Boş yorum yaparak yapmamami söylemen çelişkiye güzel örnek. Ailen inançlı olduğu için seni de öyle sanıyor ve sana doğru bildiği şeyi aktarıyor sen alırsın yaparsın yapmazsın sana kalmış. Ateist insanlar cocukalrina oruç tut namaz kıl diyor mu? Muhtemelen demiyordur. Onlar nasıl geri kafalı olmuyorsa ailen de değil. Kalan seçenek de sensin iste. Yapacak bir şey yok.Ne alaka benim ailem beni seviyor çünkü ben yalancıyım. İnsanlar yalancı insanları seviyor. Onların huyuna suyuna gidiyorum. Hatta inanmış gibi davranıp huzurum bozulsun istemiyorum. Ve senin umrumda olmayabilir ama ailem için oruç tutup tutmamam çok önemli bir şey. Çünkü benim annem namaz kılan, kuran okuyan biri o yüzden boş yorum yapma bence.!
Ya ben inanmıyorum kardeşim. Ailem geri kafalı anlamazzzzz. Ailem muhafazakar mecbur onların huyuna suyuna gidiyorum onlar yüzünden bende tutmak zorunda kalıyorum kardeşim ben ateistim ateisttt. İnanmayan insanın oruç tutması ne kadar iğrenç bir şeymiş
Senin gibi evlat Allah hicbi Müslüman aileye vermesin inşallah. Hamileyim evladm olacak Rabbim sen hayırlı Salih evlatlar nasip et. Ailene de sabırlar diliyorum. Nerde ne şekilde buyuyosunz sonra tutup ateist olyosunuz kafaya bak. Size verilen emeklere yazık. Hadi dine inanmayı seçtin bu saygısızlık niye ?? Seni kimse israilden getirip Türkiye'de yaşatmyo burda doğdun büyüdün aile düzenini blyorsun saygı göstermek uyum sağlamak bukadar mi zor o aile seni büyütne kadar ne zorluklar çekti. Yazık o emeklere.
Senin gibi evlat Allah hicbi Müslüman aileye vermesin inşallah. Hamileyim evladm olacak Rabbim sen hayırlı Salih evlatlar nasip et. Ailene de sabırlar diliyorum. Nerde ne şekilde buyuyosunz sonra tutup ateist olyosunuz kafaya bak. Size verilen emeklere yazık. Hadi dine inanmayı seçtin bu saygısızlık niye ?? Seni kimse israilden getirip Türkiye'de yaşatmyo burda doğdun büyüdün aile düzenini blyorsun saygı göstermek uyum sağlamak bukadar mi zor o aile seni büyütne kadar ne zorluklar çekti. Yazık o emeklere.
Geri kafalıyla alakası olan taraf oruç tutması DEĞİL. Anlayışla karşılamazlar demek soruyu nerenizden okuyorsunuz acabaBu nasil uslup nasil tavir oruç tutan geri kafalimi
Zaten tutuyor göründense sadece aç kalıyorsun merak etme
Yani oruç tutmuyorsun
Yanı sen ataist olduğun için çok ileri kafalisinSonra huzurum kalmasın geri kafalılar diyom
Kardeşim olan geri kafalılığın çok alakası var. Anlayış göstermemek geri kafalılıktır. Dinde zorlama yok der ama dine göre yaşamak olduğu için yapmak zorunda kılar ama ben istemiyorumBoş yorum yaparak yapmamami söylemen çelişkiye güzel örnek. Ailen inançlı olduğu için seni de öyle sanıyor ve sana doğru bildiği şeyi aktarıyor sen alırsın yaparsın yapmazsın sana kalmış. Ateist insanlar cocukalrina oruç tut namaz kıl diyor mu? Muhtemelen demiyordur. Onlar nasıl geri kafalı olmuyorsa ailen de değil. Kalan seçenek de sensin iste. Yapacak bir şey yok.
