• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta Karbonhidrat Menüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy çook teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için inşallah sıkıntı olmaz, tabi tabi hastanede sıkılıyorum zaten yazarım hep😍😍
Ya arkadaşlar akrabalar gelince öyle oluyor, tutamıyorsun kendini onlarla beraberken 😂 ama çok iyi olmuş eğlenmişsin, diyet azıcık beklesin boşver 😘 güzel vakit geçirmek daha önemli 😘😂 bu hafta başlarsın inanıyorum, bol eksili bir hafta olur:))
Oğlanlar iyi çok şükür kuzum annem bakıyor onlara hastanede olduğum için, özledim şimdiden ikisini de🌸
cnm geç cevap için sorry 🤗
tamam canım 😍
aynen yaa 🥰 zaten iştahım boğa burcu gibi 😄 bahane oluyor hehe
aynen eğlendik canım ,Anıtkabir'e de gittik :KK200:
evet bekledi bugün iyi başladım haftaya kuşum inşallah inşallah 😍 galiba her gün biraz biraz kaçamaklı daha iyi olacak birkaç haftaya belli olur canım
Anneler can yaa 🥰 sağolsun , ziyaret izinleri var mı ? hangi gün taburcusun inşallah cnm

cnm geç cevap için sorry 🤗
tamam canım 😍
aynen yaa 🥰 zaten iştahım boğa burcu gibi 😄 bahane oluyor hehe
aynen eğlendik canım ,Anıtkabir'e de gittik :KK200:
evet bekledi bugün iyi başladım haftaya kuşum inşallah inşallah 😍 galiba her gün biraz biraz kaçamaklı daha iyi olacak birkaç haftaya belli olur canım
Anneler can yaa 🥰 sağolsun , ziyaret izinleri var mı ? hangi gün taburcusun inşallah cnm
Önemli değil kuzum🥰
Ay bende çok isterdim bu sene Anıtkabiire gitmeyi 10 Kasım'da, çok iyi olmuş 🌸🇹🇷
Kaçamaksız gün geçmez zaten, işin tuzu biberi 😂 bana haber ver güncel tut bilgileri merak ederim😘
Öyleler valla, Allah razı olsun kızsa etse de yanımda 🥰 ziyaret izni var canım ama çocukları pek hastane ortamına getirtmek istemiyorum malum çok çabuk hastalanıyorlar zaten:( pazartesi dendi ama o günkü kontrole göre değişebilir belki 🥰

Önemli değil kuzum🥰
Ay bende çok isterdim bu sene Anıtkabiire gitmeyi 10 Kasım'da, çok iyi olmuş 🌸🇹🇷
Kaçamaksız gün geçmez zaten, işin tuzu biberi 😂 bana haber ver güncel tut bilgileri merak ederim😘
Öyleler valla, Allah razı olsun kızsa etse de yanımda 🥰 ziyaret izni var canım ama çocukları pek hastane ortamına getirtmek istemiyorum malum çok çabuk hastalanıyorlar zaten:KK43: pazartesi dendi ama o günkü kontrole göre değişebilir belki 🥰
aynen ona yakın tarihti çok iyi oldu 🤗
tamam canım cuma tartısıyla güncellerim hatta geçen cumaki kilomu ekleyeyim :ıslık: 61.2 daha havalı ama 😂
amin cnm :KK200: hımm doğru haklısın canım Allah dayanma gücü versin hepinize sağlık sıhhat inşallah
inşallah pazartesine çıkarsın kuzum ;)
hastane yemekleri nasıl 😂 gerçi beslenmeyle ilgili değildir kantine inebiliyor musun? 🥰

Merhaba hanımlar,bugün itibariyle yeni bir düzene başladım inşallah istikrarlı olurum 🥰
Kurallar günde 6 dilim ekmeği,6 küp şekeri,3 porsiyon meyveyi geçmeden olabildiğince sağlıklı beslenmek :)
bugünkü menüm:

22 Kasım Menüm
1 dilim kızarmış tb ekmeği,2 zeytin, 1 er dilim light kaşar ve beyaz peynir, domates iceberg, salatalık 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz siyah çay
ara 2 züber lokma, sade türk kahvesi
öğlen hamsi buğulama 200 gr kadar, 1 dilim tb ekmek,salata
ara 1 yaş trabzon hurması ,4 ceviz
akşam 1 kase mercimek çorbası,baharatlı yoğurt, salata
ara sade kahve ve 2 parça sütlü fıstıklı çaklıt 😋

evdeydim telefon yanımda değilken yürüdüm ev işi filan yaptım :) ve 2 mil leslie
2.5 lt su

aynen ona yakın tarihti çok iyi oldu 🤗
tamam canım cuma tartısıyla güncellerim hatta geçen cumaki kilomu ekleyeyim :ıslık: 61.2 daha havalı ama 😂
amin cnm :KK200: hımm doğru haklısın canım Allah dayanma gücü versin hepinize sağlık sıhhat inşallah
inşallah pazartesine çıkarsın kuzum :KK66:
hastane yemekleri nasıl 😂 gerçi beslenmeyle ilgili değildir kantine inebiliyor musun? 🥰
Bence 62.2 de havalı 😂 bana göre çok iyi en azından 🤣
Amin canım sağolasın ❤️
Hastane yemekleri berbat açıkçası, sabahın 6 sında kahvaltı getiriyorlar inanabiliyor musun? Aklım almıyor, o saatte kahvaltı mı yapılır 😂
Tuvalet dışında yerimden kalkmamam lazım düşük riski yüzünden. O yüzden pek inemiyorum ama çok samimi bir hemşire var hep benimle ilgileniyor o yardım ediyor arada sağolsun 🥰

