Olm benim bir tane eniştem var, o da gece erkek bir arkadaşımın evine gittim diye çaktırmadan laf soktu bana Onların ayarladığı adamla ben uymayız birbirimizeKız veren analar gibi sıralamışsın
Haha kıskanma bul bi enişte sana da ayarlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm benim bir tane eniştem var, o da gece erkek bir arkadaşımın evine gittim diye çaktırmadan laf soktu bana Onların ayarladığı adamla ben uymayız birbirimizeKız veren analar gibi sıralamışsın
Haha kıskanma bul bi enişte sana da ayarlasın
Benimki de aynı şeyi yapsam eyyorlama yapar ama bakalım ayarladığıyla ne kadar uycaz. Hukuklu komik capsler atıyo bana yerim yavOlm benim bir tane eniştem var, o da gece erkek bir arkadaşımın evine gittim diye çaktırmadan laf soktu bana Onların ayarladığı adamla ben uymayız birbirimize
Ya babam da beraberdi eniştemle, eniştemlerde kalıyorduk ben arkadaşıma gidip 00:30 gibi dönmüştüm. Babam hiçbir şey demedi, iki gün sonra eniştem laf soktuBenimki de aynı şeyi yapsam eyyorlama yapar ama bakalım ayarladığıyla ne kadar uycaz. Hukuklu komik capsler atıyo bana yerim yav
Bu arada hödükcan burdaymış görüşmeden geri gidiyor.
Olur öyle enişteler ya çok şeyapmamak lazım.Ya babam da beraberdi eniştemle, eniştemlerde kalıyorduk ben arkadaşıma gidip 00:30 gibi dönmüştüm. Babam hiçbir şey demedi, iki gün sonra eniştem laf soktu
Haha çok şirin ya, dur bakalım devam edin biraz böyle. Aferin çocuğa belli ediyor ilgisini.
Hödükcan da gerçekten hödükcan.
Hahaha dur hemen öyle yirim modunda olduğunu belli etme, bir tarafları kalkıyor sonra. Cool takıl, ilgili ol ama çok da şaapma. Diyorum da ben hiç saklayamam hislerimi Dediğimi yap, yaptığımı yapma.Olur öyle enişteler ya çok şeyapmamak lazım.
Genco ciddili tatlı yirim. Hödükcan da bana süpriz yapacakmış elinde patladı görüşmek istemiyorum dedim ondan döndü.
Ne belli etcem beeğ sonra al başına belayı. (Bunu diyen tantanis oğlanla telde konuşurken balkonda üşüttü boğazı ağrıyor)Hahaha dur hemen öyle yirim modunda olduğunu belli etme, bir tarafları kalkıyor sonra. Cool takıl, ilgili ol ama çok da şaapma. Diyorum da ben hiç saklayamam hislerimi Dediğimi yap, yaptığımı yapma.
Hödükcan da beter olsun. Gencosporluyum.
Hahaha olsun üşüt ama çaktırma. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim deNe belli etcem beeğ sonra al başına belayı. (Bunu diyen tantanis oğlanla telde konuşurken balkonda üşüttü boğazı ağrıyor)
Bunun kardeşi de varmış şatım ama 24 yaşında be minnak sana az
tantanis fotoğraf çekip şifrelemekten yazamıyor!Piiii ne olum buranın hali, örümcek ağı bağlamış, vefasızlar
Fark ettimmarilyn monroe farkındaysan yalanlamıyor.
Yalanlasam nolacak inanmıyorsun ki. Hödükcan var orda diyorum kızaam Tamam yanında da pek cici ben olabilirimmarilyn monroe farkındaysan yalanlamıyor.
Peki tamam telefonunda hiç öyle +16, +18 fotoğraf yok inandım.Yalanlasam nolacak inanmıyorsun ki. Hödükcan var orda diyorum kızaam Tamam yanında da pek cici ben olabilirim
Dön kendi telefonuna bak hehPeki tamam telefonunda hiç öyle +16, +18 fotoğraf yok inandım.
Konuyu ne çeviriyorsun banaDön kendi telefonuna bak heh
Konuyu ne çeviriyorsun bana
Şş geldin mi randevundannSen benim üstüme yıkıp kaçarken iyi
Geldim çoktan. Uyuyordum aşırı dozda uykudan telef olacam yakındırŞş geldin mi randevundann