- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Ay senden de ne kayınço olur he. Yok sana ev mev. Mezevenkliğini mi yapcaz işimiz gücümüz yokSana atmicam kendime atcam. Kayınço oldum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay senden de ne kayınço olur he. Yok sana ev mev. Mezevenkliğini mi yapcaz işimiz gücümüz yokSana atmicam kendime atcam. Kayınço oldum ben.
Ay senden de ne kayınço olur he. Yok sana ev mev. Mezevenkliğini mi yapcaz işimiz gücümüz yok
Yok vallaha durumumuz yoktuOhooo siz sanki hiç genç olmadınız, hiç adam atacak ev aramadınız, hiç sokaklarda yiyişmediniz
Anne değilsin ya ondan. Anne olsan yapmazdın. Annelik böyle bir şey, anne olunca forumda kib yapmıyorsun mesela.
Bebe pörtletmek çok yakışıksız bir terim.Hep bu annelik yüzünden. Gideyim de bir bebe pörtleteyim. O zaman belki anlarım.
Bebe pörtletmek çok yakışıksız bir terim.
Dünyaya minik bir prens veya prenses getireceksin. Bebe ne öyle?
Dikkat et de ibrikçibaşı falan olmasınSehzadeyle minik sultan getircem ben. Osmanlı torunuyuk.
Dikkat et de ibrikçibaşı falan olmasın
Anne olsam çarparım sümsüğü oturur yerineHiii sen benim sehzademe nasıl ibrikci başı dersin. Bunlar hep anne olmadığın için, anne olsan anlardın
Anne olsam çarparım sümsüğü oturur yerine
Ben kıta Avrupası monarşisine mensup olduğum için prens prenses doğuracağım.Sehzadeyle minik sultan getircem ben. Osmanlı torunuyuk.
Ay benimki ibrikçibaşı olmayacak. Ben senin gibi miyim? Benimki Cihan Hükümdarı olacakKendi ibrikcibasina cak sen sumsugu. Benim sehzadme bulaşma kadın.
Aman şehzadeymiş. Sen harem de kurarsın oğluşuna, komşulara pipişini de göstertirsin.Kendi ibrikcibasina cak sen sumsugu. Benim sehzadme bulaşma kadın.
in vino veritas hakkında söylentiler var, basın açıklaması yapacak mısın? kavun kokusu hanım sizden bir açıklama alsak olmazsa
Giden yollar bizimdirGerektiğinde Sephora hanım, sizi ilgilendiren kadarını açıklar.
Üstteki cümleyi hiç yazmamış gibi diyorum ki, seviyorum lan sizi, sitenin en tatlı, en zeki, en kafa dengi hatunları. İyi ki uzaktan konuşuyoruz, bir araya gelsek gülmekten ve anırmaktan hafif meşrep yaftası yerdik. Sizin yüzünüzden yollu olacaktım
Nereye giden yollarGiden yollar bizimdir