- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
Seni bdvye alalım.Yav kızlar çok acayip rüya gördüm ama burdan bile anlatamıyorum. Düşünün ne kadar acayip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni bdvye alalım.Yav kızlar çok acayip rüya gördüm ama burdan bile anlatamıyorum. Düşünün ne kadar acayip.
Ya neden illa abi kardeş de olur kuzen olur sınırlamayalım öyle
Vallaha öyle cımbızlama yapmaya müsait cümleler yazmayacaksın tantanis e katılıyorum, abi, kardeş şart değil, bu işin kuzeni var, kankası var var yane
Abboww ne gördün ki o kadar
Anlatsana biraz ufkumuz açılsın
Bizi niye dışlıyorsun la sep kadını?Kavuna özelden anlattım. Dur bakalım ne diyecek.
Git git. Kocişleriniz var diye bizi eziyorsunuz.
Selam :)
Bizi niye dışlıyorsun la sep kadını?
tantanis ciğim görüyorsun değil mi, ne var şurada ahlaksız rüya duysak ha?
Yuh bir bana anlatmamışsın. Yapmam yorum falanSelam yabrum hoşgeldin.
Ona da anlattim. Dışarı cikiyom şimdi tantanis kopyalasin sana. Yorum yapın bilinç altim hakkında.
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Lan!Hoşgeldiniz.
Shot tek bekar değil Bekarlar olarak çoğunluğuz burda.
Hoşgeldiniz.
Shot tek bekar değil Bekarlar olarak çoğunluğuz burda.
4bekara iki evli olsun ozaman. olsun muHoşgeldiniz.
Gerçi burada 3 bekara 2 evliyiz, çoğunluk bizde Marilyn, tantanis ve ben bekarları; sep ve kavun evlileri temsil ediyor.
Salt çoğunluk bizde, şimdi yandınız sep ve kavun kadınları. Hadi kocişleriniz kurtarsın bakalım!4bekara iki evli olsun ozaman. olsun mu
Özür dilerim teyze. Bi daa olmazLan!
Aynı şeyi aynı kelimeyle yazmışız çoğunluk falan diye. Benden önce yazmaya utanmıyor musun tirbiyisiz.
Salt çoğunluk bizde, şimdi yandınız sep ve kavun kadınları. Hadi kocişleriniz kurtarsın bakalım!
Sen bana teyze de, elti olduğumuzda görüşeceğiz. Saçını başını yolacağım senin.Özür dilerim teyze. Bi daa olmaz