Oturgaçlı götürgeç

Ya maç yüzünden değilmiş kadının biri yanlış yerde dönmeye çalışmış dönemeyince yol tıkanmış ahahah :KK70::KK70:

Bi ton korna yedi :KK70::KK70:
Bir kere arkadaşla tam o stadın önünden caddeye inen yolda maç trafiğinde kısıldık kaldık. Bildiğin motorlar falan stop edildi, arabada sohbet ediyoruz camlar açık. Ben de telefondan müzik açtım, o dönem geyiğine Pompalamasyon'u atmıştım telefona. Camlar açıkken birden şarkı bir başladı :KK70: Benim telefona atlamam falan saniyelik olaylar oldu :KK70:

Bir kere arkadaşla tam o stadın önünden caddeye inen yolda maç trafiğinde kısıldık kaldık. Bildiğin motorlar falan stop edildi, arabada sohbet ediyoruz camlar açık. Ben de telefondan müzik açtım, o dönem geyiğine Pompalamasyon'u atmıştım telefona. Camlar açıkken birden şarkı bir başladı :KK70: Benim telefona atlamam falan saniyelik olaylar oldu :KK70:
:KK70::KK70: :KK70:

Meğer tantanis tantanis sevdiğimiz, tanıdığımız biriymiş, ben de kim bu zıp çıktı diyordum :KK45:
O içli köfte sevmeyen gelsin kanatlarımın altına, oy canını yeduğum :KK19:
Ayrıca shot ne demek onun kocası var, onun mazereti/özrü var der gibi :KK45:
Gerçi doğru ormantik bir kaçamak yaptık "kocişim"le. Yaşasın ben de kociş kelimesini cümle içinde kullandım, dedim :KK53:

Meğer tantanis tantanis sevdiğimiz, tanıdığımız biriymiş, ben de kim bu zıp çıktı diyordum :KK45:
Gerçi doğru ormantik bir kaçamak yaptık "kocişim"le. Yaşasın ben de kociş kelimesini cümle içinde kullandım, dedim :KK53:
Hahaha kocişin yok mu yalan mı?
Bak burada koskoca bekar insanlarız, kocişiniz var diye napalım yani hıh :KK70:

Hahaha kocişin yok mu yalan mı?
Bak burada koskoca bekar insanlarız, kocişiniz var diye napalım yani hıh :KK70:

Durumdaki hata cümle içinde gizli: Koskoca bekar insanlar :KK53::KK53:
Evde kaldık demiyor da :p :p
Üstteki cümle gerçekten tamamen şaka, mümkünse 35ten önce evlenmeyin, kurdele takmıyorlar :KK45:
Kocam var diye hiç mazur görülmemiştim, yaşasın shot yaşasın KK :KK70:

Durumdaki hata cümle içinde gizli: Koskoca bekar insanlar :KK53::KK53:
Evde kaldık demiyor da :p :p
Üstteki cümle gerçekten tamamen şaka, mümkünse 35ten önce evlenmeyin, kurdele takmıyorlar :KK45:
Kocam var diye hiç mazur görülmemiştim, yaşasın shot yaşasın KK :KK70:
Yani sep'le seni de evli evli kabul ettik artık napalım, sevdik bir kere sizi.
Koskoca bekar insanlar derken bile koca lafını geçirdim bak arada :KK70: :KK70:

Yani sep'le seni de evli evli kabul ettik artık napalım, sevdik bir kere sizi.
Koskoca bekar insanlar derken bile koca lafını geçirdim bak arada :KK70: :KK70:
Bizi özrümüzle, kusurlarımızla kabullendiniz yani, sağ olun var olun büyüksünüz :KK53::KK53:
Bir tane abim falan olsa buradan talip olacağım çok kişi var da, abi yok işte. Aman erkek değil mi, lazım olduğunda ortalarda olmaz zaten :63:

Mune direkt anlayınca herkes anlamıştır diye düşünmüştüm ama durum yeni fark edildi galiba. Kaybolsam kimse fark etmeyecek diye triplensem mi ne :KK53:

S shot neden bizi hep kocasızlıktan vuruyorlar yav daha minnak ve cici kızlarız biz :KK8:

Mune direkt anlayınca herkes anlamıştır diye düşünmüştüm ama durum yeni fark edildi galiba. Kaybolsam kimse fark etmeyecek diye triplensem mi ne :KK53:

S shot neden bizi hep kocasızlıktan vuruyorlar yav daha minnak ve cici kızlarız biz :KK8:
:63::63::63::63:
Hiç de bileeeeeee, asıl ben horlandım, neymiş de benim "kociş"im varmış, asıl ben ötekileştirildim; üstelik şimdiye kadar adama 1 kere kociş demişliğim yok.

