Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İnşallah canım benim ya 14. Gün bi test daha denicem ama inşallah o mucize olur ilk defs hayırlısı diyip aglamadım inşallah mucize gerçekleşir
Sen merak etme nasıbındeyse pozıtıfı goruceksn sakın stres olma 14. Gun ılk ıdrarla yap sılık cıktıysa tamamdır bu iş

Öyleyse kullanıyım seninde öyleyse canım senin kaçıncı denemende oldu peki birde bu ay yaptırdımya ara vermeden olurmu hemen
İlk denememde oldu canım . Ara vermeden olablr diye düşünüyorum ama bu ilaçlar kist falan yapıyor sürekli kullanmada sorun olur mu bilmiyorum. Bend yaptı kist ama kendilinden kayboluyormuş tabi

Sen merak etme nasıbındeyse pozıtıfı goruceksn sakın stres olma 14. Gun ılk ıdrarla yap sılık cıktıysa tamamdır bu iş

Canım ben yine yaptım ama ben mi görüyorum kuruma mı bu anlayamadm

Eklentiler

• 1CDFD432-3263-432F-A33A-D05201A55068.jpeg
    129,5 KB · Görüntüleme: 48
İlk denememde oldu canım . Ara vermeden olablr diye düşünüyorum ama bu ilaçlar kist falan yapıyor sürekli kullanmada sorun olur mu bilmiyorum. Bend yaptı kist ama kendilinden kayboluyormuş tabi

Ben yine yaptım ama ben mi görüyorum acaba anlamadım

Eklentiler

• AF20BB88-E5D5-4EB7-A4EE-A4B9B465D328.jpeg
    205,8 KB · Görüntüleme: 53
Bak ben hala saklıyorum 14.gün akşam böyle çıkmıştı benim testte o akşam gidip kan verip öğrenmiştik benimkinde baya öyle silikti şuan beklemekten gerçi belirgin ümit var bence ya

Eklentiler

• image.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 48
Bak ben hala saklıyorum 14.gün akşam böyle çıkmıştı benim testte o akşam gidip kan verip öğrenmiştik benimkinde baya öyle silikti şuan beklemekten gerçi belirgin ümit var bence ya

Senin çok daha belirgin tabi ama bende 16. Günü bekliyim böyle bi hemen modum düşüyor bi yükseliyor gibi daha saglıklı olur diye düşünüyorum

Bı dakıka bı dakıka ben az once test gordum o testı ne zaman yaptın senın hcg sıfırlanmıs eger bugun yaptıysannn pozıtıf sılık cızgı var Allahımm hemen yaz cok heyecanlandım

Ahhhh canımmm bugün yaptım ilk idrarla yapamadım maalesef evde test buldım fazla öyle yaptımmm bende gördüm gibi ama umutlanmıyorum yarn hemen ilk idrarla denicem inşallah senin gibi koyulaşsın Allahmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…