OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Kızlaaaar test yaptım pozitif çıktııııı😍😍😍 hala inanamıyorum gerçekten😇 iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı😍 gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah🙏🏻

Yaaa biliyo musun daha az önce arkadaşıma mesaj atarken aynı kasık ağrısı tarifini yaptım😄 benim aklıma takılan şey 25 kasımda iğne oldum 4 aralıkta kan vermiştim kan sonucumu ekliyorum bak hiç beta değeri yok😄 yani utanma belası az biraz yüksek çıksaydı bari 😂 iğnenin etkisi bile kalmamış🤭benim bu regl belirtisi muhtemelen, kendimi daha fazla ümitlendirmeyeceğim . Allah vaktinde sağlıkla göndersin emanetini inşallah🙏🏻🥰
Ne yaptın canım test falan yaptın mı merak ettim

Kızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Regl oldunuz mu aynı durumu bende yaşıyorum ve 27 sine iğne yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadı ama 11. Günü kanda negatif ve idrar yaptum oda negatif sizde durum ne ona göre bende test yapayım mı bugün 16. Günüm

Kızlaaaar test yaptım pozitif çıktııııı😍😍😍 hala inanamıyorum gerçekten😇 iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı😍 gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah🙏🏻
Ayyy çok sevindim rabbim kucağınızda koysun peki belirtileriniz neler bende sadece göğüs ağrısı var

Yaa çok sevindim canım💕 inşallah saglıklı bir şekilde ilerler🙏 beta kaç çıktı? Benim kimyasal oldu kanama olmasını bekliyorum

9. gün test yapmıştım kan ve idrar negatif çıkmıştı. Ama yanıltıcı bir sonuç olacağı çok söylendi. Bu yüzden emin olmak için bugün tekrar yapacağım.
Evet çok haklılar 9. Gün çok erken çünkü kiminin 21 günü bile pozitif olmuş tabi bunu kanda mi idrar da mi ogrenmisler orasını bilmiyorum bir de sonucunuz ne çıktı acaba ben de bugün sabah test verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış

Kız hadi gözün aydın 💋 Allah'ım senin mesajını şimdi görüyorum nasıl heyecanlandım bı bilsen 😘😘 Allah'ım sağlıklı bı sekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim sonucum yarın çıkacak nolursun bana da dua et hamislerin duası kabul olurmuş benimki bizimkiler de pozitif çıksın da arka arkaya hamile kalıp doguralim bebislerimizi❤️❤️

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🧿 hiç onun öncesinde test yapmış mıydın ben 12. Gün kan verdim 2 çıktı bugün 14. Günüm

Testi atabilir misin canım

Regl oldunuz mu aynı durumu bende yaşıyorum ve 27 sine iğne yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadı ama 11. Günü kanda negatif ve idrar yaptum oda negatif sizde durum ne ona göre bende test yapayım mı bugün 16. Günüm
Bend3 27sindr ipne oldum ya

Ayyy çok sevindim rabbim kucağınızda koysun peki belirtileriniz neler bende sadece göğüs ağrısı var
Çok teşekkür ederim. Amin inşalllah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de belirtiler kasık ve bel ağrısı oldu, meme de çok hassasiyet oldu. Ara ara da kasıkta batma ve yanma gibi bir his oldu. bir de extra sandalyeden hızla kalkınca biden ağrı giriyordu kasıklarıma. sonra bu belirtiler yavaşça azalmaya başladı.

• Beğen
Reactions: Lim
Yaa çok sevindim canım💕 inşallah saglıklı bir şekilde ilerler🙏 beta kaç çıktı? Benim kimyasal oldu kanama olmasını bekliyorum
Canım benim Allahım zamanlı ve sağlıkla göndersin. Bunda da bir hayır var ki böyle olmuş. Lütfen üzülme Allah bizim için en iyi olanı bilir ve gönderir. Dualarım seninle. 17. gün beta değerim 172,40 çıkmıştı. Bugün de 578 çıktı. Hayırlısıya sağlıkla ilerlesin inşallah.

• Beğen
Reactions: Lim
Çok teşekkür ederim. Amin inşalllah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de belirtiler kasık ve bel ağrısı oldu, meme de çok hassasiyet oldu. Ara ara da kasıkta batma ve yanma gibi bir his oldu. bir de extra sandalyeden hızla kalkınca biden ağrı giriyordu kasıklarıma. sonra bu belirtiler yavaşça azalmaya başladı.
Siz kaçıncı gün testte gördünüz eiacBa

Kız hadi gözün aydın 💋 Allah'ım senin mesajını şimdi görüyorum nasıl heyecanlandım bı bilsen 😘😘 Allah'ım sağlıklı bı sekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim sonucum yarın çıkacak nolursun bana da dua et hamislerin duası kabul olurmuş benimki bizimkiler de pozitif çıksın da arka arkaya hamile kalıp doguralim bebislerimizi❤️❤️
Canım çoook teşekkür ederim. Amin inşallah.Allahım sana da sağlıkla sıhhatle nasip etsin güzel sonuçlar al inşallah. Bize de güzel haberler ver hepimiz birlikte mutlulukla doğuralım :)

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🧿 hiç onun öncesinde test yapmış mıydın ben 12. Gün kan verdim 2 çıktı bugün 14. Günüm
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. 9. gün test vermiştim ve o gün beta değerim 0,01 çıkmıştı ve idarda da negatifti. Sonra iğne gününü saymadan 17. gün kan verdim ve pozitif çıktı. 14 bile bazen erken olabiliyor. Beklersen net sonuç alabilirsin canım .

X