ÇATLATMA İĞNESİ 12.GÜN

Şehir dışındayım tekrar baktıramadım ama idrar testi var yanımda onu yaptım 11. Gün dahil olmak üzere 2. Çizgi vardı, 12. Günden beri yok oldu:KK43: 15. gün oldu ama ne regl belirtim var ne de 2. çizgi çıkıyor. Sanırım iğne etkisiyle çıktı 10.1:KK43: üzgünüm

Benimde 11. Gün 26 çıktı ama 2 günde ver yinede 14.cu gün tam net
Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü silikte olsa pozitif açıkcası bu kez düzenli olarak test yapıp takip etmedim 5. Ve 9. Günü test yapmışım o yüzden negatife döndü mü dönmedi mi bilmiyorum. Sizce hala ilacın etkisi mi

Sanırım fazla idrardan öyle olmuş.
Benm 13.negatif 16.gün pozitife dönmüştü. Bekle istersen 🥰
Bende 9. Günde kan verdim negatif çıkmıştı bugün 14. Gün hâlâ adet olamadım ama akıntı var ara ara kasık ağrısı adet olacakmışımm gibi pazartesi tekrar kan verecem sizde belirtiler var mıydı

Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü silikte olsa pozitif açıkcası bu kez düzenli olarak test yapıp takip etmedim 5. Ve 9. Günü test yapmışım o yüzden negatife döndü mü dönmedi mi bilmiyorum. Sizce hala ilacın etkisi mi
Kan ver cnm net onda belli olur iğnenin etkisi gitmiştir ben 11.günü öğrenmiştim

Kan ver cnm net onda belli olur iğnenin etkisi gitmiştir ben 11.günü öğrenmiştim
Yarın vereceğim inşallah sağ taraftaydı yumurta böyle sağ tarafta gerilme yanma batma gibi şeyler hissediyorum rahim de ortada değil de tam sağımda, sende de böyle belirtiler oldu mu döllenme çoktan Rahime inmez mi 12. Gün

Benim 11. Günüm. İne dahil edilirse 12. Günüm iki gündür test yapıyorm merakima yenilip sürekli pozitif çıkıyor 🥹 ine etkisi midir acaba

Eklentiler

• 1000007705.jpg
    1000007705.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 24
Bende 9. Günde kan verdim negatif çıkmıştı bugün 14. Gün hâlâ adet olamadım ama akıntı var ara ara kasık ağrısı adet olacakmışımm gibi pazartesi tekrar kan verecem sizde belirtiler var mıydı
Akıntı ve kasık ağrısı bende de oluyordu onun dışında hiç belirtim yoktu 🥰 umarım vardır 🌸

Yarın vereceğim inşallah sağ taraftaydı yumurta böyle sağ tarafta gerilme yanma batma gibi şeyler hissediyorum rahim de ortada değil de tam sağımda, sende de böyle belirtiler oldu mu döllenme çoktan Rahime inmez mi 12. Gün
Canım benim belimde ağrım çok tü ve halada devam ediyo 14. Gün kasigima girdi ağrı ve halende devam ediyo böbreklerime kadar yasyrm ağrıyı inan 4 gün önce gittim 5 haftalık olmus 2 hafta sonra gel dedi ve şuan zaman gecmiyo ama ağrılarım çok fazla dediğim gibi yine herşey kanda belli olur aslında sen vücudunu anlarsın adet ağrısı ve ya gebelik ağrısı cozecegini düşünüyorum göğüs uçlarını elle bak ağrı varmı yada şişme

X