- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Insallah canım test yapınca yazçok sevindim güzel haberleri almışsın. Ben regl bekleyeyim zaten 3 gün kaldı ya güzel bir haber alırım 1 senenin ardından
Canım inşallah vardır ben de 12 13 te cizgi görüp adet olunca bişey diyemiyorum stres olmamaya çalış bekle bir kaç gün dahaKızlar merhaba dün iğnenin 12.günü silik çıktı testim iğne etkisi olduğunu düşündüm büğün daha silik çıkar sanrım tekrar yaptım ondan daha koyu çıktı sizce varımdır
Bende olurum o zaman kesin zaten umudum yok belirtim olmadığı için sağlık olsunCanım inşallah vardır ben de 12 13 te cizgi görüp adet olunca bişey diyemiyorum stres olmamaya çalış bekle bir kaç gün daha
Canım benım öncelikle sakın uzulme bende goruyorum sılık cızgı var acaba yerlesme kanaması olablır mı ,adet gıbı mı gelıyor cok mu az mı? Fotografı gorunce cok sevındım ama adet oldum yazınca kalbıme bı sey oturdu.Sımdı şöyle olasılıkta var yerleşme kanaması olablır ya da kımyasal gebelık cunku pozıtıf hala.Ama adet olduysanda lutfen uzulme kısmetı bu ay degılmış nasıbı ne zamansa o zaman olucak sen hıc canını sıkma Allah buyuk.
Canım merhaba bende ıgne olmustum 12. Gun senınkı gıbıydı 13. Gun de bole bırazcık artmıstı 14. Gun baya koyulastı 15. Gun kan verdım 70 küsur cıktı hcg cok sukur suan 10 haftalık hamıleyım.sen yarında yap tekrar koyulasma artarsa kan ver ınsallah hamılesındır ama 12. Gunden sonra koyulasma artınca gebelık oluyor ama sen yınede stres olma bırkac gun bekle netlessın.Insallah bebısın senınledır.Kızlar merhaba dün iğnenin 12.günü silik çıktı testim iğne etkisi olduğunu düşündüm büğün daha silik çıkar sanrım tekrar yaptım ondan daha koyu çıktı sizce varımdır
Hiç belirtim yok ki inşallah aminCanım merhaba bende ıgne olmustum 12. Gun senınkı gıbıydı 13. Gun de bole bırazcık artmıstı 14. Gun baya koyulastı 15. Gun kan verdım 70 küsur cıktı hcg cok sukur suan 10 haftalık hamıleyım.sen yarında yap tekrar koyulasma artarsa kan ver ınsallah hamılesındır ama 12. Gunden sonra koyulasma artınca gebelık oluyor ama sen yınede stres olma bırkac gun bekle netlessın.Insallah bebısın senınledır.
Daha doktor çıkmaz dedi artık regl günümde ortaya çıkacak dua et bana çok uğraştım artık çok üzülüyorumInsallah canım test yapınca yaz
Test mi bozuk acaba ya baya çizgi var
Sanrm kimyasal gebelikti ama stres yapma ve üzülme hayrlıyla inşallahhh en yakın zamanda senden mutlu haberi duyarız
Bazen kimisinde belirtide olmuyor canım öyle düşünüp canını sıkma inşallah vardırBende olurum o zaman kesin zaten umudum yok belirtim olmadığı için sağlık olsun
Teşekkür ederimBazen kimisinde belirtide olmuyor canım öyle düşünüp canını sıkma inşallah vardır
Üzülme canım ne üzüntüler yaşadık ben her test yaptımda yıkılıyordum resmen ama bir anda mucizeler gerçekleşiyor sıkma canını inşallah vardır güzel haberi verirsin bizeDaha doktor çıkmaz dedi artık regl günümde ortaya çıkacak dua et bana çok uğraştım artık çok üzülüyorum
55 görünce nekadar mutlu oldum şuan bnde Samsunluyum ah güzel memleketimTeşekkür ederim
Var gibi gözüküyorKızlar merhaba dün iğnenin 12.günü silik çıktı testim iğne etkisi olduğunu düşündüm büğün daha silik çıkar sanrım tekrar yaptım ondan daha koyu çıktı sizce varımdır
Üstteki dün alttaki büğün55 görünce nekadar mutlu oldum şuan bnde Samsunluyum ah güzel memleketimstres yapmadan takip et canım hayrlısıyla inşallah olacak
Kaçıncı günün iğneden sonraÜstteki dün alttaki büğün
13.günKaçıncı günün iğneden sonra