Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Ozman var çünkü ben iğne vurulduktan sonraki günü sayarak test yapmştm 11 .günü silik çıkmaya başlamıştı 14.günü kan testi verdim pozitif gördük sende var canm inşallah sen yarın yada 15.günü kan testi ver sonuç çıkar
Aşılama yaptım ben pazartesi günü kan vericem inşallah

Anadolu hastanesinde ki doktor çok iyiymiş birde meydandaki öğretmen evinin orda kendi yeri olan bir doktor varmış ona çok iyi diyor arkadaşlar sonuç alan çok almış arkadaşlarım öyle demişlerdi canım aklnda bulunsun
Bende termeliyim şuan üniversite hastanesi gidiyorum ordanda çok memnunum

Cnm bendede bu belirtiler vardı ama nasıl yani kaşık ağrın çok mu oluyor
Bi gece sol kasığım ağrıdı sonra ertesi sabah regl oluyorum sandım. 2 gün falan öyle oldu normalde olmaz. Kist olup böyle olanları da okudum. Ama akıntı olmuyor şimdi hepsi geçti salı günü hepsi belli olucak regl olursam

Üzülme canım ne üzüntüler yaşadık ben her test yaptımda yıkılıyordum resmen ama bir anda mucizeler gerçekleşiyor sıkma canını inşallah vardır güzel haberi verirsin bize
Bende de öyle çok az geçikti bi kere klomende kist oldu o gün 4 gün gecikti. Sonra hep gününde ovritede 2 doz bakalım ama bu ay olmazsa yıkılırım yaa

Ozman var çünkü ben iğne vurulduktan sonraki günü sayarak test yapmştm 11 .günü silik çıkmaya başlamıştı 14.günü kan testi verdim pozitif gördük sende var canm inşallah sen yarın yada 15.günü kan testi ver sonuç çıkar
Cnm ilk kan testi sonucunuz kaç çıkmıştı ben 17. Gün yaptırdım 60,00 çıktı değerim çok mu az

Canım benım öncelikle sakın uzulme bende goruyorum sılık cızgı var acaba yerlesme kanaması olablır mı ,adet gıbı mı gelıyor cok mu az mı? Fotografı gorunce cok sevındım ama adet oldum yazınca kalbıme bı sey oturdu.Sımdı şöyle olasılıkta var yerleşme kanaması olablır ya da kımyasal gebelık cunku pozıtıf hala.Ama adet olduysanda lutfen uzulme kısmetı bu ay degılmış nasıbı ne zamansa o zaman olucak sen hıc canını sıkma Allah buyuk.

Öyle canım ne yazıkki basbaya adetti 2. Ped degiştirdim belkide kimyasaldı öyle tabi inşallah bir dahaki ay inşallah 🙏 kısmet degilmiş bu ay zaten hayırlısıysa olucaktır elbet

X