- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Valla size tavsiye ettiklerimi çok heyecanla okudum. 2 veya 3 günde bitmişti.Çok okumuyordum aslında polisiye. Bu ara bi merak saldım bakayım nasıl gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla size tavsiye ettiklerimi çok heyecanla okudum. 2 veya 3 günde bitmişti.Çok okumuyordum aslında polisiye. Bu ara bi merak saldım bakayım nasıl gidecek
Klasik biriyim ben bak mesela son bir kaç aydır okuduklarımı atıyım gör nasıl sıkıcıyım Tabi kütüphaneden aldıklarım daha çok ama onlar da bu tarz şeyler genelde. Sen farklı şeyler önerebilirsin bana şatım.Bende kocaman kitaplık var. Sevdiğin tarzları söylersen okuduklarımdan önereyim.
Bebişim polisi/cinayet bayağı severim, 5-6 raf sırf bunlar var, 5-6 tanesi gerçek seri katilleri anlatan kitaplar, biri de adli tıpla ilgiliKlasik biriyim ben bak mesela son bir kaç aydır okuduklarımı atıyım gör nasıl sıkıcıyım Tabi kütüphaneden aldıklarım daha çok ama onlar da bu tarz şeyler genelde. Sen farklı şeyler önerebilirsin bana şatım.
Oo sen usta okur olmuşsun artık. Hemen akmara gidip alıyorum ilk kitabı.Bebişim polisi/cinayet bayağı severim, 5-6 raf sırf bunlar var, 5-6 tanesi gerçek seri katilleri anlatan kitaplar, biri de adli tıpla ilgili
Şöyle bir baktım, bayağı fantezi serileri var (6-7 farklı seri var), V.C. Andrewslarım var, 1450-1600 İngiltere tarihi var, tarihi kurgular var, Shakespearelerim var, İngiliz ve Rus klasikleri var, bilimkurgusal romanlar var, genel romanlar var, bir de kategorisizlerim var
He ya ben de adam fotoğrafı sandım ilk anAa marilyn monroe masadan kalkmış, bi değişik geldi gözüme.
Bugün bdv de çok sıkıcı. Hesap ödeten sevgili konusuna girip girip kendimi salak gibi hissediyorum.
Heeee makyajı bitti sonundaAa marilyn monroe masadan kalkmış, bi değişik geldi gözüme.
Ne dedilerr?
Ben dün lafımı yedim oturdum
Makyajdan çok memikler dikkatimi çekti benim cici olmuşHeeee makyajı bitti sonunda
Ooo Marlynin memikleri meşhurdur zatiNe dedilerr?
Makyajdan çok memikler dikkatimi çekti benim cici olmuş
Gerizekalı dedi kadın banaNe dedilerr?
Makyajdan çok memikler dikkatimi çekti benim cici olmuş
Ahahah kim bilir ne söyledin kadınaGerizekalı dedi kadın bana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yuzden-soruyorum.910507/page-4#post-45485828Link isterim bu pis shot bana atmıyor link
Bu arada ben çok pis banlanıcam içime doğuyor
Saymıyım şinci uzun sürerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yuzden-soruyorum.910507/page-4#post-45485828
4 sayfa var zati :))
Noldu kimlerle laf dalaşına girdin kii
Oo liste o kadar uzun yani Muneye kolay gelsin diyelim o zaman.Saymıyım şinci uzun sürer
Kısmet artık Belki de gitmem cağnımmmOo liste o kadar uzun yani Muneye kolay gelsin diyelim o zaman.
Gidersen de kısmet artık napalım. Allah kurtarsın, geçmiş olsun, sayılı gün çabuk geçer tesellilerini yapayım ben şimdidenKısmet artık Belki de gitmem cağnımmm