Oruç tutmadığım için hakarete uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslüman birine kâfir diyerek kendi dinden çıktı haberi yok . Benimde çoğu arkadaşım tutmuyor hatta ben şuan hamileyim malasef tutamıyorum midem bulanıyor çok ama kazasını yapacağım inşallah ona rağmen tepki alıyorum tutsana diye .. bu Allah'la sizin aranızda zaten tutamadığınız günün fidyesini veriyorsunuzdur . Allah namazı da tez zamanda nasip etsin inşallah

Arkadaşlığınızın bitmesi iyi olmuş . Üzüleceğinize sevinin bence . Böylesiyle muhatap olmamanız daha iyi olacaktır sizin icin

Ikısıde adam degılmıs. Ayrıca herkesın ibadetı kendıne. X kısısı tutuyorsa kendıne tutuyor orucu sana bana degıl. Zaten böyle kalbınin kirli oluşundan orucu da kabul olmz Allâh bilir ama. Takma kafana çokta bısey kaybetmemıssın emin ol.

Yarın olabildiğince umursamaz ve şen şakrak davranmanız lazım. Kudursunlar.

Manyak mısın bu kadar asagilanmaya hakarete göz yumuyorsun. Müslümanım diyen birine dinsiz kafir demenin neresi şaka. Sürekli dul demenin neresi komik. Kendine biraz saygı duy. Hala yok kaba demedim yok niye alındılar

Cok sacma iliskiler ve muhabbetler dönmüs.
Asla kimse ile is yerinde bu kadar "samimi" olmayin.
Ortamdan tiksindim

Cahil herif , biri bana dul,kafir,dinsiz diyecek onu oradan alır yerin dibine sokarım.Gitsin önce nitelikli bir Müslüman nasıl olunur ,onu öğrensin

Saka adi altında ne kadar asagilandiginizin farkındamisiniz

Siz oruç tutmadığınız için hakarete uğramamışsınız ki. Siz mütemadiyen hakarete uğruyormuşsunuz zaten. Sorun x’te, y’de değil; sorun sizde. Sırf gülüp eğlenmek için kendinizi soktuğunuz bir durum bu. Biraz öz saygısı olan hiç kimse bırakın bu tiplerle arkadaş olup gülüp eğlenmeyi, yüzlerine bile bakmaz.

Bu kadar mi kendini sevmiyorsun ya bu kadar mi. Baktım 34 yaşındasınız ben 23 bana bunları diyecek adamı s.ktr ederim. Çocuk gibi ya

Maşallah ortam bana lise yıllarımı hatırlattı. Bu kadar cıvık ortam olunca herkes herkese istediği gibi davranmaya hak görmüş kendinde heralde. Hangisine yorum yapacağıma şaşırdım.

Çok merak ediyorum konudan bağımsız hastanede mi çalışıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…