- 14 Aralık 2023
- 222
- 130
- 31
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Olacak inaşallah canımBende de öyle çok az geçikti bi kere klomende kist oldu o gün 4 gün gecikti. Sonra hep gününde ovritede 2 doz bakalım ama bu ay olmazsa yıkılırım yaa
İnşallah vardır kuzum ya bende önümüz ay asilama yapicam ilk denemen mi ininci mi buAşılama yaptım ben pazartesi günü kan vericem inşallah
Ayy Esra inşallah şuan tüm belirtiler gitti normale döndüm bakalım artıkOlacak inaşallah canım
Yani açıkçası kendimi umutlandırmak istemiyorum diyeceğim ama oldu umut içimde olmazsa bende üzülücem 1 senede ne vitaminler ne doktorlar gördüm artık ben doktor olucamSanmıyorum canım açıkcası çünkü bir kaç yaptım hepsi öyleydi bence kimyasaldı :) inşallah senin hayırlı haberlerini alırız
Yani açıkçası kendimi umutlandırmak istemiyorum diyeceğim ama oldu umut içimde olmazsa bende üzülücem 1 senede ne vitaminler ne doktorlar gördüm artık ben doktor olucam
Sebeb yok yumurtada büyümüyor ya da çatlamıyordu. İkinci ovritedeyim bende ev eczane gibi. Bi senedir her ay böyleydim bi ara bıraktım şimdi bu tedavi falan birde arada prolaktinim yükseliyor ama 2 ay öncr normal çıktı herşey iyi birwx demirim düşük ama doktor iyi diyor sebebsiz nasibi gelmiyorProblem varmıydı peki sebepsiz mi :) bende aynı şekildeydim en son ne vitamin ne birşey bıraktm ama kimyasal gibide olsa yada degilse bile yinede hüzel çift görmek o yüzden umudunu yitirme ben bugün olmama ragmen daha umutlandım açıkcası :)
Canım sakın uzulme kısmetı ne zamansa o zaman olcak ıyı tarafından duşun kımyasal bıle olsa gebe kalabılıyorsun zaten kımyasaldan sonra hemen gebelık oluyor.benm kımyasal oldu bır ay arayla gebe kaldım.vucut kendını hazırlıyor.Öyle canım ne yazıkki basbaya adetti 2. Ped degiştirdim belkide kimyasaldı öyle tabi inşallah bir dahaki ay inşallahkısmet degilmiş bu ay zaten hayırlısıysa olucaktır elbet
Sebeb yok yumurtada büyümüyor ya da çatlamıyordu. İkinci ovritedeyim bende ev eczane gibi. Bi senedir her ay böyleydim bi ara bıraktım şimdi bu tedavi falan birde arada prolaktinim yükseliyor ama 2 ay öncr normal çıktı herşey iyi birwx demirim düşük ama doktor iyi diyor sebebsiz nasibi gelmiyor
Canım sakın uzulme kısmetı ne zamansa o zaman olcak ıyı tarafından duşun kımyasal bıle olsa gebe kalabılıyorsun zaten kımyasaldan sonra hemen gebelık oluyor.benm kımyasal oldu bır ay arayla gebe kaldım.vucut kendını hazırlıyor.
Canım benm sen uzme kendını bak 1,2 ay ıcınde saglıklı bır gebelıgın olcak Allahın ıznı ıle vaktı geldımi bebısın karnında sonra kucagında olcakAllah razı olsun canım benim yok yok o kadar üzülmedim kimyasal bile olsa güzeldi diyorum inşallah gerçekten nasip olur inşallah senin dedigin gibi hazırlamıştır
o kadar fazla ümitlendim bana dokunan hamile kalıyor arkadaşlarım da öyle burdan biriyle samimiydim onun da bebişi oldu. İnşallah bekleyen herkesin olur hayırla kolaylıkla gelsinİnşallah bu ay olur canım dualarımız seninle moralini bozma sakın benimde 1 sene oldu
Sonucunuz ne oldu bende bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım çok hassas diyorlardı kuruma çizgisimi yoksa degilmi emin olamiyorumYine silin cizgi çıktı canım 13. Günüm bugünama hala tereddutteyim 12 13 de yalancı pozitif yaşayanlar da çok olmuş bak atım testimi Eki Görüntüle 3377382
Başka bir marka testle yaptım canım 14 gün negatif çıktı muhtemelen iğne etkisini surudrdu benim 17. Gün adet oldum maalesef umarım sizi. Gebeliktir kaçıncı gününuzSonucunuz ne oldu bende bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım çok hassas diyorlardı kuruma çizgisimi yoksa degilmi emin olamiyorum
Benim yumurtlamanın 8 ci günü reglime 5 gün var daha kafam karıştı inşallah gebeliktir inşallah en kısa sürede sizede nasip olurBaşka bir marka testle yaptım canım 14 gün negatif çıktı muhtemelen iğne etkisini surudrdu benim 17. Gün adet oldum maalesef umarım sizi. Gebeliktir kaçıncı gününuz
İnşallah canım ama daha çok erken test için biraz daha bekle 13. Gün ben silik görünce kesin hamileyim dedim ama maalesef eski adet tarihiniz degisenilir iğneden sonra ben tam günümde oldum tabii stres olma sabırla bekle güzel haberlerle gelBenim
Benim yumurtlamanın 8 ci günü reglime 5 gün var daha kafam karıştı inşallah gebeliktir inşallah en kısa sürede sizede nasip olur
İnşallah canim ya ben iğne olmadım normal kendim.evde ovulasyon testiyle yumurtlama takip ettim bakalım sonuç ne olacakİnşallah canım ama daha çok erken test için biraz daha bekle 13. Gün ben silik görünce kesin hamileyim dedim ama maalesef eski adet tarihiniz degisenilir iğneden sonra ben tam günümde oldum tabii stres olma sabırla bekle güzel haberlerle gel
Aaa öyle desene hadi inşallah o zmaan uaİnşallah canim ya ben iğne olmadım normal kendim.evde ovulasyon testiyle yumurtlama takip ettim bakalım sonuç ne olacak
İnşallah hepimizin biran önce gobusleri dolarrAaa öyle desene hadi inşallah o zmaan ua