Evet malasef yasürekli evde onlarla mısın?
Sonra huzurum kalmasın geri kafalılar diyomİşte buraya yazdığın gibi geçip annenin babanın karşısına söyleyeceksin. Basit.
Evet malasef ya
Annene babana mı öyle diyorsunSonra huzurum kalmasın geri kafalılar diyom
Şimdi burada asıl geri kafalı sensin. Muhafazakar insanlarla bağnaz yobaz insanları bir tutmamayi öğrenmedigin için. Kimsenin umrunda değilsin de o insanlar senin dunayaya gelmene vesile olmuş evlat diye yüzüne bakıyorlardır mecbur.Ya ben inanmıyorum kardeşim. Ailem geri kafalı anlamazzzzz. Ailem muhafazakar mecbur onların huyuna suyuna gidiyorum onlar yüzünden bende tutmak zorunda kalıyorum kardeşim ben ateistim ateisttt. İnanmayan insanın oruç tutması ne kadar iğrenç bir şeymiş
Napalım yani?Ya ben inanmıyorum kardeşim. Ailem geri kafalı anlamazzzzz. Ailem muhafazakar mecbur onların huyuna suyuna gidiyorum onlar yüzünden bende tutmak zorunda kalıyorum kardeşim ben ateistim ateisttt. İnanmayan insanın oruç tutması ne kadar iğrenç bir şeymiş
Ya ben inanmıyorum kardeşim. Ailem geri kafalı anlamazzzzz. Ailem muhafazakar mecbur onların huyuna suyuna gidiyorum onlar yüzünden bende tutmak zorunda kalıyorum kardeşim ben ateistim ateisttt. İnanmayan insanın oruç tutması ne kadar iğrenç bir şeymiş
Ne alaka benim ailem beni seviyor çünkü ben yalancıyım. İnsanlar yalancı insanları seviyor. Onların huyuna suyuna gidiyorum. Hatta inanmış gibi davranıp huzurum bozulsun istemiyorum. Ve senin umrumda olmayabilir ama ailem için oruç tutup tutmamam çok önemli bir şey. Çünkü benim annem namaz kılan, kuran okuyan biri o yüzden boş yorum yapma bence.!Şimdi burada asıl geri kafalı sensin. Muhafazakar insanlarla bağnaz yobaz insanları bir tutmamayi öğrenmedigin için. Kimsenin umrunda değilsin de o insanlar senin dunayaya gelmene vesile olmuş evlat diye yüzüne bakıyorlardır mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?