Ben gayet iyi anlıyorumGeri kafalıyla alakası olan taraf oruç tutması DEĞİL. Anlayışla karşılamazlar demek soruyu nerenizden okuyorsunuz acaba
bana bakk!!Ne alaka benim ailem beni seviyor çünkü ben yalancıyım. İnsanlar yalancı insanları seviyor. Onların huyuna suyuna gidiyorum. Hatta inanmış gibi davranıp huzurum bozulsun istemiyorum. Ve senin umrumda olmayabilir ama ailem için oruç tutup tutmamam çok önemli bir şey. Çünkü benim annem namaz kılan, kuran okuyan biri o yüzden boş yorum yapma bence.!
Kardeşim senin bunları anlayabilecek yerin yok çünkü sen inanmaya çalışıyorsun. Dinle alakalı hiçbir şey tarihi olaylara bile geçmemiştir illa ölünce mi anlayacaksın?Senin gibi evlat Allah hicbi Müslüman aileye vermesin inşallah. Hamileyim evladm olacak Rabbim sen hayırlı Salih evlatlar nasip et. Ailene de sabırlar diliyorum. Nerde ne şekilde buyuyosunz sonra tutup ateist olyosunuz kafaya bak. Size verilen emeklere yazık. Hadi dine inanmayı seçtin bu saygısızlık niye ?? Seni kimse israilden getirip Türkiye'de yaşatmyo burda doğdun büyüdün aile düzenini blyorsun saygı göstermek uyum sağlamak bukadar mi zor o aile seni büyütne kadar ne zorluklar çekti. Yazık o emeklere.
Söylersen seni döverler mi öldürürler mi aileni bilmiyoruz doğal olarak. 22 yaşında gorunuyorsun kendi hayatını kur kendi evine çık istediğini yap o zaman.Kardeşim olan geri kafalılığın çok alakası var. Anlayış göstermemek geri kafalılıktır. Dinde zorlama yok der ama dine göre yaşamak olduğu için yapmak zorunda kılar ama ben istemiyorum
İşte sorun burada anlayışlı olmamaları kendi inandıklarını başkalarına dayatmalarıBence önce şu üslubunu değiştirmelisin. İnsalara inançları yüzünden geri kafalı demek kimsenin haddi değil. Ki onlar senin ailen. Onlarda ‘kendilerince’inançları doğrultusunda çocuklarını yetiştirmeye çalışıyordur eminim. Ama tabiki kimse kimseyi inanç konusunda mecbur bırakmamalı. Buda iletişimle çözülebilir ancak
Huzurum saçma dinlerden daha önemlibana bakk!!
inananlara bağnaz yobaz geri kafalı diyorsun bunun ayrımına var diyor arkadaş
geri kafalı değil inançlılar
hadi söylesen ailene sıkıyorsa.. söyleyemezsin
evet huzurun da bozulur yalan değil ama bilmem kaç tane ceza da alırsın dimi işine gelmez :)
hadi itiraf et
Kardeşim olan geri kafalılığın çok alakası var. Anlayış göstermemek geri kafalılıktır. Dinde zorlama yok der ama dine göre yaşamak olduğu için yapmak zorunda kılar ama ben istemiyorum
Kira fiyatlarından haberin yok sanırımSöylersen seni döverler mi öldürürler mi aileni bilmiyoruz doğal olarak. 22 yaşında gorunuyorsun kendi hayatını kur kendi evine çık istediğini yap o zaman.
İşte birim ailem zorluyor istemiyorum yaBence önce şu üslubunu değiştirmelisin. İnsalara inançları yüzünden geri kafalı demek kimsenin haddi değil. Ki onlar senin ailen. Onlarda ‘kendilerince’inançları doğrultusunda çocuklarını yetiştirmeye çalışıyordur eminim. Ama tabiki kimse kimseyi inanç konusunda mecbur bırakmamalı. Buda iletişimle çözülebilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?