- 19 Ekim 2023
- 135
- 35
- 36
Çok erken yapmışsın testi 10gun zaten ignenin etkisiyle yalancı pozitif yada negatif görmen çok normal test yapmak için acele etmemelisin erken testlerde de 14/15gunu bekle bence çünkü eğer gebelik yoksa 15/16.gun adet olunuyorKızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Nasılsın canım nasıl gidiyor herhangi bir Belirtin var mı?Umarım pozitife dönergerçekten böyle desteğe ihtiyaç duyuluyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için İsteyen herkes sağlıkla kucaklasın umarım
Merhaba canımNasılsın canım nasıl gidiyor herhangi bir Belirtin var mı?
Evet ben oldukça erken yapmışım testi. Heyecandan tabiÇok erken yapmışsın testi 10gun zaten ignenin etkisiyle yalancı pozitif yada negatif görmen çok normal test yapmak için acele etmemelisin erken testlerde de 14/15gunu bekle bence çünkü eğer gebelik yoksa 15/16.gun adet olunuyor
Canım bu mesajını görmemişim kusura bakmaCanım sen beta hcg hakında bir bilgin varmı ben 20 kasımda çatlatma ignesi vurulmuştum dün 17 günü oluyordu 116.7 iyimi acaba doktora salı günü gidicem doktor dün hcg güzel sonuç yazmış bugun mesajla hcg tekrar yapın salı günü kontrol gelin yazmış
Gögüs hassasiyeti benim diyer aylar dolgun dokununca agırı olurdu bu ay çatlatma iğnesi sonrası 3 gün agrıydı sonra geçti dolgunluk devam etti 15 günde komple agrı lavaboya gece kalktığımda inanılmaz sert uçları dokunmadan yani sabah kalktığımda falan gün içerisindede uçları sert belirgindi kasıkta son bir haftadır ani kalkınca agrı oluyordu böyle igne saplanır gibi test yaptım pozitif gördükten sonra baya rahatım kasık agrısı çok olmuyor arda gögüs agrısı var kocama olmuşlarMerhaba canımİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın test yapmadım henüz tekrardan. 13 Aralık beklediğim regl tarihi . Regl olmazsam 14 aralıkta kan vereceğim tekrar. Belirti olarak meme hassasiyeti devam ediyor. Kasıklarıma ara ara ağrı giriyor. Akıntı oluyordu o biraz azaldı gibi. Ama bunlar regl belirtisi de olabilir tabiki Bilmiyorum bakalım kısmetimde varsa Allah nasip ettiyse olmuştur
Amin inşallahCanım bu mesajını görmemişim kusura bakmahcg değeri ile ilgili tam bilgim yok ama gün aşırı kanda 2 katı artmalı diye biliyorum. Ama arkadaş çok güzel yanıtlamış. Sağlıkla kucaklaşın inşallah bebişinizle
Yaa merhaba benim iğnemin 3. Günü ilk andan itibaren hiç iğneden kaynaklı bile belirti yokMerhaba canımİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın test yapmadım henüz tekrardan. 13 Aralık beklediğim regl tarihi . Regl olmazsam 14 aralıkta kan vereceğim tekrar. Belirti olarak meme hassasiyeti devam ediyor. Kasıklarıma ara ara ağrı giriyor. Akıntı oluyordu o biraz azaldı gibi. Ama bunlar regl belirtisi de olabilir tabiki Bilmiyorum bakalım kısmetimde varsa Allah nasip ettiyse olmuştur
Hadi hayırlısı bakalım bende dün vuruldum 14 gün beklicez artık ama bende pek heyecan yok 3. Ovitrelle denememEvet ben oldukça erken yapmışım testi. Heyecandan tabibekleyeceğim 5-6 gün sonra tekrar kan vereceğim.
