Orta Karbonhidrat Menüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy çook teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için inşallah sıkıntı olmaz, tabi tabi hastanede sıkılıyorum zaten yazarım hep😍😍
Ya arkadaşlar akrabalar gelince öyle oluyor, tutamıyorsun kendini onlarla beraberken 😂 ama çok iyi olmuş eğlenmişsin, diyet azıcık beklesin boşver 😘 güzel vakit geçirmek daha önemli 😘😂 bu hafta başlarsın inanıyorum, bol eksili bir hafta olur:))
Oğlanlar iyi çok şükür kuzum annem bakıyor onlara hastanede olduğum için, özledim şimdiden ikisini de🌸
cnm geç cevap için sorry 🤗
tamam canım 😍
aynen yaa 🥰 zaten iştahım boğa burcu gibi 😄 bahane oluyor hehe
aynen eğlendik canım ,Anıtkabir'e de gittik :KK200:
evet bekledi bugün iyi başladım haftaya kuşum inşallah inşallah 😍 galiba her gün biraz biraz kaçamaklı daha iyi olacak birkaç haftaya belli olur canım
Anneler can yaa 🥰 sağolsun , ziyaret izinleri var mı ? hangi gün taburcusun inşallah cnm

cnm geç cevap için sorry 🤗
tamam canım 😍
aynen yaa 🥰 zaten iştahım boğa burcu gibi 😄 bahane oluyor hehe
aynen eğlendik canım ,Anıtkabir'e de gittik :KK200:
evet bekledi bugün iyi başladım haftaya kuşum inşallah inşallah 😍 galiba her gün biraz biraz kaçamaklı daha iyi olacak birkaç haftaya belli olur canım
Anneler can yaa 🥰 sağolsun , ziyaret izinleri var mı ? hangi gün taburcusun inşallah cnm
Önemli değil kuzum🥰
Ay bende çok isterdim bu sene Anıtkabiire gitmeyi 10 Kasım'da, çok iyi olmuş 🌸🇹🇷
Kaçamaksız gün geçmez zaten, işin tuzu biberi 😂 bana haber ver güncel tut bilgileri merak ederim😘
Öyleler valla, Allah razı olsun kızsa etse de yanımda 🥰 ziyaret izni var canım ama çocukları pek hastane ortamına getirtmek istemiyorum malum çok çabuk hastalanıyorlar zaten:KK43: pazartesi dendi ama o günkü kontrole göre değişebilir belki 🥰

Önemli değil kuzum🥰
Ay bende çok isterdim bu sene Anıtkabiire gitmeyi 10 Kasım'da, çok iyi olmuş 🌸🇹🇷
Kaçamaksız gün geçmez zaten, işin tuzu biberi 😂 bana haber ver güncel tut bilgileri merak ederim😘
Öyleler valla, Allah razı olsun kızsa etse de yanımda 🥰 ziyaret izni var canım ama çocukları pek hastane ortamına getirtmek istemiyorum malum çok çabuk hastalanıyorlar zaten:KK43: pazartesi dendi ama o günkü kontrole göre değişebilir belki 🥰
aynen ona yakın tarihti çok iyi oldu 🤗
tamam canım cuma tartısıyla güncellerim hatta geçen cumaki kilomu ekleyeyim :ıslık: 61.2 daha havalı ama 😂
amin cnm :KK200: hımm doğru haklısın canım Allah dayanma gücü versin hepinize sağlık sıhhat inşallah
inşallah pazartesine çıkarsın kuzum :KK66:
hastane yemekleri nasıl 😂 gerçi beslenmeyle ilgili değildir kantine inebiliyor musun? 🥰

Merhaba hanımlar,bugün itibariyle yeni bir düzene başladım inşallah istikrarlı olurum 🥰
Kurallar günde 6 dilim ekmeği,6 küp şekeri,3 porsiyon meyveyi geçmeden olabildiğince sağlıklı beslenmek :)
bugünkü menüm:

22 Kasım Menüm
1 dilim kızarmış tb ekmeği,2 zeytin, 1 er dilim light kaşar ve beyaz peynir, domates iceberg, salatalık 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz siyah çay
ara 2 züber lokma, sade türk kahvesi
öğlen hamsi buğulama 200 gr kadar, 1 dilim tb ekmek,salata
ara 1 yaş trabzon hurması ,4 ceviz
akşam 1 kase mercimek çorbası,baharatlı yoğurt, salata
ara sade kahve ve 2 parça sütlü fıstıklı çaklıt 😋

evdeydim telefon yanımda değilken yürüdüm ev işi filan yaptım :) ve 2 mil leslie
2.5 lt su

aynen ona yakın tarihti çok iyi oldu 🤗
tamam canım cuma tartısıyla güncellerim hatta geçen cumaki kilomu ekleyeyim :ıslık: 61.2 daha havalı ama 😂
amin cnm :KK200: hımm doğru haklısın canım Allah dayanma gücü versin hepinize sağlık sıhhat inşallah
inşallah pazartesine çıkarsın kuzum :KK66:
hastane yemekleri nasıl 😂 gerçi beslenmeyle ilgili değildir kantine inebiliyor musun? 🥰
Bence 62.2 de havalı 😂 bana göre çok iyi en azından 🤣
Amin canım sağolasın ❤️
Hastane yemekleri berbat açıkçası, sabahın 6 sında kahvaltı getiriyorlar inanabiliyor musun? Aklım almıyor, o saatte kahvaltı mı yapılır 😂
Tuvalet dışında yerimden kalkmamam lazım düşük riski yüzünden. O yüzden pek inemiyorum ama çok samimi bir hemşire var hep benimle ilgileniyor o yardım ediyor arada sağolsun 🥰

