Var gibi silik ama görünüyor yarın sabah ilk idrarınızla yine yapın benceMerhabalar bende ayni seyi arastiriyorum.aslinda 7 eylulde ovitrelle vuruldum tup bebek tedavisi goruyorum 13 unde transfer yapildi bugn test yaptim erken gebelik testi cok.silik ikinci cizgiyi gordum ama ovitrellenin etkisimi gebelik belirtecimi.bilemiyorum arkadasim
Yarin es gecip cumartesi yapayim diye dusundum ciddi regl belirtilerim.var ama olmadida bir gun bekleyeyim dedim cnku cildircam bu sekilde onu fark ettimVar gibi silik ama görünüyor yarın sabah ilk idrarınızla yine yapın bence
Ama diyorlar ya zaten gebelik belirtileri de aynı regl belirtileri gibiYarin es gecip cumartesi yapayim diye dusundum ciddi regl belirtilerim.var ama olmadida bir gun bekleyeyim dedim cnku cildircam bu sekilde onu fark ettim
O kadar merak icerisindeyim ki arkadasim anlatamam ikinci denemem birde uzun protokol uygulaniyor delik desik oldum fiziki hasari boswer isin ruhsal boyutu var biliyorsun insallah bu sefer bebisler tutunmusturAma diyorlar ya zaten gebelik belirtileri de aynı regl belirtileri gibi
Valla biz 2-2,5 yıldır deniyoruz ara vermiştik bu ay yine başladıkO kadar merak icerisindeyim ki arkadasim anlatamam ikinci denemem birde uzun protokol uygulaniyor delik desik oldum fiziki hasari boswer isin ruhsal boyutu var biliyorsun insallah bu sefer bebisler tutunmustur
Insallah sende saglikla alirsin bebisini kucagina surecler gercekten cok yipraticiValla biz 2-2,5 yıldır deniyoruz ara vermiştik bu ay yine başladıkben 5 eylülde hasta oldum 7 sinde klomen başladım. 5 günden sonra gonal f kullandım 4 gün. 12. Gün de çatlatma iğnesi bakalım hayırlısı ama daha çok var 1 Ekime şuan silinmeyi görmek için ovulasyon testi yapıyorum silinmeye başladığı zaman gebelik testi yapıcam
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırızInsallah sende saglikla alirsin bebisini kucagina surecler gercekten cok yipratici
Canım günaydın, yaptın mı test tekrar :)Merhabalar bende ayni seyi arastiriyorum.aslinda 7 eylulde ovitrelle vuruldum tup bebek tedavisi goruyorum 13 unde transfer yapildi bugn test yaptim erken gebelik testi cok.silik ikinci cizgiyi gordum ama ovitrellenin etkisimi gebelik belirtecimi.bilemiyorum arkadasim
Gunaydin sekerim yapmadim bugunu beklemek istedim yqrin sabah erknden yapicam birde gunun ilk idrariyla diyorlar ben onceki twsti gun ortasinda yapmistim ciddi fark oluyormuCanım günaydın, yaptın mı test tekrar :)
Dayanamadim az once gittim kaset testlerden aldim ovitrelle kullanmamin 13. Gunu transferinde 7. GunuCanım günaydın, yaptın mı test tekrar :)
Ay var gibi de kıızDayanamadim az once gittim kaset testlerden aldim ovitrelle kullanmamin 13. Gunu transferinde 7. Gunu
Hoc bir fikrim yok bu testlerde bu kdr erken cikmasi mumkun degil diyirlar sekerm ikizse genelde bunlarda bu kdr erken gorunurmus tabi hala ovitrelle etkisi degil ise ikiz transfer oldum ben belki bir ihtimal ne guzel olurAy var gibi de kıız
Umarım canım Allah gönlüne göre verir tüp bebek sürecini bilmiyorum ama ovitrellenin etkisi 13. güna kadar kalmazHoc bir fikrim yok bu testlerde bu kdr erken cikmasi mumkun degil diyirlar sekerm ikizse genelde bunlarda bu kdr erken gorunurmus tabi hala ovitrelle etkisi degil ise ikiz transfer oldum ben belki bir ihtimal ne guzel olur
Nasip sekerim isteyen herkes alsin evladini kucagina hasret birakmasinUmarım canım Allah gönlüne göre verir tüp bebek sürecini bilmiyorum ama ovitrellenin etkisi 13. güna kadar kalmaz
Dayanamadim yine herzamanki gbi gittim kan testi verdim olumluysada nasip olumsuzsada nasipUmarım canım Allah gönlüne göre verir tüp bebek sürecini bilmiyorum ama ovitrellenin etkisi 13. güna kadar kalmaz
Yaaa süpersin muhakkak yaz bana daaDayanamadim yine herzamanki gbi gittim kan testi verdim olumluysada nasip olumsuzsada nasip
Canim 12.28 cikmisYaaa süpersin muhakkak yaz bana daa