Yok onun adı kociş. Hamiş, bebiş, vajiş. Getirebildiğimiz her şeyin sonuna -iş getiriyoruzburada da mı kociş muhabbeti var kuzenimde der sevmem ben.
aslanım kaplanım beyim erim diyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onun adı kociş. Hamiş, bebiş, vajiş. Getirebildiğimiz her şeyin sonuna -iş getiriyoruzburada da mı kociş muhabbeti var kuzenimde der sevmem ben.
aslanım kaplanım beyim erim diyin
Hiii o zaman ben de seni elti falan yapmam. Evi de tek başıma kullanırım oh.Sen bana teyze de, elti olduğumuzda görüşeceğiz. Saçını başını yolacağım senin.
Hahahayttt güleyim de boşa gitmesin.Hiii o zaman ben de seni elti falan yapmam. Evi de tek başıma kullanırım oh.
Bi de başıma cadı elti mi saracam işim yok
Yok yaa sonradan gelmiş evdekini kovuyo bi de uyanık.Hahahayttt güleyim de boşa gitmesin.
O eltilik olacak! Evi de sırayla kullanırız, önce ben. Pislük.
Olm kovmak değil, sıra olarak düşün. Hayır zaten ıyy söyletme beni şimdi yaa. Sen niye sonra olmuyorsun mademYok yaa sonradan gelmiş evdekini kovuyo bi de uyanık.
Benim gitmediğim zamanlar takılabilirsin hadi iyisin yine
Çünkü denemem gereken bişey var daha onu önce ben deniim.Olm kovmak değil, sıra olarak düşün. Hayır zaten ıyy söyletme beni şimdi yaa. Sen niye sonra olmuyorsun madem
Ya işte mesele sen denemeden denemek tamam mı? Hayret bi' şeyÇünkü denemem gereken bişey var daha onu önce ben deniim.
Sonra sıraya koyarız tamam
Yik yeaa vermemm önce benim.Ya işte mesele sen denemeden denemek tamam mı? Hayret bi' şey
Bak açarım bdvye başlık görürsün
Pisliksin ya. Bulduğun gibi bırak bari!Yik yeaa vermemm önce benim.
Sonra takılabilirsin
Aaçç aç da gör neler geliyor başına
Tamam tamam tantanisten az kullanılmış olarak devredicem sana. Hafif salınımlar dışında sorun yaşamazsınPisliksin ya. Bulduğun gibi bırak bari!
Yok onun adı kociş. Hamiş, bebiş, vajiş. Getirebildiğimiz her şeyin sonuna -iş getiriyoruz
Otobüs soförleri bile bi artiz. Koca otobüsü elinde telefon mesajlaşırken sürüyordu pardon öyle mi süreceksiniz arabayı dedim eveet bak sürüyom çok da güzel gidiyor dedi ayı. 153e şikayet bırakmaktan bıktım.
He yaa ölek hep beraber dimi. Kesin akrabasınız siz bu bey amcayla.Adam hakli ama. Oyle mi sureceksiniz demissin, o da evet demis sorunun yanitini vermis. Problem?
Nabiyonuz lanlar?
He yaa ölek hep beraber dimi. Kesin akrabasınız siz bu bey amcayla.
Öğrencimdeyim ara verdik şimdi. Sıkılmacalar. Trigonometri anlamıyo
Orta sonda var ya giriş kısmı. Onu bile anlamıyor iki üç formül var sadece.Ortaokulda trigonometri var mi be?
Orta sonda var ya giriş kısmı. Onu bile anlamıyor iki üç formül var sadece.
Geçen ayın 200ünü aldım 300 duruyo ay başı geldiBaarma baarma.. paranı aldın mi sen