Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersende say bir gun farkediyor zaten cogu da igne gununden hesapliyor09.01.2023 oldum ben. İlk günü sayıyor muyuz hala tam kavrayabilmiş değilim:)
İlk günü saymayın diyenleri görmüştüm ama bende tam emin değilim. 2 gün arayla olmuşuz. İnşallah aynı zamanlarda olumlu haberlerimizi veririz09.01.2023 oldum ben. İlk günü sayıyor muyuz hala tam kavrayabilmiş değilim:)
Kasıkta batma benim de var ara ara sancı giriyor gibiBenim sağ kasığımda batma yururken falan icinizde aynisi olan varmi ya
Evet iğneden önceki gün muhakkak olsun demişti benim dr daİgneyi sabah erken yaptirdim onun gecesi olmustu cunku doktor catladiginda sperm bulunsun dölleyebilir demisti ertesi gun tekrar ayni saatte demisti ben ondan sayiyorum igne gunumu
Ay benimdee yaa hic sormaKasıkta batma benim de var ara ara sancı giriyor gibi
İnsalalhhh kızlarrrİlk günü saymayın diyenleri görmüştüm ama bende tam emin değilim. 2 gün arayla olmuşuz. İnşallah aynı zamanlarda olumlu haberlerimizi veririz
Amin canım inşallahHayirli haberlerin olsun insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasın
Ayyy çok heyecanlı mutlaka haber ver canım inşallah bebeğin seninledirBende yarin sabah yapicam tekrar iki gun arayla yapiyorum 7.gun yaptım koyuydu 8-9 bos gectim yarin sabah yapicam birde 12.gun bakalim neler olcak
İnsallah tutunmustur guzel meleğimAyyy çok heyecanlı mutlaka haber ver canım inşallah bebeğin seninledir
Sayılabilirsin bir yap bakalım ne çıkacakKızlar saat 12 de test yapsam 10.gune girmis sayilir miyim
Aslında eğer çizgi varsa hala ihtimal olabilir canım ya inşallah vardırrrrAynı cizgi canım yaptım pozitif
Evet en kritik gün 14. GünCizgi var canım ama 10.gun daha 12 14 onemli olan o gunlerde gormek igne etksii devam ediyor daha
Evet en kritik gün 14. Gün
Ben mesela catlatmayı 2 ocakta oldum ama yumrutam 4 ocakta catladı e döllenme olduysada 4 ocaktan sonra olmustur o zaman ben 4 ocagımı baz alıcam bu arada ıcuslasyon testi ve vucut belirtilerimden 4 ocakta catladıgını tespit ettimCizgi var canım ama 10.gun daha 12 14 onemli olan o gunlerde gormek igne etksii devam ediyor daha