- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
Kib olmadan uçurma yok muuO konuda kimse kiblemez muhtemelen. Kiblenmeyince de ban olmaz.
Ama ben kibleyebilirim, benimlen iyi annaş..,
Mune görse bişey olmuyor yani. E iyiymiş.
Sen kiblersen dönüşüm pis olur heh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kib olmadan uçurma yok muuO konuda kimse kiblemez muhtemelen. Kiblenmeyince de ban olmaz.
Kib olmadan uçurma yok muu
Mune görse bişey olmuyor yani. E iyiymiş.
Sen kiblersen dönüşüm pis olur heh.
Yok yok kıyamadım seni bensizliğe mahkum etmeyeBen kaşarlandım artık kızım gittimmi en az bir hafta. Beni özlemiceksen kible...
Mune benim gibi pambık kızı göndermez öyle uzun süre yaban ellere. Kendi derdine yan sen huhİki üç ceza daha al bak gelebiliyor musun iki güne.
Sicili temizlemiştim negzel. Aylarca ban yemedim. Sonra başa sardık.
Mune benim gibi pambık kızı göndermez öyle uzun süre yaban ellere. Kendi derdine yan sen huh
Kıyamadığından gönderip duruyor zaten dimi.Hade len. Mune benim ruh ikizim bi kerem.. Dimi Mune kuşum? Bana kıyamaz ki...
Kıyamadığından gönderip duruyor zaten dimi.
O zaman iş başka tabi. Patronun cezalar hızlı ve sert geliyor.O göndermiyor ben hep patrona yakalanıyorum bi kerem.
O zaman iş başka tabi. Patronun cezalar hızlı ve sert geliyor.
Seninki yine iyiymiş bizimki sabah 10da Azer Bülbül çalıyor depresyonla uyanıyoruz.Üst komşunun şarkı listesi.
Kaldır kaldır kollarını
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın
Vıyvıyvıy da vıy vıy yar
Kadının psikolojisi bozuk bence.
Seninki yine iyiymiş bizimki sabah 10da Azer Bülbül çalıyor depresyonla uyanıyoruz.
Beni kör kuyularda mwdivensiz bıraktın nedir ya popi bi şarkı mı o
Kafası karışmış hanım ablanın. Vıyvıydan önce gelince hoptirik bişey sandım.Ağır türk sanat müziği.
Şimdi de uzun hava gibi bişey çalıyor anlayamadım.
Gelin evi konusunda bizi uçuracaklar kesin. Sizi özleyeceğim
Valla bizi bilmem de sep son yazdığı yorumla uçabilirO konuda kimse kiblemez muhtemelen. Kiblenmeyince de ban olmaz.
Valla bizi bilmem de sep son yazdığı yorumla uçabilir
Olm bizi kibliyorlardır bence. Forumda ahlaka mugayir şeyler yazdığımız için.
Valla bizi bilmem de sep son yazdığı yorumla uçabilir
Olm bizi kibliyorlardır bence. Forumda ahlaka mugayir şeyler yazdığımız için.
Ben hiç ele şeyler yapmam. Hatta yapanları önce cıkcıklar sonra kiblerim. Kendi adıma konuş.
Aman gideyim de özleyin beni azcık...
Geçenki salatalıklıdan gitmedim lan bundan da gitmem bence. Ahlaksızım ben.
Pikim apla.. Rahat durayım bari.İlla yapacaksanız şu muzır neşriyat içeriklerinizi burada yapın da milletin gözüne sokmayalım bari