Sen işi bilemedin, hazır kimse anlamamışken kamu yoklaması yapacaktın, Tantanis nasıldır, nasıl bilirsiniz, iyi midir hoş mudur diye:KK45:Saftrik :KK53:

:63::63::63::63:
Hiç de bileeeeeee, asıl ben horlandım, neymiş de benim "kociş"im varmış, asıl ben ötekileştirildim; üstelik şimdiye kadar adama 1 kere kociş demişliğim yok.

Sen işi bilemedin, hazır kimse anlamamışken kamu yoklaması yapacaktın, Tantanis nasıldır, nasıl bilirsiniz, iyi midir hoş mudur diye:KK45:Saftrik :KK53:
Ben kullanıcı adını değiştirdim 3 dk sonra mune aaa değişmiş diye geldi. :KK70: Kamu oyu yoklaması yapmaya fırsat mı kaldı.
Neyse artık dahaki sefere :KK51:

Aa deme öyle KK klasiği tatlış kociş tamlaması. Sen nasıl demedin bu zamana kadar :KK70:

Ben kullanıcı adını değiştirdim 3 dk sonra mune aaa değişmiş diye geldi. :KK70: Kamu oyu yoklaması yapmaya fırsat mı kaldı.
Neyse artık dahaki sefere :KK51:

Aa deme öyle KK klasiği tatlış kociş tamlaması. Sen nasıl demedin bu zamana kadar :KK70:

Kociş dememiştim, ezik miyim ben :KK45:
Kocişi falan geçtim de, yumurtalıkları için yumoş yazanı gördüm, daha neler görecek bu gözler :confused:

Şş ben yine tantanis oldum he, ortalıkta lissom aramayın :KK53:

Bi' dk rahat durmuyorsun :KK53: Yaramaz veletler gibisin de senin bir şirinliğin, sevimliliğin var :KK19:

Kocişi falan geçtim de, yumurtalıkları için yumoş yazanı gördüm, daha neler görecek bu gözler :confused:

Bi' dk rahat durmuyorsun :KK53: Yaramaz veletler gibisin de senin bir şirinliğin, sevimliliğin var :KK19:
Yumoş göbiş alıştık artık. Of bu konuda çirkinleşebilirdim ama yapmiyciim :KK53:

Ne yaramaz çocuğu yav 2 haftadır lissomduk hiç öldü mü kaldı mı bu kız demeyin sonra şirin tatlı oldu yeaa :KK12:

@ evet şımarmış bulunmaktayım iltifatı duyunca :KK45:

Yumoş göbiş alıştık artık. Of bu konuda çirkinleşebilirdim ama yapmiyciim :KK53:

Ne yaramaz çocuğu yav 2 haftadır lissomduk hiç öldü mü kaldı mı bu kız demeyin sonra şirin tatlı oldu yeaa :KK12:

@ evet şımarmış bulunmaktayım iltifatı duyunca :KK45:
Haklısın ama ben seni görmeyince, vize final dönemidir diye düşündüm açıkçası. Okulla işim kalmayınca, bahar şenlikleri dışındaki şeylerin zamanını bilmiyorum :KK45:Şirinsin tabisi :KK23:

Haklısın ama ben seni görmeyince, vize final dönemidir diye düşündüm açıkçası. Okulla işim kalmayınca, bahar şenlikleri dışındaki şeylerin zamanını bilmiyorum :KK45:Şirinsin tabisi :KK23:
Haha eğlenceli zamanları bilirsin tabii :KK45:

Bizim vicdansız hocalar erken başlayan bahar şenliği konserleri sırasında ders işledi. Şenlik dışardan gelenlere yarıyor böyle :KK70:

Daha söylersen fazla şımarırım önünü alamazsın bak diyim :KK22:

Fikibok S shot oluyorsa, çükübik shot da olur :KK45:
Sıfat olarak kullanmamıştım acil durum çağrısı yaptım shota ama uyumuş galiba :KK70:

Vajiş de var :KK70:

S shot fikibok. Fikibok diyorum nerdesiiin?

Öyle havalanıp kaçmakla olmuyor ama :KK12:

Fikibok S shot oluyorsa, çükübik shot da olur :KK45:
Dedikodumu yapmayın hulen. Ayıptır :KK70:

X