- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ayy Sertab Erener ayneeen belki saç modelimizi de değiştiririzHem de nasıl hiç bu kadar kötü bir iki sene gecirmemiştim kendime yeni bir ben lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Sertab Erener ayneeen belki saç modelimizi de değiştiririzHem de nasıl hiç bu kadar kötü bir iki sene gecirmemiştim kendime yeni bir ben lazım
Ergenken yapamamıştım birkaç tutamını pembe yapayım bari, içimde kaldıAyy Sertab Erener ayneeen belki saç modelimizi de değiştiririz
Yaptır yaptır sprey boyalar da var geçici varErgenken yapamamıştım birkaç tutamını pembe yapayım bari, içimde kaldı
23 Kasım Menüm
Kahvaltı 50 gr light kaşarlı 1 yumurtalı kabak maydanoz dereotlu omlet ,1 üçgen peynir,havuç iceberg salatalık 3 zeytin 1 tatlı kaşığı kaymak sade kahve
Ara 1 züber bar, yeşil çay
Öğlen etli kurufasülye yemeği, 6 kaşık pirinç pilavı yoğurt
Ara 1 yerli muz ,2 kaşık fıstık ezmesi ve türk kahvesi
Akşam tonlu salata
2.5 lt su
6000 adım, 2 mil leslie
24 Kasım Menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği, 2 dilim beyaz peynir söğüş zeytin 1 kaşık kahvaltılık sos
Öğlen 150 gr döner servis ayran
Ara 4 züber lokma,türk kahvesi
Akşam mercimek çorbası, az turşu
2 lt su 4600 adım
Merhaba canım kusura bakma görmemişim hoşgeldinKızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
73 kiloyum..3 yıl önce ikiz doğum yaptım ve hala kilolar gitmedi bi türlü 70 den aşağı inemiyorum..sizlerle birlikte inşallah hedefime ulaşırım ben de
tamam canım iştah azalması için youtube da seher akgül ün videolarını öneririm hem lifli tok tutan hem de kan şekerini düzenleyen tarifler veriyorBoyum 1.55 hedefim ilk etapta 69 görebilmek daha sonra da 60 olmak.belli bi listeye göre gitmiyorum şimdilik.porsiyonlarimi azalttım her gün Leslie ve bölgesel hareketler yapıyorum..bakalım kaç kg gidecek
Cok sagol canim benim. Tek istedigim seninle diyet yapmakti. Bana iyi geliyordun. Mesaj attim simdi uzunMerhaba yenideen güzel bir pazar olsun hherkese :)
yediklerimi diyetimi burada yazmaya devam edeceğim :)
@19Temmuzda69um gelebilirsin canım
sen de bana iyi geliyorsun deliiimCok sagol canim benim. Tek istedigim seninle diyet yapmakti. Bana iyi geliyordun. Mesaj attim simdi uzun
Yeni aşklar ha
yok eski aşkımYeni aşklar ha
Daha yeni biscolata mood yedim. 4 tanecigi esime biraktim. 125 gramlik. Hindistan cevizi,beyaz cikolata. Aşkkkyok eski aşkım
inanamıyorum o son 4 taneye nasıl gıydıınnnnDaha yeni biscolata mood yedim. 4 tanecigi esime biraktim. 125 gramlik. Hindistan cevizi,beyaz cikolata. Aşkkk