- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Insallah hamılesındır ve bunlara hıc gerek kalmaz canımİnşallah canımmmm benimmm yaaa inşallah hani o mucize gerçekleşmiştirde hamileyimdir
Insallah hamılesındır ve bunlara hıc gerek kalmaz canım
Sen merak etme nasıbındeyse pozıtıfı goruceksn sakın stres olma 14. Gun ılk ıdrarla yap sılık cıktıysa tamamdır bu işİnşallah canım benim ya 14. Gün bi test daha denicem ama inşallah o mucize olur ilk defs hayırlısı diyip aglamadım inşallah mucize gerçekleşir
İlk denememde oldu canım . Ara vermeden olablr diye düşünüyorum ama bu ilaçlar kist falan yapıyor sürekli kullanmada sorun olur mu bilmiyorum. Bend yaptı kist ama kendilinden kayboluyormuş tabiÖyleyse kullanıyım seninde öyleysecanım senin kaçıncı denemende oldu peki birde bu ay yaptırdımya ara vermeden olurmu hemen
Sen merak etme nasıbındeyse pozıtıfı goruceksn sakın stres olma 14. Gun ılk ıdrarla yap sılık cıktıysa tamamdır bu iş
İlk denememde oldu canım . Ara vermeden olablr diye düşünüyorum ama bu ilaçlar kist falan yapıyor sürekli kullanmada sorun olur mu bilmiyorum. Bend yaptı kist ama kendilinden kayboluyormuş tabi
İlk denememde oldu canım . Ara vermeden olablr diye düşünüyorum ama bu ilaçlar kist falan yapıyor sürekli kullanmada sorun olur mu bilmiyorum. Bend yaptı kist ama kendilinden kayboluyormuş tabi
Silik Çizgi var canım gözüküyor yaaaaBen yine yaptım ama ben mi görüyorum acaba anlamadım
Silik Çizgi var canım gözüküyor yaaaa
Normalde olmaması lazm canım silikte olsa var gibi ya ayy inşallah vardırAyyy bende gördüm ama o kadar korkuyorumki inşallah daha koyulaşır yarın ilk testle
İğneden sonra kaçıncı gün oldu bugün
Bak ben hala saklıyorum 14.gün akşam böyle çıkmıştı benim testte o akşam gidip kan verip öğrenmiştik benimkinde baya öyle silikti şuan beklemekten gerçi belirgin ümit var bence ya
14. Gün canımmm oldu dün hiç çıkmadı bu dünün testiydi
regline nekadar var ona göre git yine bi kan testi ver baklm canımAyy bu dün olmayadabilir
Buda silik çizgi hep çizgi var alanda testlerinde14. Gün canımmm oldu dün hiç çıkmadı bu dünün testiydi
Bı dakıka bı dakıka ben az once test gordum o testı ne zaman yaptın senın hcg sıfırlanmıs eger bugun yaptıysannn pozıtıf sılık cızgı var Allahımm hemen yaz cok heyecanlandımAyy bu dün olmayadabilir
regline nekadar var ona göre git yine bi kan testi ver baklm canım
Bı dakıka bı dakıka ben az once test gordum o testı ne zaman yaptın senın hcg sıfırlanmıs eger bugun yaptıysannn pozıtıf sılık cızgı var Allahımm hemen yaz cok heyecanlandım