geçmiş olsun test sonucunu çok merak ediyorum ben bi an önce akşam olsunSüt ve bali da içiyorum bı faydası yok limon sirke bal bunları da karıştırıp içtim nişasta yok maalesef onu deneyemem kusmaktan ölüyorum bı de o başladı afedersiniz ama balgam var galiba
Bende çok merak ediyorum gerçekten kusma için çok erken değil mi 3+5 olarak görünüyor ilk kan verdiğim doktor da öyle dedi ben 6 da başlıyor diye biliyorum öksürmekten bebeğe bı zarar veririm diye korkuyorum valla oksurdukce karnım ağrıyorEğer imkanın olursa keten tohumu dene çok dua edersin. Gebelikten normal heralde kusma çok geçmiş olsun test sonucunu çok merak ediyorum ben bi an önce akşam olsun
Yani gripten de olabilir tabii en sağlıklı akşam dr söyler. Kaçta gideceksin bu arada?Bende çok merak ediyorum gerçekten kusma için çok erken değil mi 3+5 olarak görünüyor ilk kan verdiğim doktor da öyle dedi ben 6 da başlıyor diye biliyorum öksürmekten bebeğe bı zarar veririm diye korkuyorum valla oksurdukce karnım ağrıyor
Bu arada keten tohumunu da denicem mutlaka teşekkür ederim tavsiyelerin için
Bir de ateşine hiç bakıldı mı? Ben dereceyi sonunda buldum ve 37.2 çıktı ateşim. İğnenin etkisinden tabi…Bende çok merak ediyorum gerçekten kusma için çok erken değil mi 3+5 olarak görünüyor ilk kan verdiğim doktor da öyle dedi ben 6 da başlıyor diye biliyorum öksürmekten bebeğe bı zarar veririm diye korkuyorum valla oksurdukce karnım ağrıyor
Bu arada keten tohumunu da denicem mutlaka teşekkür ederim tavsiyelerin için
Bilmiyorum eşim 6 buçukta gelicek yemekten sonra da gidebiliriz tam belli değil bugün çok uzun geldi banaYani gripten de olabilir tabii en sağlıklı akşam dr söyler. Kaçta gideceksin bu arada?
Acilde 36 çıktı normal gebelikten de yüksek çıkabilir ateşin başka topiklerde görmüştümBir de ateşine hiç bakıldı mı? Ben dereceyi sonunda buldum ve 37.2 çıktı ateşim. İğnenin etkisinden tabi…
Acilde kadın doğum yok nurdagina gidicem maalesefYani gripten de olabilir tabii en sağlıklı akşam dr söyler. Kaçta gideceksin bu arada?
Cevabınız için çok teşekkür ederim umarım tedavi başarılı sonuçlanır benim ilk tedavim pek umudum yok açıkçası yaza kadar bu tedaviler ile devam edeceğim gebelik olusmazsa tüp bebek düşünüyorumMerhabalar öncelikle tedaviden umarım çok olumlu etkiler alırsınız. Kendi deneyimimden şöyle bir şey aktarabilirim. Ben 11 ocakta 2. Ovitrellemi vuruldum. İlkini aralıkta vurulmuştum. İlkinde iğne yan etkisi ortalama 1 hafta sonra başladı. Kasık ağrısı bel ağrısı kasık batması mide ağrısı gibi o yüzden 2. Günün olduğu için şuan yan etkileri görmek için daha erken. Akıntı için de şunu söyleyebilirim benim bu ay 11inde ovitrelle vurulmadan önce sabah akıntım oldu bende yumurtlama mı oluyor dedim ama alttan muayenede aynı günün öğleninde baktığında yumurtam çatlamamıştı yani akıntı sadece çatlama için olmayabiliyor gelişim için de olabiliyor. Benim aralık ayındaki ovitrellede 36. Saatte ilişki oldu ama tutmadı. Ama bu ay ona takılmadım iğne vurulduğum gün ve 30. Saatte de o yüzden bu işler kural dışı ilerliyor gibi
Cevabınız için çok teşekkür ederim bende hiç birsey olmadı bir arkadaş henüz erken olduğunu soyledi iğne belirtileri için umarım hepimizde gebelik oluşurBaşlıktan anlaşıldığı gibi benim de iğne günü lekelenmem oldu. İğneyi olduktan tam 4 saat sonra çok yoğun bir akıntı ve içinde lekelenmem oldu. Doktor ile iletişime geçtim. Sorun yok normal dedi
Canım cıktımı sonucBir de ateşine hiç bakıldı mı? Ben dereceyi sonunda buldum ve 37.2 çıktı ateşim. İğnenin etkisinden tabi…
Umarım gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun inşallahCevabınız için çok teşekkür ederim umarım tedavi başarılı sonuçlanır benim ilk tedavim pek umudum yok açıkçası yaza kadar bu tedaviler ile devam edeceğim gebelik olusmazsa tüp bebek düşünüyorum