Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Evet geç döllenme olabilir canim umudunu kaybetme ben kaybettigim bebeğim ilk tedavide kaldı ama çatlatma ignesiyle yumurta vaktinde çatlamadi hatta Dr demişti bubay olmadı bidahaki aya tekrar yapicaz dedi ben o ay adet olmadım geç dollenmeyle hamile kaldım o yuzden adet olmadıkça hep umut var diyolar bu platformda 😊
Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼

Kaybın için çok üzüldüm canım. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. Ay vallahi çok güzel şeyler anlatıyorsun yazıyorsun çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
Rica ederim canım ne demek bu paltformda çok şeyler okudum araştırdım yardımcı olabilirsem ne mutlu

Benim 3 yumurtam vardı. Ve o çatlama akıntısı varya onu 2 kez yaşadım bu ay. Hatta doktora dedim farklı günlerde çatlama olur mu diye olabilir tabi demişti bana. O zaman geç döllenme olabilir benimkide. Hala çok umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ilk defa yaşayınca böyle bir şey stres oldum
Canım anlattıgına gore bakarsak gec dollenme olabılır baska yumurta catlayıp dollenmıs olablır her ıhtımal var bıraz sabır edıp beklıcez mecbur senın yarınkı durum bellı ınsallh kanama olmaz

Bunu bende okudum yerlestıkten sonra 5,6 gun gecınce cıkıyormus kanka aslında beklemek daha ıyı ama bekleyemiyoruz
Ya bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artık 😂

Ya bu ay gerçekten diğer aylara göre çok rahattım test falan 1 kere yaptım. Bekleyecem dedim. Bekledim de tam umudumu kestim regl olurum artık dedim şu kanama işi olunca şimdi stres yaptım. Bana günler geçmez artık 😂
Bı yandan umudumu kesiyorum bı yandan yesertiyorum yarın ola hayrola

Senı anlıyorum cok zor gecıcek sure zaman akmıyor sankı

Merhaba canım sabah koştura koştura sağlık ocağına gidip kan verdim ama az önce sanırım regl oldum lekelenme filan değil bildiğin sokulmeye başladı bu ayda olmadı
Cok uzuldum suan keske ıstedıgımız sonuc cıksaydı.Ama kısmette yokmus Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.Sen canını sıkma onumuzdekı ay tekrar denıceksın sakın stres olma deneme surecınde sımdı uzuluyorsun bılıyorum ama lütfen erken toparla deneme surecı cok onemlı.

Cok uzuldum suan keske ıstedıgımız sonuc cıksaydı.Ama kısmette yokmus Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.Sen canını sıkma onumuzdekı ay tekrar denıceksın sakın stres olma deneme surecınde sımdı uzuluyorsun bılıyorum ama lütfen erken toparla deneme surecı cok onemlı.
Gerçekten yoruldum bir sürü iğne ilac oydu buydu tedaviye devam etmiycem 3aydan beri biraz mola vericem hem vücudum hemde kendimi toparliyim biraz 😔

X