Öyle canım rabim kolaylık versin inşallah pozitif görürümde sizinle paylaşırımHepimiz oldukça zor süreçler geçiriyoruz canım. Psikolojimizi yüksek tutmak kolay olmuyor. Bende femara kulladım hiç gerek yokken. Yumurtlama olmaması yanında bir de aşırı yan etkilere maruz kaldım. Regl düzenim bozuldu. 2 ayda 3 kez regl oldum. Kist oluştu üstelik ve 2 ay geçmesini bekledim. Ben benim sonucumun pozitif olduğunu düşünmüyorum pek çünkü heralde beta hcg 0.01 çıkmazdı. En azında bir puan bile olsa yukarda olurdu idrarda da bişe çıkmadı çünkü. Allahım hayırlısını versin. İnşallah senden güzel haberler alırızmutlaka bizimle de paylaş sevincine ortak olalım
Benimde bugün 7. Günüm ama doktor 14 günden önce bakma yanlış çıkar demişti kesin sonuç için 14.gün test öneriliyo erken suan yaniKızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Ahh canım herşeyin hayırlısı olsun. Hep dileğim sağlıkla huzurla zamanlı gelmesi için. En kısa zamanda hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah. Ben çatlatma iğnesinden önce genetik test vermiştim. Ne olur ne olmaz bir de sonrasında başka bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına.Ama pıhtılaşma varmış 2si de gitti
Çok iy yapmışsınAhh canım herşeyin hayırlısı olsun. Hep dileğim sağlıkla huzurla zamanlı gelmesi için. En kısa zamanda hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah. Ben çatlatma iğnesinden önce genetik test vermiştim. Ne olur ne olmaz bir de sonrasında başka bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına.
Hayırlı olsun çok sevindim senin adınaGünaydın kızlar bugün çok güzel bir habere uyandımtest yaptım pozitif aylar sonra ilk defa ikinci çizgiyi gördüm şaşkınım ilk eşime söyledim ikinci size yazıyorum türkiyeyede ailem arayamadım herkes uyuyor bugün doktora gidip kanda da olumlu sonuç alınca paylaşırm rabim Hamdi olsun çok şükür
Amin inşallah rabim nasipHayırlı olsun çok sevindim senin adınaallah isteyen herkese versin inşallah
Günaydın kızlar bugün çok güzel bir habere uyandımtest yaptım pozitif aylar sonra ilk defa ikinci çizgiyi gördüm şaşkınım ilk eşime söyledim ikinci size yazıyorum türkiyeyede ailem arayamadım herkes uyuyor bugün doktora gidip kanda da olumlu sonuç alınca paylaşırm rabim Hamdi olsun çok şükür
Ne güzel yazmışsınAmin inşallah rabim nasipetsin bekleyen herkese inşallah beklemek çok zor o süreci yaşamak güç gerektiriyor ama şunu öğrendim rabim hemen nasip etseydin ben bu kadar ona yakın olup ondan isteyemiyecektim bu şekilde bekleyenleri anlayamayacak onlar için dualar etmeyecektim rabim bizleri bir imtihana koyuyo ona dönüp ondan isteyip ona teslim oldukmu veriyor herşeyin zamanı varmış inşallah benimde zamanım gelmiştir kan tahlili vericem bir kaç saat sonra gidip inşallah saglıkla birşekilde ilerler rabim bu duyguyu herkese tatırsın ben daha şaşkınım inanmıyorum taki doktor evet var diyene kadarda inanamıycam herhalde
Çok teşekkür ederim canım rabim sanada senin gibi beklenen isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyyy harika haberçoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kan sonucum 116,7 çıktıNe güzel yazmışsınİnan ve duyguya sıkıca sarıl canım her şey çok güzel olsun sizler için
AminSonucun çok güzel çıkmış canım maşallahbundan sonraki süreçte sağlıkla büyüsün ve hayırlısıyla kucağına al inşallah
Canım sen beta hcg hakında bir bilgin varmı ben 20 kasımda çatlatma ignesi vurulmuştum dün 17 günü oluyordu 116.7 iyimi acaba doktora salı günü gidicem doktor dün hcg güzel sonuç yazmış bugun mesajla hcg tekrar yapın salı günü kontrol gelin yazmışSonucun çok güzel çıkmış canım maşallahbundan sonraki süreçte sağlıkla büyüsün ve hayırlısıyla kucağına al inşallah
İlk HCG önemli değil canım bugün vereceğin değer önemli iki katı artmalı ya da yüzde 60 artmalı inşallah bugün güzel bı sonuç alırsınCanım sen beta hcg hakında bir bilgin varmı ben 20 kasımda çatlatma ignesi vurulmuştum dün 17 günü oluyordu 116.7 iyimi acaba doktora salı günü gidicem doktor dün hcg güzel sonuç yazmış bugun mesajla hcg tekrar yapın salı günü kontrol gelin yazmış
Yanıtın için çok teşekkür canımİlk HCG önemli değil canım bugün vereceğin değer önemli iki katı artmalı ya da yüzde 60 artmalı inşallah bugün güzel bı sonuç alırsın
İnşallah sağlıklı olur kucağına almak da nasip olsun inşallahYanıtın için çok teşekkür canımpazartesi günü tekrar yapıcam salı günüde kontrole gidicem inşallah saglıklı bir şekilde ilerler farklı gebelik sonuçları olmasın zaten şoklardayım tedavi yapıyorduk ama istedigim bekledim bir şeydi iki defa negatif olunca bu ay doktor birdaha deneyelim dedi eşimde deneyelim ben denemekten yorulmuştum beni ikna ettiler ama bir beklentim yoktu bir kaç günde regli olacakmışım gibi belirtim olunca yine olmadı sanmıştı eşimde yine regli olucan ondan böylesin diyordu oda şaşkın bende doktora gidip evet var demeden var diyemiyorum idrarda çıktı kanda var ama ben inanıyorum rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada saglık bir şekilde olmasını nasip etsin
Aminİnşallah sağlıklı olur kucağına almak da nasip olsun inşallah
Sonucunuz çıkınca bize de haber verinAminAllah razı olsun canım i
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirim sizeSonucunuz çıkınca bize de haber verin