- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de erken kalkıcam bysss XOXO
Boyumdan büyük mı benim üstüme bastı desemDerecelendirmen gerekirse hangi katılıkta ve yoğunlukta ve de ebatta mok Boyun kadar mı yoksa üstüne mi bastın? Bu iğrenç cümlelerden sonra sanırım artık günün çiçek gibi gelmiştir.
Çok yakında istediğiniz bir iş çikilata tadında rayına girecek.Bu iştende karlı siz çıkcaksınız :)Ay rüyamda kahve dünyası yeni çikolata üretmişti tam benim hayalimdeki şeymiş adını da tantanis koymuşlar fikrimi çaldınız isim hakkımı verin diye ortalığı yıkıyordum
Ne güzel bir yorum o iyi geldi :) Teşekür ederim.Çok yakında istediğiniz bir iş çikilata tadında rayına girecek.Bu iştende karlı siz çıkcaksınız :)
Sabah sabah rüyanızada yorum yapmış oldum
Ne güzel bir yorum o iyi geldi :) Teşekür ederim.
Sevgili otbüs kadınları neredesiniz aceba? Cumartesi tembelliği mi buu??
Vurma ablası zaten bekar bide sen vurmaBok çuvalı...
Vurma ablası zaten bekar bide sen vurma
Sep senin bana ah cici kardeş gel bi sarıliim demen lazım la ne vuruyonBen onun canına okuycam, saçlarını yolcam, gözlerini oyucam. Ömür boyu bekar kalcak.
Sep senin bana ah cici kardeş gel bi sarıliim demen lazım la ne vuruyon
Rehber silindi bu arada, bi dürtükle vatsuptan
Ciddi olamazsınnDürtüklemiyom ulan.
Bütün gün peşinde koştum. Bişi oldu sandım.
Şimdi gidip geberebilirsin.
Ciddi olamazsınn
E niye aramadın aceba? Sana uydum konuşmalar geri gelsin diye vatsupu sildim bozuldu geri yükleyemedim uygulamayı üstüne bu sabah bi daha bozuldu telefon komple reset attım.
Gel öpim barışak??
Sarjim bitmisti gerizekalı arayıp duruyo diye takmadim bi daha.Aradım kapalıydı tilifonun.
Kızlara söyledim hatta görüşen var mı bu kızın telefonu kapalı deyi.
Bok beyinli. Öpme.
Sarjim bitmisti gerizekalı arayıp duruyo diye takmadim bi daha.
Yaa trip atma öyle (
Gel barışalımm
Valla endişeliydi ben şahidim yani.Aradım kapalıydı tilifonun.
Kızlara söyledim hatta görüşen var mı bu kızın telefonu kapalı deyi.
Bok beyinli. Öpme.