- 20 Haziran 2022
- 727
- 376
- 30
Merhaba, heyecanını anlıyorum. Ben de 3. Günümdeyim her gün test yapmaya başladım. Aynı senin gibi. Tamamen kaybolduğunda çizgi hastaneye gidicem. Sen de yapmaya devam et. Silik çıkmış evet ama hala iğnenin etkisindekızlar merhaba sat 24 Aralık adetimin 5. Günü yani 28 aralıkta klomen kullanmaya başladım 5 gün 2şer tane kullandım. 4 ocakta kontrolüm vardı dr 3 yumurtamın geliştiğini söyledi 17-18-16 ve 5 ocakta ovitrelle vurulmamı söyledi ve 2 tane ovitrelle yazdı bana göbeğimden vuruldum sağ ve sol tarafımdan. İğne günü yani cuma ctesi pazar birliktelik oldu. Bugüne kadar da pek bir belirti yaşamadım iğnenin şuan iğne gününüzde ayarsak 8. Günü 4. Gün yoğun ağrım olmuştu ama afedersiniz gaz sancısı gibiydi ondan sonra da ara ara batmalar şeklinde oldu. Akıntımda pek yoktu ilk günler krem gibi beyaz bir akıntı vardı o da durdu şuan çok az akıntım var ve dayanamayıp bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş mi göreyim diye çok çok silik 2. Çizgiyi gördüm sanırım etkisi gidiyor kızlar burdan pozitife döner mi lütfen yardımcı olun bana