Oruç tutmadığım için hakarete uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee daha ne gibi bir şey bekliyorsunuz bu insanları hayatınızdan cıkarmak için? Bence numaralarını bile silin. İş için lazım olur diye başka yerde saklayın numaralarını. Yani ben hayatımda bu kadar seviyesiz baska bir iş ortamı daha duymadım, kendinize yazık etmeyin bunlarla muhattap olarak bakın cocugunuz da varmıs. Bunları dusunerek enerjinizi asagı çekmeyin bence.

Bu kadar kaba saba tiplere ne diye kendinizi ezdirdiniz anlayamadım. Bu nasıl yakın arkadaşlık..

Ya çok iyi niyetlisiniz ya da çok yalnızsınız ama ne olursa olsun bu kadar da alttan alınmaz kişiliğinizden ödün vermişsiniz ..

Onlar sildi mi siz onları her yerden silin, suratlarına bakmayın.

5 kuruş etmeyecek tiplere 10 kuruşluk değer vermeyin kim ki onlar topu topu iş yerinde gördüğünüz ruh hastaları!

Okurken midem bulandı. Yalnız kalırım korkusuyla mı bu kadar paspas ettiniz kendinizi? Sebebi neydi ki?

Kaç yaşındasınız siz, ne bu böyle ilkokul gibi? Sizi neden bir insanın dul dul diye aşağılamasına izin veriyorsunuz mesela en başta? Siz oruç tutmadığınız için hakarete uğramıyormuşsunuz ki, hep hakarete uğruyormuşsunuz.
Kadınların çalışmaması konusunda da ağızınızı açıp çocuğa bakma sorumluluğunun da hep kadına ait olmasının da eşit olmadığını, kadın erkek eşitliğinin her koşulda kadına da erkeğe de eşit iş yükü vermek olmadığını söyleyemediniz mi?
O kişiden daha çok size sinirlendim. Siz ezik biri gibi davranırsanız insanlar da size öyle davranır ve aynı böyle asla saygı duymazlar

Dul ne yaaa Allah aşkına kendinize böyle bir espri !!! yapılmasına bence espri asla olamaz seviyesizliğin dibi nasıl izin verdiniz ?
Ortamınız gerçekten çok kötü.
Ne yapabilirsiniz hiçççç muhattap olmazsınız olur biter başka da yolu yok.
Görmezden gelin geçip gidin?
Ne iş yapıyorsunuz bu arada?

Üzgünüm ama yumuşak yüzlü değilsiniz. Bunun adı yumuşak yüzlülük değil, başka bir adı var bunun

Bende artık muhattap olmak istemiyorum. Numaralarınıda silip sidik yarıştırmak istemiyorum. Umursamaz davranmak istiyorum. Sizce ?

Bu nasıl arkadaşlık ? Onlar altın kaplama mi kaybetmemek için "dul" kelimesine göz yummussun ? Bir de ne yapmalıyım diyorsun kendine değer ver.

Nedir ? Salaklık mı
Kusura bakmayın ama direkt eziklik yani bu. Bir insan nasıl sizinle dul diye dalga geçebiliyor ve siz buna şaka diyorsunuz? Dalga geçmek ve şaka yapmak çok farklı şeyler. Adam sizi sürekli aşağılayıp buna şaka diyormuş.
Size sorayım, sizin dışınızda o şirketteki kadınlardab kaçına dul derse tepki göstermezlerdi acaba?
Konuyu okurken 21 yaşında falan olduğunuzu düşündüm, sonradan gördüm 30lu yaşlarda olduğunuzu.
Büyük ihtimal bu seviyesizlikleri sadece size yapabiliyor, öbür insanlaea yaptığı "şakalar" çok daha katlanılır. Sizi herkese kötü anlatacak, arkanızdan konuşacak ve siz bir şey yapamayacaksınız

Siz yakın arkadaşlar falan değilmişsiniz. O iki dangalak siz iyi olduğunuz, alttan aldığınız müddetçe arkadaşlığınızdan faydalanmış. Sizin varlık gösterdiğiniz noktada da toz olmuşlar.

Ne yakin arkadasi ya adamlar sizi kafaya aliyor resmen hep alttan alip yaranmaya calistiginiz icin arkadas oldugunuzu saniyorsunuz ama umurlarinda degilsiniz.
Erkek ortamlarinda ne konustuklarini bir duysaniz keske. Benim de erkek arkadaslarim var ama birbirimizi 15 yaslarindan beri taniriz ona ragmen her şeyi gidip anlatmam dertleşiyoruz adi altinda. Cocukluktan genclikten arkadas degilseniz isyerinde orda burda tanistiginiz insanlarla kendinizi sirdas dost sanmayin. Arkanizdan demedikleri kalmiyor.

Bugün bi söz okudum.
Sırf tatsızlık çıkmasın diye buyutmediginiz şeyleri tekrar tekrar yapacaklar. BÜYÜTÜN

Siz o kadar çok sessiz kalmışsınız ki onlarda tepenize çıkmış ne münasebet dul muhabbeti ne münasebet cehennemde yanacaksın kâfir falan. Sınır çizin lütfen, kimseye bu kadar rahat konuşma hakkı vermeyin.

Bir de iş arkadasi işyerinde kalmalı, bu kadar özel hayatınızı vs niye anlatıyorsunuz ki. Yıllardır çalışırım,çalıştığım yerlerde çok güzel muhabbetim olan kahve içtiğim sohbet ettiğim güzel anlaştığım insanlar vardır hiçbirini sosyal medyadan dahi eklemem

Gülüp eğleniyorduk deyip durmuş konu sahibi ama muhtemelen konu sahibine gülüyorlardı, dalga geçiyorlar vs . Cidden tek otur. Zaten işyerindeki sosyalleşme ihtiyacı da enteresan. İşte insanların ne çok vakti var

Bende artık muhattap olmak istemiyorum. Numaralarınıda silip sidik yarıştırmak istemiyorum. Umursamaz davranmak istiyorum. Sizce ?
Yani evet umursamak davranmak lazm o zaman silmeyin ama en kısa zamanda aklınızdan da muhattabınızdan da silin, size lazm olan o taktik maktik degil yani
Bu iki insanla asla sosyalleşmemeniz lazm baya baya kafaya alıp eglenmiişler sizinle artkk buna izin vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…