Falcı bacı
Haha hangi uygulama bu bende bi bakim ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha hangi uygulama bu bende bi bakim ne
Hemen indiriyorum heheheFalcı bacı
gerçekten miii ezel ebedi kalacak mı yazdıklarımızO degilde burdaki mesajllar silinmiyormusss
Neden şikayetleniyor mesajlar ki yeniyim ya bilmiyom oekSikayetlendigim mesajlarimi silicektim her ihtimale karsı nolur nolmaz diye de silemiyorum
Benim de eşim doğulu kayınvalidemi geçtim eşimin dedesi nenesi halaları teyzeleri her gün arayıp eeee yokmu bişey diyo artık açmıyorm telefonu ben. Kimse de düşünce kalmamış. Birde bütün cocukları evli evlendikleri ay hamile kalmış bana imada bulunuyorlar bizim sülale geni sağlam tekte cocuk oluyor diye evet dedim sorun bende en son o gün bugündür konuşmuyorumSanki ben istemiyorummu evlendigim ilk gunden beri evlat istiyorum agliyorum ben daha yeni evliyim haziranda evlendim daha kac ay oldu ki yılım dolmadigi icin rahim filmi cektiremiorum vs vs uzuluyorum esim doğulu benim gerisini tahmin edersiniz uzerimde bir baskı gercekten yorgunum
Hıııı pardon tamamdırYok yok ben biraz anlattim ya demin arkadasa burdan ailevi biseyler onlari silicektim
Benimki de aynı şeyi dediBen kullanmiyorum doktor hamile kalirsan baslaticam dedi
Benim dr dedi ki bazı hastalark hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyor. Sonra 3-4 ay çocuk olmuyor. Hasta bi geliyor folik asit patlaması yaşıyor. Sizin gibi hastalarda hamile kaldığı anda başlatıyoruz.Vermedi ki vermezse sizin tavsiyelerinizle alirim
Ben de en önemlisi ibh ve mide fıtığı var. O yüzden biraz ağır geçiriyorum ilacı ama bugün şükür düne göre falan çok daha iyiyimNeyin var canım
Canan senin daha 6 ay olmus sen kendini vok böyle sanki kısırım moduna sokmussun adetlerin düzenliyse oluruna bıraksan sen olucak bence eşin bi ayrıca ürolojiye gitsin kasık agrım var 1 yoldır cocugum olmuyo desin sperm testi versin somra oluuruna bırakın bişe cıkmassa veya sperm testleri özellerde uygun oluyo dşrej gidip 1000 tl ye özelde versin sende bence hiçbir sey yok tüpün müpün tıkalı olması için yasın con gencOyuzden eger olmazsa suanlik dusunmuyoruz falan dicem ama devam edicem kimse bilmicek sonuc alana kadar yani
Ya şey desenize atıyorum midem hasta tedavi oluyorum ilaç kullandığım için doktorlar 6 ay korunun dedi. Milleti ne ilgilendirir ne saçma.Benim de eşim doğulu kayınvalidemi geçtim eşimin dedesi nenesi halaları teyzeleri her gün arayıp eeee yokmu bişey diyo artık açmıyorm telefonu ben. Kimse de düşünce kalmamış. Birde bütün cocukları evli evlendikleri ay hamile kalmış bana imada bulunuyorlar bizim sülale geni sağlam tekte cocuk oluyor diye evet dedim sorun bende en son o gün bugündür konuşmuyorum
Çok geçmiş olsun canımBen de en önemlisi ibh ve mide fıtığı var. O yüzden biraz ağır geçiriyorum ilacı ama bugün şükür düne göre falan çok daha iyiyim
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz bnce istemiyoruz daha korunuyoruz deBenim de eşim doğulu kayınvalidemi geçtim eşimin dedesi nenesi halaları teyzeleri her gün arayıp eeee yokmu bişey diyo artık açmıyorm telefonu ben. Kimse de düşünce kalmamış. Birde bütün cocukları evli evlendikleri ay hamile kalmış bana imada bulunuyorlar bizim sülale geni sağlam tekte cocuk oluyor diye evet dedim sorun bende en son o gün bugündür konuşmuyorum
Çok sağol. Sen nasıl oldun? Yarın yine test vericek misin? Beta için soruyorumÇok geçmiş olsun canım
Evet yarın akşam gidip acilde vericem inşallah iki katı olmuşturÇok sağol. Sen nasıl oldun? Yarın yine test vericek misin? Beta için soruyorum
Evet silinmiyor canım maalesefSikayetlendigim mesajlarimi silicektim her ihtimale karsı nolur nolmaz diye de silemiyorum