OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Öyle canım rabim kolaylık versin inşallah pozitif görürümde sizinle paylaşırımsende ümidini yitirme daha çok erken rabim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede inşallah

Benimde bugün 7. Günüm ama doktor 14 günden önce bakma yanlış çıkar demişti kesin sonuç için 14.gün test öneriliyo erken suan yani

Ama pıhtılaşma varmış 2si de gitti
Ahh canım herşeyin hayırlısı olsun. Hep dileğim sağlıkla huzurla zamanlı gelmesi için. En kısa zamanda hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah. Ben çatlatma iğnesinden önce genetik test vermiştim. Ne olur ne olmaz bir de sonrasında başka bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına.

Çok iy yapmışsın

Günaydın kızlar bugün çok güzel bir habere uyandımtest yaptım pozitif aylar sonra ilk defa ikinci çizgiyi gördüm şaşkınım ilk eşime söyledim ikinci size yazıyorum türkiyeyede ailem arayamadım herkes uyuyor bugün doktora gidip kanda da olumlu sonuç alınca paylaşırm rabim Hamdi olsun çok şükür

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına allah isteyen herkese versin inşallah

Reactions: Lim
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına allah isteyen herkese versin inşallah
Amin inşallah rabim nasip etsin bekleyen herkese inşallah beklemek çok zor o süreci yaşamak güç gerektiriyor ama şunu öğrendim rabim hemen nasip etseydin ben bu kadar ona yakın olup ondan isteyemiyecektim bu şekilde bekleyenleri anlayamayacak onlar için dualar etmeyecektim rabim bizleri bir imtihana koyuyo ona dönüp ondan isteyip ona teslim oldukmu veriyor herşeyin zamanı varmış inşallah benimde zamanım gelmiştir kan tahlili vericem bir kaç saat sonra gidip inşallah saglıkla birşekilde ilerler rabim bu duyguyu herkese tatırsın ben daha şaşkınım inanmıyorum taki doktor evet var diyene kadarda inanamıycam herhalde

Ayyyy harika haber çoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ne güzel yazmışsın İnan ve duyguya sıkıca sarıl canım her şey çok güzel olsun sizler için

Ayyyy harika haber çoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım rabim sanada senin gibi beklenen isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 18 aylık evligin 4 çü ayında itibaren bir süreçten geçtim çok zor yıpratıcı süreç inşallah saglılı bir şekilde ilerler hayırlısıyla kucagınma almayı nasip ederben diyer mesajımdada bahsetigim gibi ilk çatlatma ignem ede olacak çok inanıyorum bekliyorum Allahtan istiyorum ama tam bir şekilde isteyemiyormuşum ben evladı kendim için milet için istiyormuş ben bu ay şunu anladım rabim nasip ettigi zaman olur en dogru zamanı o biliyor rabim bu benim ve eşim imtihanı imtihanımız kolaylaşır beklemekte varsa nasibimizde sabrın ver ben evladı istiyorum senden hayırlısını saglık sıhatli inançlı Senin yoldu hayırlı züryetler istiyorum biz göçüp gitikmi dünyadan ardımızda Salih nesiller nasip et sen ol dedin mi olur rabim ilaç igne doktor vesile onlarıda yapıyorum ama ben senden istiyorum yerin gögün yaradanı sahibi sensin dilim dondügünce rabime yöneldim yarın test yapıcam dedim olmasa üzülmiycem çünkü zamanı var sen zamanı gelince nasip edeceksin inşallah zamanı gelmiştir dedim öyle sabahına kalkıp test yaptım gerçek bu şekilde kalpten inanıp teslim olmak gerekiyormuş çok şaşkınım kanda baktırıcam bugün yarın doktora öyle gidicez kanda da çıkarsa inşallah hayırlısıyla olmuştur başka imtihanlar yaşamam ben biraz fazla yazı yorum hakınızı helal edin ne hissediyorsa sizlerede destek olur belki bu şekilde diye ben böyle düşünüyorum sizlerde sabırla Allahdan istemekten vaz geçmeyin dini anlamda elinizden geldikçe eksiklerinizi tamamlayalım rabim bizi seviyor bizi yanında istiyor onu hatırlamamızı istiyor bu şekilde imtihanlar veriyor sabırla geçmeyi nasip etsin inşallah

Sonucun çok güzel çıkmış canım maşallah bundan sonraki süreçte sağlıkla büyüsün ve hayırlısıyla kucağına al inşallah
Canım sen beta hcg hakında bir bilgin varmı ben 20 kasımda çatlatma ignesi vurulmuştum dün 17 günü oluyordu 116.7 iyimi acaba doktora salı günü gidicem doktor dün hcg güzel sonuç yazmış bugun mesajla hcg tekrar yapın salı günü kontrol gelin yazmış

İlk HCG önemli değil canım bugün vereceğin değer önemli iki katı artmalı ya da yüzde 60 artmalı inşallah bugün güzel bı sonuç alırsın

İlk HCG önemli değil canım bugün vereceğin değer önemli iki katı artmalı ya da yüzde 60 artmalı inşallah bugün güzel bı sonuç alırsın
Yanıtın için çok teşekkür canım pazartesi günü tekrar yapıcam salı günüde kontrole gidicem inşallah saglıklı bir şekilde ilerler farklı gebelik sonuçları olmasın zaten şoklardayım tedavi yapıyorduk ama istedigim bekledim bir şeydi iki defa negatif olunca bu ay doktor birdaha deneyelim dedi eşimde deneyelim ben denemekten yorulmuştum beni ikna ettiler ama bir beklentim yoktu bir kaç günde regli olacakmışım gibi belirtim olunca yine olmadı sanmıştı eşimde yine regli olucan ondan böylesin diyordu oda şaşkın bendedoktora gidip evet var demeden var diyemiyorum idrarda çıktı kanda var ama ben inanıyorum rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada saglık bir şekilde olmasını nasip etsin

İnşallah sağlıklı olur kucağına almak da nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…