Oruç tutmadığım için hakarete uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haketmeyene bu kadar değer verirseniz olacağı bu işte.Silen silsin siz de hayatınızdan silin yok sayın onları neyini soruyorsunuz daha.
Tartışma konularıda çok seviyesiz bu arada..

Zaten şuandan itibaren umursamayacağım . Ve muhattap olamayacağım

Bu yumuşak yüzlülük değil. Siz, size yapılan terbiyesizliklere çıkarlarınızı etkilemesin diye sessiz kalmış gibi duruyorsunuz şu an.

Tartışma ve cevap verme konusunda iyi değilim . En fazla muhatap olmam yapacağım maksimum bu olur . Gerçi ikiside bana küstü sanırım artık onlar benimle muhatap olmuyor
diğer 2 arkdaşınızı da geçtim de
kadın arkadaşınız niye "sizi birine emanet edip" çıkıyor akşam?
ne alaka yani? savaşta siperde nöbet mi tutuyorsunuz nasıl işyeri orası?

Yorgunum çünkü boşanma olsun .diğer problemler olsun beni fazlaca yordu . Artık tartışmayı bile gözüm yemiyor
Şimdi bir problem yok mu peki resmen kişisel alana tecavüz bu . Konuşmayı bilmeyen insanlarla bu kadar yüz göz olmaya gerek var mı ?

Sırf bir ortam olsun diye laubali davranışlara izin vermişsiniz

İyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye
Sahibimi öpmeye gidiyorum demiş

İlk tanıştığımızda X kişisi bi ara benimle ilgilendi aslında sonra birden taraf değiştirdi ve aşagılamata başladı . Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu adamla niye arkadaş oldunuzki. Çok gereksiz biri.

İlk tanıştığımızda X kişisi bi ara benimle ilgilendi aslında sonra birden taraf değiştirdi ve aşagılamata başladı . Bu konuda ne düşünüyorsunuz
O zaman Bir ilişki olmayacağını anladıgında ya da karar verdikten sonraki tek derdi artık sizi aşağı çekmek ve küçük düşürmek amacında olduğunu yorumluyorum kendi adıma.

Çok yalnızdım. Sürekli gülüyorum ve eğleniyordum uzun zamandan sonra
Yalnız kalmayı yeğleyeceğiniz türden insanlar bunlar. Hata sizde de var ki sınırlarınızı çizmediğiniz ve korumadığınız için yüz bulmuşlar. Keşke herkes haddini bilse, başkalarının sınırlarına temkinle yaklaşabilecek-anlayacak kapasitede ve nezakette olsa ama değil. Bu yüzden kendinizi korumak, size düşüyor. "Buyurun çiğneyin" derseniz çiğnerler.

Hata yaptım en baştan hiç samimi olmamalıydım

Yani çok garip bir ortam eğitim seviyesi mi düşük çalışanların ben hayatımda hiç böyle bir sohbet ortamı görmedim . Gerçekten gülüyorsdum falan demişsiniz ama bu sözler insanın sadece psikolojisini bozar .

O zaman Bir ilişki olmayacağını anladıgında ya da karar verdikten sonraki tek derdi artık sizi aşağı çekmek ve küçük düşürmek amacında olduğunu yorumluyorum kendi adıma.
Bende aynı seyi düşündüm . Bildiğiniz yürüyordu ilgileniyordu . bana sonra birgün geldi benim ailem kesinlikle evlenip boşanmış biriyle evlenmemi istemez dedi , muhtemelen eve gidip sordu onlarda hayır dedi . Sanki ben onu istiyorum da . O kadar kendinden emin ki . O günden sonra hep kaba davrandı

Zaten bu sözlere gülmüyorum. Ortamda geçen başka konulara yorumlara . Yoksa kendim hakkındaki kötü yorumlara neden güleyim

Çok yalnızdım. Sürekli gülüyorum ve eğleniyordum uzun zamandan sonra
Arkadaş olunur elbette ama böyle laçka, vıcık vıcık olunduğunda sonu hep şeye sarıyor.
Tecrübe ile sabittir.
Bir dahaki ilişkilerinde samimiyetle samimiyetsizliği karıştırmazsın
Bu da sana ders olmuş işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…