OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Canım 2 kez gebe kaldım birinde 14.gün pozitif oldu diğerinde 12.gün
Merhabalar çatlatma ignesiyle mi hamile kaldınız acaba . 12 ve 14. Günde hamile kaldım demişsiniz acaba öncesinde test yapmış miydiniz. Bu arada gözünüz de aydın Allah'ım bize de nasip eder inşallah

Merhabalar 12. Gun kanda mi negatif gördünüz acaba

Merhabalar çatlatma ignesiyle mi hamile kaldınız acaba . 12 ve 14. Günde hamile kaldım demişsiniz acaba öncesinde test yapmış miydiniz. Bu arada gözünüz de aydın Allah'ım bize de nasip eder inşallah
Evet öncesinde tabiki yaptım ve silinmişti sonra koyulaşma olmuştu

Ben ikisini de kaybettim malesef pıhtılaşma varmış

Evet evet bence de etkileşimimizi aktif tutalım, güzel haberlerimizi verelim birbirimize. Destek çok önemli ve bizi de aynı şeyleri yaşayanlar anlar
Kesinlikle aynı dertle dertlenen anlar ancak aktif olup bildirelim olumlu olur inşallah ama aksi olursa da bildirelim ki inşallah aksi olmaz sağlıkla

Kızlar bugün iğne vurulduğum günü saymazsak 16. Günüm. İğne gününü sayarsak 17. Hala regl olmadım. Belirtiler oldukça azaldı. Sadece meme hassasiyeti biraz devam ediyor. Kaset test yapmayacağım. Akşam kan vereceğim. Allah kısmet etmiştir inşallah Dualarınızı bekliyorum

Hadi inşallah tutmuştur da hamilesinizdir test sonucunuz dört gözle bekleyeceğim ilk testimiz dimi

Hadi inşallah tutmuştur da hamilesinizdir test sonucunuz dört gözle bekleyeceğim ilk testimiz dimi
9. gün test yapmıştım kan ve idrar negatif çıkmıştı. Ama yanıltıcı bir sonuç olacağı çok söylendi. Bu yüzden emin olmak için bugün tekrar yapacağım.

Canım test yaptın mı bat a 1 gün kalmış benim iğnede bugün 6. Günüm ve gün gün takip ediyorum senin ne oldu merk ettim hadi güzel haber ver inşallah

Eklentiler

• IMG_20231212_141755.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba test yaptınız mı acaba iğnede 6. Günğmdğ bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…