- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
cnm geç cevap için sorryAyy çook teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için inşallah sıkıntı olmaz, tabi tabi hastanede sıkılıyorum zaten yazarım hep
Ya arkadaşlar akrabalar gelince öyle oluyor, tutamıyorsun kendini onlarla beraberkenama çok iyi olmuş eğlenmişsin, diyet azıcık beklesin boşver güzel vakit geçirmek daha önemli bu hafta başlarsın inanıyorum, bol eksili bir hafta olur:))
Oğlanlar iyi çok şükür kuzum annem bakıyor onlara hastanede olduğum için, özledim şimdiden ikisini de
Önemli değil kuzumcnm geç cevap için sorry
tamam canım
aynen yaazaten iştahım boğa burcu gibi bahane oluyor hehe
aynen eğlendik canım ,Anıtkabir'e de gittik
evet bekledi bugün iyi başladım haftaya kuşum inşallah inşallahgaliba her gün biraz biraz kaçamaklı daha iyi olacak birkaç haftaya belli olur canım
Anneler can yaasağolsun , ziyaret izinleri var mı ? hangi gün taburcusun inşallah cnm
aynen ona yakın tarihti çok iyi olduÖnemli değil kuzum
Ay bende çok isterdim bu sene Anıtkabiire gitmeyi 10 Kasım'da, çok iyi olmuş
Kaçamaksız gün geçmez zaten, işin tuzu biberibana haber ver güncel tut bilgileri merak ederim
Öyleler valla, Allah razı olsun kızsa etse de yanımdaziyaret izni var canım ama çocukları pek hastane ortamına getirtmek istemiyorum malum çok çabuk hastalanıyorlar zaten pazartesi dendi ama o günkü kontrole göre değişebilir belki
Bence 62.2 de havalıaynen ona yakın tarihti çok iyi oldu
tamam canım cuma tartısıyla güncellerim hatta geçen cumaki kilomu ekleyeyim61.2 daha havalı ama
amin cnmhımm doğru haklısın canım Allah dayanma gücü versin hepinize sağlık sıhhat inşallah
inşallah pazartesine çıkarsın kuzum
hastane yemekleri nasılgerçi beslenmeyle ilgili değildir kantine inebiliyor musun?
Oooo afiyet olsun canımMerhaba hanımlar,bugün itibariyle yeni bir düzene başladım inşallah istikrarlı olurum
Kurallar günde 6 dilim ekmeği,6 küp şekeri,3 porsiyon meyveyi geçmeden olabildiğince sağlıklı beslenmek :)
bugünkü menüm:
22 Kasım Menüm
1 dilim kızarmış tb ekmeği,2 zeytin, 1 er dilim light kaşar ve beyaz peynir, domates iceberg, salatalık 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz siyah çay
ara 2 züber lokma, sade türk kahvesi
öğlen hamsi buğulama 200 gr kadar, 1 dilim tb ekmek,salata
ara 1 yaş trabzon hurması ,4 ceviz
akşam 1 kase mercimek çorbası,baharatlı yoğurt, salata
ara sade kahve ve 2 parça sütlü fıstıklı çaklıt
evdeydim telefon yanımda değilken yürüdüm ev işi filan yaptım :) ve 2 mil leslie
2.5 lt su
SağolBence 62.2 de havalıbana göre çok iyi en azından
Amin canım sağolasın
Hastane yemekleri berbat açıkçası, sabahın 6 sında kahvaltı getiriyorlar inanabiliyor musun? Aklım almıyor, o saatte kahvaltı mı yapılır
Tuvalet dışında yerimden kalkmamam lazım düşük riski yüzünden. O yüzden pek inemiyorum ama çok samimi bir hemşire var hep benimle ilgileniyor o yardım ediyor arada sağolsun
Sağol cnm iyi gidiyor bakalımOooo afiyet olsun canımsevdim bunu
Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor benceSağol cnm iyi gidiyor bakalımhaftada 1 kilo bile iyi di mii
Haftada 1 kilo çok iyi kuzum, 1 kilodan fazlası sağlıksız diyete giriyor bencebol eksi getirsin yeni yıla zayıf zayıf istediğin kıyafeti giyerek gir inşallah
Sağolasın kuzummm çok güzel bir yıl olsun hepimiz içinyaa kurban oluruumm ne güzel dileklerr amin canım sana da oğluşlarınla ve karnındaki yavruyla ailenle musmutlu bir yılbaşı dilerim şimdiden
İnşallah inşallahSağolasın kuzummm çok güzel bir yıl olsun hepimiz için
En kötü günümüz böyle olsun diyormuşumİnşallah inşallahşimdiye kadarki en güzel ve gittikçe güzelleşecek hayatımızın başlangıcı olsun
En kötü günümüz böyle olsun diyormuşumyeni yıla girmeden yeni yıla girdik resmen umarım gülümseyerek hatırlarız
100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzüay aynen 2 kere dilemek daha güçlü ondan başladık hatta 40 kere söylersen olurmuş dün mü başlasaydık
Kontroller nasıl gidiyor?
Günlük yazıyor musun telefonuna?
Oyy tatlı patatesim benim100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü
Kilo kontrolüne devam edicem, önceki gebeliklerimdeki gibi patatese benzemek istemiyorum bu sefer, doğum da zor oluyor öyle
O yüzden evet devam
Herkesin zorlayıcı ve travmatikti galiba100 kere olsa 100 kere söylerim 2020-2021 kötüydü 2022 güldürsün yüzümüzü
Ayy yaparım ben bunuOyy tatlı patatesim benim
Bi evine dön de canım bir şekilde kısıtla o zaman yediklerini mesela ekmeği sabah ye doyana kadar 2 ana 2 ara yap akşam da canın isterse 1 dilim ekmek gibi
Hem de nasıl hiç bu kadar kötü bir iki sene gecirmemiştimHerkesin zorlayıcı ve travmatikti galiba
OluurAyy yaparım ben bunuhedef: 10 u geçmemek
Hastane yemekleri kilo verdiriyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?