Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle benimki. Uzun süre normal hızma kullandım, son 3 yıldır falan halka kullanıyorum.Yaa ben de istedim minnoş bi piercing taktırmayı ama acır diye korktum. Ne çeşit bi halka geçirdin burnuna acaba ki tampon sanılabiliyor
Bu arada hastaneye neden gittin, iyi misin?
Hahaha hiçbir şey gelmedi aklıma Mune, far tutulmuş tavşan gibi kaldım ekran başında. Nereden geldiyse oturgaçlı götürgeç geldi aklıma :dshot senden oturgaç götürgeç gibi bir başlık beklemiyordum, şöyle egzotik, marjinal, daha başlığı okurken vuuuuu bu Nasıl bir başlıktır, manası nedir acaba diyeceğim birşey olur sanıyordum.
Bu nedir bacım oturgaçlı götürgeç yok teker çalar
Çocuğun gözü körmüş be ben de büyük bişey var sandımŞöyle benimki. Uzun süre normal hızma kullandım, son 3 yıldır falan halka kullanıyorum.
İyiyim ya. Geçen gece arkadaşın köpeğiyle oynarken top çekişiriyorduk, bir anda topu bıraktı ağzından; o hızla olduğu gibi burnuma yedim topu. Çok ciddiye almadım da hala zonkluyor. Daha önce burnumu çatlattım, dört gün sonra gittim hastaneye; annem bu sefer de çatlatmış olma bir git diye ısrar edince gittim ben de. Çatlak yok da darbe nedeniyle ödem oluşmuş dokularda.
Ya benim acı eşiğim çok yüksek, o yüzden çoğu şeyi kaale almam. O yüzden de annem "sen yine bir şey yaptıysan gitmezsin doktora, bir git" dedi haklı olarakÇocuğun gözü körmüş be ben de büyük bişey var sandım
Iyi önemli bir şey yoksa. Anneler her yerden yetiyorlar o konuda :))
Teşekkürler ^_^ Ödem de geçer birkaç güne herhalde.Geçmiş olsun, sağlık ihmale gelmez, hele burnunda daha önce çatlak olmuşsa annen demeden gitmen lazımdı, ödem dışında birşey olmamasına sevindim
Başlığın beni benden aldı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Sen de çok normal sayılmazmışsın ama ya 4 gün çatlak acısı çekilir mii?Ya benim acı eşiğim çok yüksek, o yüzden çoğu şeyi kaale almam. O yüzden de annem "sen yine bir şey yaptıysan gitmezsin doktora, bir git" dedi haklı olarak
Düşün işte dört gün çatlak burunla gezdim, hatta bugün röntgene bakan doktor bile "eski çatlağınız derinmiş bayağı" dedi Ben anca dört gün sonra yüzümdeki şişlik ve morluk geçmeyince gittim, yoksa bence ağrısı dayanılır bir şeydi.
Hele dişçiye gitme(me)lerimi hiç söylemeyeyim. En son dişçim "ya sen nasıl yedin içtin böyle, hiç mi ağrımadı" demişti
Ben yaralanmalarımı falan hiç kaale almam.Sen de çok normal sayılmazmışsın ama ya 4 gün çatlak acısı çekilir mii?
Amcam hep der ki lissom sen küçükken çocuklar bi yerime bişey yapar diye eşikten aşağı inmezdin. O kadar tatlı benim canım Bi yerime bişey olsun kıyamet kopuyor.
Öğk bayılırım direkt. Sadece kendim için olsa iyi yanımda birine bişey olsa benim canım gidiyor telaş yapıyorum.Ben yaralanmalarımı falan hiç kaale almam.
Elimde yara izi var mesela, cam parçası saplanmıştı, kendim çıkarıp kanamayı durdurmuştum ki dikişlik aslında Çok soğukkanlıyım o konularda. Bütün kesiklerime falan hep kendim müdahale ederim
Öğk bayılırım direkt. Sadece kendim için olsa iyi yanımda birine bişey olsa benim canım gidiyor telaş yapıyorum.
Yaralanmalarını uzakta geçir lütfen
Aman gezenti kadın, kırsın dizini otursun evde. in vino veritas kadını sana diyorum.
Ahah bugün hastaneye gittim, kayıt elemanı çocuk bir türlü burnumdakinin halka olduğuna ikna olmadı, burnumda tampon var diye tutturdu. Ya diyorum yok tampon halka o, piercing o. Sonunda ikna edebildim
Sasalı'ya gitsenize, açık hava hayvanlar ohLa izmir bi acayip olmuş. Kuş cennetine gittik biraz hava alalım diye. Ordan dönüşte de bostanlida biseyler yiyelim didik. 5 yer gezdik ne araba koyacak yer var ne oturacak masa. Mavisehirde parkta oturduk nereye çömsek diye düşünüyoruz.
Benim burnumdaki delik de kapandı. Tekrar deldirciim
Güldür Güldür izliyor musun bilmiyorum ama şu skeçlerini bayağı sevmiştim:
Her skeçleri güzel olmuyor ama oldu mu oluyor. Eşofmanlı Şevket Hoca'yı bilirsin herhalde?Çok iyi ya. Evlenenle evlenilmez!
Bilmiyorum desem çok mu cahil kalırımHer skeçleri güzel olmuyor ama oldu mu oluyor. Eşofmanlı Şevket Hoca'yı bilirsin herhalde?
Ayten!
KKdan birinin oğlunu alıp napacan? Ne kaynana konusu açabilirsin ne görümceDu bulaşık yıkarken izliyim bi yandan. Öyle de örnek Türk kızıyım bekar oğlu olan kk annelerine duyruluurr
Ay doğru vazgeçtim ya o eğlencelik konulardan açmadan olmazKKdan birinin oğlunu alıp napacan? Ne kaynana konusu açabilirsin ne görümce