- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.521
Oxygen Boost göz kremini ve maskeyi kullandım.Bence maske Oriflame'in en iyi maskesi.Göz kreminden ise ben o kadar memnun olmadım nemlendirmesi pek iyi değildi benim cildim için.Bir de birkaç ay sonra kokusu bir tuhaf oldu bozuldu gibi ben de kullanmadım gözüme
alala 14.katalogdan mı bahsediyorsun canım.Ruj mu gelcek.Limon ve zencefil özlü saç kremi gelmicek mi yani? Ohh ne ii olur ya zaten kullanmıyorum baskasına veriyorum saç ürünlerini :|
evet 14. katolokta ruj bazen el kremi sürpriz bir ürün gelicek yani bende saç kreminden bıkmıştım açıkçasııı
evet 14. katolokta ruj bazen el kremi sürpriz bir ürün gelicek yani bende saç kreminden bıkmıştım açıkçasııı
şampuan geçtiğimiz aydı zaten
ayy walla icime su serptn cnm ya.hep böle sürprz yapsalar ne gzl olur demi
sampuan deil sac kremi .d
canım ben göz kremini annem için alıcam. annem de 50 yaşında...
kızlar parfüm alcam ama amber elixir mi dancing lady mi alsam hangisini önerirsiniz hangisi ne tarz koku mesela bilgilendirirseniz sevinirim
mesela en begendiğim parfümler armani code lolita avondanda rare gold l,ttle black dress bunlara göre sevebileceğim hangisi olur sizce
kızlar bi cevap veriverin ya valla siparişi tamamladım biri cevap verirse siparişi verecem sizi bekliyorum
cnm sen 200bp lik siparişi verebiliyo musun ya benim kredim zaten 295 TL en fazla 158 Bp vermiştim geçen ay yeni üyeysen senin de kredin 295 Tldir eğer faks
çekersen limitin yükseliyor bence sponsoruna bir danışş
200 bplik sipariş verebiliyorum canım niye danışayımki :) ama 200 bp 295 tlyi geçmedi zaten bende :44: bu arada danışamınım numarasınıda kaybettim ve netten üye oldugum için tanımıyorumda bişy olurmuki ? bi işime yarıyomu danışman soracagım sorular dışında ? onları nettende öğreniyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?