Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İğneden sonra çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için doktora gittin mi? Birde diğer ayda kaçıncı gününde olmuştun regl
İzin alamadığım için gidemedim ama catladigini dusunuyorum geçen ay iğnenin 19.gunu ondan önceki ayda 16.gunu regl oldum canim

Ya şöyle ben sadece adet olacağım gün biraz sancı çekerim anlarım 1 saat içinde adet olacağımı. Hiç şaşmaz bu. Lekelenmem olmaz direkt başlar adetim. Bugün peçeteye pembe leke geldi. Ped koydum hiç bişey yok pedde. Ama lavaboya gittikçe peçeteye açık pembe leke geliyor anlamadım. Yarın belli olur sökülmezse bu şekilde devam ederse kan veririm artık kesin. Bu arada iğnenin 15. Günü bugün geçtiğimiz 2 aydada iğnenin 16. Günü direkt adetim başlamıştı böyle olmamıştı. Yarını belliden mecburen 💁🫣
Canım eger yarın kanaman devam ederse adet olmussundur etmezse yerlesme olablır.Ama adet olursanda sakın sıkma canını tamam mı.Önümüzdeki ay tekrar denersınız.Ama ınsallag yerlesmedır.

Canım eger yarın kanaman devam ederse adet olmussundur etmezse yerlesme olablır.Ama adet olursanda sakın sıkma canını tamam mı.Önümüzdeki ay tekrar denersınız.Ama ınsallag yerlesmedır.
Ya banada adet olacakmışım gibi geliyor. Yani bir tık üzülüyorum bu son ayımdı 3 kere iğneyle denedik. Artık rahim filmi çekilecek ve aşılamaya geçilecek

En fazla uc kere mı yapılıyor catlatma ıgnesı cnm
Bana doktorum 3 kere deneyeceğiz dedi. Zaten aşılamada da aslında prosedür aynı ilaç ve iğne sonrasında aşılama yapılıyor. Benim eşiminde değerleri bir tık düşük ama bu değerler engel değil demişti. o yüzden galiba 3 ten sonra bana aşılama önerdi

4/5defa yapanlarda var ama ben bu ay iğneyi çok zor bulmustum
Sen nerde yaşıyorsun canım aslında her eczanede oluyor.Bana doktorum yazdı aldım eczaneden acılde de vurdurdum.Sen nasıl yaptın.Tam gunu saatı bellı oluyor ya iğne o yuzden mantıklı oluyor.İnşallah adet olmazsın ozellerde 2 saate cıkıyor devlet hastanesınde sabah verırsen ogleden sonra cıkar bence.

Bana doktorum 3 kere deneyeceğiz dedi. Zaten aşılamada da aslında prosedür aynı ilaç ve iğne sonrasında aşılama yapılıyor. Benim eşiminde değerleri bir tık düşük ama bu değerler engel değil demişti. o yüzden galiba 3 ten sonra bana aşılama önerdi
Ben onları bılmıyorum canım dırek ıgne oldum 36 saat sonra ılıskı oldu gun asırı cok farklı yontemler var doktorun en ıyısını bılır.Sen doktor ne derse onu yap.

3aydqn sonra ara verelim dedi banada

Sen nerde yaşıyorsun canım aslında her eczanede oluyor.Bana doktorum yazdı aldım eczaneden acılde de vurdurdum.Sen nasıl yaptın.Tam gunu saatı bellı oluyor ya iğne o yuzden mantıklı oluyor.İnşallah adet olmazsın ozellerde 2 saate cıkıyor devlet hastanesınde sabah verırsen ogleden sonra cıkar bence.
Balıkesirin ilcesinde canim artık depolarda bile yokmuş

Balıkesirin ilcesinde canim artık depolarda bile yokmuş
Anldım canım olablır her zaman ılaclar bulunmaya bılıyor.ben ılkkez yapmıstım tutmadı ıkıncı denememde gıttım yapmak ıcın ama gıtmeden bır gun once cok kasık agrım olmustu megersem catlamıs o ayda denedık olmadı yanı ben 1 ay yaptım 1 ay yapmadım bu ay yıne yaptım 3 ayda 2 defa yapmıs oldum 1. Denemedede bılmıyordum sadece 1 defa denedık 36 saat sonra belkıde ondan olmadı,belkı benm doktorda bu ay tutmasa 3.’yü yapar ara verırdi.Cunkü normalde yumurtam catlıyor vaktını tutturamıyoruz o yuzden iğne iyi oluyordu.

X