Oturgaçlı götürgeç

ibrahim-tatlises-ya-uyuma-konusalim-caps.jpg
Ay ben de erken kalkıcam bysss XOXO

Derecelendirmen gerekirse hangi katılıkta ve yoğunlukta ve de ebatta mok :KK70: :KK70: Boyun kadar mı yoksa üstüne mi bastın? Bu iğrenç cümlelerden sonra sanırım artık günün çiçek gibi gelmiştir. :KK70:
Boyumdan büyük mı benim üstüme bastı desem :KK70:

Ay rüyamda kahve dünyası yeni çikolata üretmişti tam benim hayalimdeki şeymiş adını da tantanis koymuşlar fikrimi çaldınız isim hakkımı verin diye ortalığı yıkıyordum :KK70:

Ay rüyamda kahve dünyası yeni çikolata üretmişti tam benim hayalimdeki şeymiş adını da tantanis koymuşlar fikrimi çaldınız isim hakkımı verin diye ortalığı yıkıyordum :KK70:
Çok yakında istediğiniz bir iş çikilata tadında rayına girecek.Bu iştende karlı siz çıkcaksınız :)
Sabah sabah rüyanızada yorum yapmış oldum :KK54:

Çok yakında istediğiniz bir iş çikilata tadında rayına girecek.Bu iştende karlı siz çıkcaksınız :)
Sabah sabah rüyanızada yorum yapmış oldum :KK54:
Ne güzel bir yorum o iyi geldi :) Teşekür ederim.

Sevgili otbüs kadınları neredesiniz aceba? Cumartesi tembelliği mi buu??

Ben onun canına okuycam, saçlarını yolcam, gözlerini oyucam. Ömür boyu bekar kalcak.
Sep senin bana ah cici kardeş gel bi sarıliim demen lazım la ne vuruyon :mad:

Rehber silindi bu arada, bi dürtükle vatsuptan

Dürtüklemiyom ulan.
Bütün gün peşinde koştum. Bişi oldu sandım.
Şimdi gidip geberebilirsin.
Ciddi olamazsınn

E niye aramadın aceba? Sana uydum konuşmalar geri gelsin diye vatsupu sildim bozuldu geri yükleyemedim uygulamayı üstüne bu sabah bi daha bozuldu telefon komple reset attım.

Gel öpim barışak?? :KK15:

Ciddi olamazsınn

E niye aramadın aceba? Sana uydum konuşmalar geri gelsin diye vatsupu sildim bozuldu geri yükleyemedim uygulamayı üstüne bu sabah bi daha bozuldu telefon komple reset attım.

Gel öpim barışak?? :KK15:

Aradım kapalıydı tilifonun. :KK14:

Kızlara söyledim hatta görüşen var mı bu kızın telefonu kapalı deyi.

Bok beyinli. Öpme.

Aradım kapalıydı tilifonun. :KK14:

Kızlara söyledim hatta görüşen var mı bu kızın telefonu kapalı deyi.

Bok beyinli. Öpme.
Sarjim bitmisti gerizekalı arayıp duruyo diye takmadim bi daha.

Yaa trip atma öyle :KK43:(

Gel barışalımm

X