- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Söyle bakim
Parfümün dansı ve amerikan sapığı tüm zamanların en iyi kitapları benim için.
Ha bak çerezlik zülfü livanelinin son ada'sını falan okuyabilirsin okumadıysan. O da iki günde bitiyor gerçi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyle bakim
Eneem o kim onu bile bilmiyorum. Yarın alayım Kanlı Kartalı. Du bakem okulun kütüphanesine var mıYani muhtemelen evet bir açık verir. Ama sırf seks ilişkisi vars
Cinayet seviyorsan Craig Rusell öneririm. Kafayı çalıştırır ama devreleri yakmaz.
İlk üç kitabı biraz sıralı, yani üçünde de ayrı olaylar var ama ekibin yaşadıkları açısından sıralı gibi.
Kanlı Kartal-Kanlı Masallar-Ölümsüz sırasıyla okursan daha iyi olur.
Oo hiç okumadıklarımdan geldi ikinizden de. Durun liste yapıyım bari. Ama önce cinayetli seriyi okuycam çünküsü çok sıkılıyorum.Parfümün dansı ve amerikan sapığı tüm zamanların en iyi kitapları benim için.
Ha bak çerezlik zülfü livanelinin son ada'sını falan okuyabilirsin okumadıysan. O da iki günde bitiyor gerçi.
Ahahh ayyy in vino veritas 'ya yanıt yazıyormuşum yarım kalmış, sana yazdığım cevapta da saçma sapan bir cümle kalmış ahahah ay rezillikEneem o kim onu bile bilmiyorum. Yarın alayım Kanlı Kartalı. Du bakem okulun kütüphanesine var mı
Oo hiç okumadıklarımdan geldi ikinizden de. Durun liste yapıyım bari. Ama önce cinayetli seriyi okuycam çünküsü çok sıkılıyorum.
Merhaba :)Merhaba bayanlar. Hayırlı aksamalar
Merhaba bayanlar. Hayırlı aksamalar
Merhaba. Hoşgeldiniz :)tantanis Şah mat. Xox şeytani uyandırma bunlarda güzel kitaplar :))
Bende kocaman kitaplık var. Sevdiğin tarzları söylersen okuduklarımdan önereyim.Merhaba. Hoşgeldiniz :)
Teşekkür ederim, bunları da araştırayım :)
Yolumun üstündeydi konunuz geçerken bir uğrayım dedimMerhaba :)
Eger polisiye seversen harika ikisi :))Merhaba. Hoşgeldiniz :)
Teşekkür ederim, bunları da araştırayım :)
Bende kocaman kitaplık var. Sevdiğin tarzları söylersen okuduklarımdan önereyim.
Bana çıkarttırma şimdi "ben kitabımı vermem" mesajlarını sep kadını.İnsan vereyim de oku der. Önereyim diyo.
Bana çıkarttırma şimdi "ben kitabımı vermem" mesajlarını sep kadını.
Listeye yazıyorum söylediklerinizi okul kütüphanesinde yoklar malesef. Amerikan Sapığının filmi görünüyor in vino veritas izledin mi?
Sen de benim gibisin ben de sevemem eksik geliyor dimi? Benim kafamda çektiğim film daha güzel oluyor hep.İzledim, iyi film. Ama benim için kitaptan sonra izlediğim her film kötüdür.
Çok okumuyordum aslında polisiye. Bu ara bi merak saldım bakayım nasıl gidecekYolumun üstündeydi konunuz geçerken bir uğrayım dedim
Eger polisiye seversen harika ikisi :))
Aynen, oturmuyor kafamda canlananaSen de benim gibisin ben de sevemem eksik geliyor dimi? Benim kafamda çektiğim film daha güzel oluyor hep.