Merhaba hanımlar,bugün itibariyle yeni bir düzene başladım inşallah istikrarlı olurum 🥰
Kurallar günde 6 dilim ekmeği,6 küp şekeri,3 porsiyon meyveyi geçmeden olabildiğince sağlıklı beslenmek :)
bugünkü menüm:

22 Kasım Menüm
1 dilim kızarmış tb ekmeği,2 zeytin, 1 er dilim light kaşar ve beyaz peynir, domates iceberg, salatalık 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz siyah çay
ara 2 züber lokma, sade türk kahvesi
öğlen hamsi buğulama 200 gr kadar, 1 dilim tb ekmek,salata
ara 1 yaş trabzon hurması ,4 ceviz
akşam 1 kase mercimek çorbası,baharatlı yoğurt, salata
ara sade kahve ve 2 parça sütlü fıstıklı çaklıt 😋

evdeydim telefon yanımda değilken yürüdüm ev işi filan yaptım :) ve 2 mil leslie
2.5 lt su
Oooo afiyet olsun canım 🥰 sevdim bunu😋

Bence 62.2 de havalı 😂 bana göre çok iyi en azından 🤣
Amin canım sağolasın ❤️
Hastane yemekleri berbat açıkçası, sabahın 6 sında kahvaltı getiriyorlar inanabiliyor musun? Aklım almıyor, o saatte kahvaltı mı yapılır 😂
Tuvalet dışında yerimden kalkmamam lazım düşük riski yüzünden. O yüzden pek inemiyorum ama çok samimi bir hemşire var hep benimle ilgileniyor o yardım ediyor arada sağolsun 🥰
Sağol 😘
Bebiş doğunca kolay verirsin zaten merak etme🤗 6 mı :KK14: bizim hastanede de 7ydi galiba 😂
Hıım iyi bari kafa dengi birinin olması güzel 😘😘😘

Sağol cnm iyi gidiyor bakalım 😍 haftada 1 kilo bile iyi di mii 😘😘
Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor bence 😘 bol eksi getirsin🥰 yeni yıla zayıf zayıf istediğin kıyafeti giyerek gir inşallah🙏

Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor bence 😘 bol eksi getirsin🥰 yeni yıla zayıf zayıf istediğin kıyafeti giyerek gir inşallah🙏
😍yaa kurban oluruumm ne güzel dileklerr 😘😘😘amin canım sana da oğluşlarınla ve karnındaki yavruyla ailenle musmutlu bir yılbaşı dilerim şimdiden 😘

İnşallah inşallah 😍şimdiye kadarki en güzel ve gittikçe güzelleşecek hayatımızın başlangıcı olsun 🥳 🍰
En kötü günümüz böyle olsun diyormuşum😂 yeni yıla girmeden yeni yıla girdik resmen😂 umarım gülümseyerek hatırlarız 🥰

En kötü günümüz böyle olsun diyormuşum😂 yeni yıla girmeden yeni yıla girdik resmen😂 umarım gülümseyerek hatırlarız 🥰
🥰 ay aynen 2 kere dilemek daha güçlü ondan başladık 😂hatta 40 kere söylersen olurmuş dün mü başlasaydık 😂😂😂
Kontroller nasıl gidiyor? 😊
Günlük yazıyor musun telefonuna? 🙂

🥰 ay aynen 2 kere dilemek daha güçlü ondan başladık 😂hatta 40 kere söylersen olurmuş dün mü başlasaydık 😂😂😂
Kontroller nasıl gidiyor? 😊
Günlük yazıyor musun telefonuna? 🙂
100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü😂
Kilo kontrolüne devam edicem, önceki gebeliklerimdeki gibi patatese benzemek istemiyorum bu sefer, doğum da zor oluyor öyle😂😂
O yüzden evet devam 🤧

100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü😂
Kilo kontrolüne devam edicem, önceki gebeliklerimdeki gibi patatese benzemek istemiyorum bu sefer, doğum da zor oluyor öyle😂😂
O yüzden evet devam 🤧
Oyy tatlı patatesim benim 😘
Bi evine dön de canım bir şekilde kısıtla o zaman yediklerini mesela ekmeği sabah ye doyana kadar 2 ana 2 ara yap akşam da canın isterse 1 dilim ekmek gibi 😘

Oyy tatlı patatesim benim 😘
Bi evine dön de canım bir şekilde kısıtla o zaman yediklerini mesela ekmeği sabah ye doyana kadar 2 ana 2 ara yap akşam da canın isterse 1 dilim ekmek gibi 😘
Ayy yaparım ben bunu🥰 hedef: 10 u geçmemek🤧
Hastane yemekleri kilo verdiriyor çok şükür 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back