Yaaa biliyo musun daha az önce arkadaşıma mesaj atarken aynı kasık ağrısı tarifini yaptımGögüs hassasiyeti benim diyer aylar dolgun dokununca agırı olurdu bu ay çatlatma iğnesi sonrası 3 gün agrıydı sonra geçti dolgunluk devam etti 15 günde komple agrı lavaboya gece kalktığımda inanılmaz sert uçları dokunmadan yani sabah kalktığımda falan gün içerisindede uçları sert belirgindi kasıkta son bir haftadır ani kalkınca agrı oluyordu böyle igne saplanır gibi test yaptım pozitif gördükten sonra baya rahatım kasık agrısı çok olmuyor arda gögüs agrısı var kocama olmuşlardoktor testi tekrarla pazartesi gün salıda kontrol gel mesaj yazmış öyle yapıcam daha hamilelik var sevincim falan yok şaşkınım doktor keseyi görüp var demeden de ben inanıyorum tabi kanda yükselmesi önemli normal bir şekilde yükseliş olacak mı? Öyle canım bende durumlar böyle bencede acele etme erken test yapamak insanı daha çok stres giriyor sabret inşallah sonu güzel olur
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Bu emeğimizin, sabrımızın sonucu güzel olsun. Ailemizin meyveleri sağlıkla gelsin yerlerineHadi hayırlısı bakalım bende dün vuruldum 14 gün beklicez artık ama bende pek heyecan yok 3. Ovitrelle denemem
Merhaba hoşgeldinYaa merhaba benim iğnemin 3. Günü ilk andan itibaren hiç iğneden kaynaklı bile belirti yok
Yaa inşallah amiiinnnMerhaba hoşgeldinhayırlı haberler alırsın inşallah benim de vurulduğum ilk bir kaç gün belirti yoktu sonra başladı. Hala devam ediyor. Ama heyecan yapıp test yapmanı önermem eğer dayanabilirsen 2 hafta sabredip tam net sonuç alman psikolojik olarak daha iyi olur
Dayanamıyoruz maalesef sana hak veriyorumYaa inşallah amiiinnn
İğneyi 6 Aralık'ta akşama doğru saat 4 de vuruldum diye o günü ilk gün saymıyorum doğru dimi
10 tane erken gebelik testim var elimde 3 tane de kset test sabır sabır sabır
aslında kaset test 4 tane idi
(bugün kendi kendime dedimki ne yapim o çizgiyi görmek istiyorum yapıcam işte aman dedim ve yaptım epey su içmiştim öğleden sonraydı)
silik bir çizgi çıktı baya silik ama hoşuma gitti naapiiiimmmmm(sanırım kafayı yicez 2. Çizgi diye )
Ayy hadi inşallah yaa sağ salim olumlu haberleri alırız da unutmazsak yazalım sonuçları ne olursa olsun olumlu yada olumsuzDayanamıyoruz maalesef sana hak veriyorumben de hiç test yok şu an almıyorum da zaten. Direk kan vereceğim doğrusunu öğrenmiş olurum böylelikle. Sanırım o gün sayılmıyor. Ertesi günü 1. Gün olarak alıyoruz.
Evet evet bence de etkileşimimizi aktif tutalım, güzel haberlerimizi verelim birbirimize. Destek çok önemli ve bizi de aynı şeyleri yaşayanlar anlarAyy hadi inşallah yaa sağ salim olumlu haberleri alırız da unutmazsak yazalım sonuçları ne olursa olsun olumlu yada olumsuz
Amin canım inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Bu emeğimizin, sabrımızın sonucu güzel olsun. Ailemizin meyveleri sağlıkla gelsin yerlerine
Canım diyer aylarda öyle kasık agrısı olurdu bu farklıydı tabi bende bu ay çatlatma iğnesi farklı ondan etkileri farklı diyordu pek üzerime konduruyorum ben sadece diyer aydan farklı dedigim gibi el ayak yanması en ufak iş yapsam bile terliyorum bende kolayına terlemem birdr ignenin 15 günde gögüslerim gece kalktığımda sabah kalktımda inanılmaz agırmıştı ondan öncesi sadece dolgundu arada içten gelen agrı igneler gibi agrı oluyordu birdr affedersin çatlatma iğnesinden beri kabızlık yaşadım halende devam ediyor bence sen test için acele etmişsin rabim inşallah nasip etmiştir olmuştur sabret senin gibi test sonradan yükselenlerde oluyo inşallah seninkide öyledirYaaa biliyo musun daha az önce arkadaşıma mesaj atarken aynı kasık ağrısı tarifini yaptımbenim aklıma takılan şey 25 kasımda iğne oldum 4 aralıkta kan vermiştim kan sonucumu ekliyorum bak hiç beta değeri yok yani utanma belası az biraz yüksek çıksaydı bari iğnenin etkisi bile kalmamış benim bu regl belirtisi muhtemelen, kendimi daha fazla ümitlendirmeyeceğim . Allah vaktinde sağlıkla göndersin emanetini inşallah
Merhaba, bende de pcos var. Seninle aynı durumları yaşıyorum. Ben ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım. Pozitif veya negatif tam sonuç çıkması için en az 15-16 gün beklenmeliymiş. Bende erken test yaptırdım hiç bişe çıkmadı ama. Yani negatif çıkmıştı. Salı veya çarşamba yine test vereceğim. Negatif görürsem artık diğer tedavi için başlayacağım. Ben de çok meme hassasiyeti,kasık ağrısı, bel ağrısı oldu ama bunlar regl olacağım zamanda yaşadıklarım olduğu için ayırt edemiyorum.Kızlar merhaba
Bende pcos var yumurtalarım kendiliğinden zor çatlıyordu son aylarda. Büyüyüp yumurtalık kistine dönüşüyordu sonra adetle atılıyordu.
5 gün Femara kullandım . 28 kasımdada çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12.gün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmış oldum acaba, kaçıncı günde beta hcg yükselmeye başlar ?
Belirti olarak hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım. Sadece iğneden 36 saat sonra kasıkta ağrı başladı ve aralıklarla devam etti.