Merhaba hanımlar,bugün itibariyle yeni bir düzene başladım inşallah istikrarlı olurum 🥰
Kurallar günde 6 dilim ekmeği,6 küp şekeri,3 porsiyon meyveyi geçmeden olabildiğince sağlıklı beslenmek :)
bugünkü menüm:

22 Kasım Menüm
1 dilim kızarmış tb ekmeği,2 zeytin, 1 er dilim light kaşar ve beyaz peynir, domates iceberg, salatalık 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz siyah çay
ara 2 züber lokma, sade türk kahvesi
öğlen hamsi buğulama 200 gr kadar, 1 dilim tb ekmek,salata
ara 1 yaş trabzon hurması ,4 ceviz
akşam 1 kase mercimek çorbası,baharatlı yoğurt, salata
ara sade kahve ve 2 parça sütlü fıstıklı çaklıt 😋

evdeydim telefon yanımda değilken yürüdüm ev işi filan yaptım :) ve 2 mil leslie
2.5 lt su
Oooo afiyet olsun canım 🥰 sevdim bunu😋

Bence 62.2 de havalı 😂 bana göre çok iyi en azından 🤣
Amin canım sağolasın ❤️
Hastane yemekleri berbat açıkçası, sabahın 6 sında kahvaltı getiriyorlar inanabiliyor musun? Aklım almıyor, o saatte kahvaltı mı yapılır 😂
Tuvalet dışında yerimden kalkmamam lazım düşük riski yüzünden. O yüzden pek inemiyorum ama çok samimi bir hemşire var hep benimle ilgileniyor o yardım ediyor arada sağolsun 🥰
Sağol 😘
Bebiş doğunca kolay verirsin zaten merak etme🤗 6 mı :KK14: bizim hastanede de 7ydi galiba 😂
Hıım iyi bari kafa dengi birinin olması güzel 😘😘😘

Sağol cnm iyi gidiyor bakalım 😍 haftada 1 kilo bile iyi di mii 😘😘
Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor bence 😘 bol eksi getirsin🥰 yeni yıla zayıf zayıf istediğin kıyafeti giyerek gir inşallah🙏

Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor bence 😘 bol eksi getirsin🥰 yeni yıla zayıf zayıf istediğin kıyafeti giyerek gir inşallah🙏
😍yaa kurban oluruumm ne güzel dileklerr 😘😘😘amin canım sana da oğluşlarınla ve karnındaki yavruyla ailenle musmutlu bir yılbaşı dilerim şimdiden 😘

İnşallah inşallah 😍şimdiye kadarki en güzel ve gittikçe güzelleşecek hayatımızın başlangıcı olsun 🥳 🍰
En kötü günümüz böyle olsun diyormuşum😂 yeni yıla girmeden yeni yıla girdik resmen😂 umarım gülümseyerek hatırlarız 🥰

🥰 ay aynen 2 kere dilemek daha güçlü ondan başladık 😂hatta 40 kere söylersen olurmuş dün mü başlasaydık 😂😂😂
Kontroller nasıl gidiyor? 😊
Günlük yazıyor musun telefonuna? 🙂
100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü😂
Kilo kontrolüne devam edicem, önceki gebeliklerimdeki gibi patatese benzemek istemiyorum bu sefer, doğum da zor oluyor öyle😂😂
O yüzden evet devam 🤧

100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü😂
Kilo kontrolüne devam edicem, önceki gebeliklerimdeki gibi patatese benzemek istemiyorum bu sefer, doğum da zor oluyor öyle😂😂
O yüzden evet devam 🤧
Oyy tatlı patatesim benim 😘
Bi evine dön de canım bir şekilde kısıtla o zaman yediklerini mesela ekmeği sabah ye doyana kadar 2 ana 2 ara yap akşam da canın isterse 1 dilim ekmek gibi 😘

Oyy tatlı patatesim benim 😘
Bi evine dön de canım bir şekilde kısıtla o zaman yediklerini mesela ekmeği sabah ye doyana kadar 2 ana 2 ara yap akşam da canın isterse 1 dilim ekmek gibi 😘
Ayy yaparım ben bunu🥰 hedef: 10 u geçmemek🤧
Hastane yemekleri kilo verdiriyor çok şükür 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X