Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Sikayetlendigim mesajlarimi silicektim her ihtimale karsı nolur nolmaz diye de silemiyorum

Yok yok ben biraz anlattim ya demin arkadasa burdan ailevi biseyler onlari silicektim

Benim de eşim doğulu kayınvalidemi geçtim eşimin dedesi nenesi halaları teyzeleri her gün arayıp eeee yokmu bişey diyo artık açmıyorm telefonu ben. Kimse de düşünce kalmamış. Birde bütün cocukları evli evlendikleri ay hamile kalmış bana imada bulunuyorlar bizim sülale geni sağlam tekte cocuk oluyor diye evet dedim sorun bende en son o gün bugündür konuşmuyorum

Vermedi ki vermezse sizin tavsiyelerinizle alirim
Benim dr dedi ki bazı hastalark hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyor. Sonra 3-4 ay çocuk olmuyor. Hasta bi geliyor folik asit patlaması yaşıyor. Sizin gibi hastalarda hamile kaldığı anda başlatıyoruz.

Oyuzden eger olmazsa suanlik dusunmuyoruz falan dicem ama devam edicem kimse bilmicek sonuc alana kadar yani
Canan senin daha 6 ay olmus sen kendini vok böyle sanki kısırım moduna sokmussun adetlerin düzenliyse oluruna bıraksan sen olucak bence eşin bi ayrıca ürolojiye gitsin kasık agrım var 1 yoldır cocugum olmuyo desin sperm testi versin somra oluuruna bırakın bişe cıkmassa veya sperm testleri özellerde uygun oluyo dşrej gidip 1000 tl ye özelde versin sende bence hiçbir sey yok tüpün müpün tıkalı olması için yasın con genc

Ya şey desenize atıyorum midem hasta tedavi oluyorum ilaç kullandığım için doktorlar 6 ay korunun dedi. Milleti ne ilgilendirir ne saçma.

Açıklama yapmak zorunda değilsiniz bnce istemiyoruz daha korunuyoruz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…