- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
E iyiymiş o okul. Ben de okuyam bareHee dönem başı 9 dersi de tahtada birdirbir oynarken veriyoruz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E iyiymiş o okul. Ben de okuyam bareHee dönem başı 9 dersi de tahtada birdirbir oynarken veriyoruz zaten
Gel gel ben kapamadım sen ayarla bi tane porschelu yağuşuhluE iyiymiş o okul. Ben de okuyam bare
Heee onnar da beni bekliyidi zatiGel gel ben kapamadım sen ayarla bi tane porschelu yağuşuhlu
Beni beklemiyorlarmış zaten 3 senedir tık yokHeee onnar da beni bekliyidi zati
Bende de 3 senedir tık yok.Beni beklemiyorlarmış zaten 3 senedir tık yok
Sen dene bari şansını
Haha yok 3 senedir bu okuldayım ama tık yok. Başka tıklar vardı da yanlış alarmmış, çoklu tıklar yapıyormuş beyfemdiBende de 3 senedir tık yok.
Aman Allah'ım yoksa biz kardeş miyiz
Aman onlar da çok havalı oluyor. Cadde çocukları.Gel gel ben kapamadım sen ayarla bi tane porschelu yağuşuhlu
Eccük öyleler ama alıştım artık bana yar olmadılar yabancıya gitmesinler bari yazık o kadan parayaAman onlar da çok havalı oluyor. Cadde çocukları.
:) oooo pek tıkçı bir arkadaşımızmış kendisiHaha yok 3 senedir bu okuldayım ama tık yok. Başka tıklar vardı da yanlış alarmmış, çoklu tıklar yapıyormuş beyfemdi
Cıh :) da bu Seplen şat kesin ayıplı şeyler yapıyolarŞş uyudunuz mu?
Ama bu haksızlıkCıh :) da bu Seplen şat kesin ayıplı şeyler yapıyolar
Kesin yapıyo kesin
Lan!Kesin yapıyo kesin