- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.541
giordani goldun maskarası nasıl sizce almayı düsünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilr mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
295 tl yi geçmiyosa sorun olmaz canım ya sponsorunun numarası da mesela ürünün kırık gelmiştir iade etmen lazım ne biliyim bunun gibi bilmediğin şeyleri sormak için lazım ama öğreniyosan boşver
kızlar bu very me nin lipstainleri hakkında düşünceleriniz nelerdir?Hiç kullanan var mı?Ben kırmızısını denicem ama çok turuncunumsu, kullanan varsa bir swatchını koysa hayrına:26:
giordani goldun maskarası nasıl sizce almayı düsünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilr mi
ben kullanıyorm arkadsm süper .d
arkadaşlar bu aya amber elixirin deneme boyunu aldım süpermiş valla tabi zevk meselei ama ben bayıldım hem acaip kalıcı,hem sanki meyvemsi falan kokuyo tüm gün burnumdaydı bayıldım 30ml.liği bitince 50 sini alcam çok beğendim doğrusu:97:
sun edt in kokusu nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 267373 Eki Görüntüle 267374
çok hoş bi kırmızı aslında turuncu gibi görünüyo olabilir ama tek kat sürüp kuruduktan sonra üstüne tekrar uyguladığında tam rengini veriyor şahsen bayıldım bu ürüne ben biraz küçük ama yetiyo zaten bi flaslı bi flassız resmini göstermeye çalıştım
merhaba katalog 5 li seti sipariş verilirken nasıl kaldırabiliriz,satış yapmıyorum ve 5 tane ekstradan katalog elimde kalıyor bir bilginiz var mı acaba nasıl kaldırabilirim sipariş verirken
en sona gelmeden sepeti güncelle diyip kaldırabilirsiin [/QUOT
aa tamam iyiymiş teşekkür ederimm
:)) tamam canımcım çok sağol kimse cevap vermeyince çıkar mıştım sepetten siparişi verdim artık diğer katalogta indirimde olursa alırım :)canım ben ona bayılıyorum resmeen... daha onun gibi parfüm bulamadım desem yeridirr ben çok seviyorum onu :) o kadar parfümün numunesini aldım ama ı-ıh sun
gbi diil :) bi de özel bi anlamda yüklüo olabilirim ilk parfümümdüü
merhaba katalog 5 li seti sipariş verilirken nasıl kaldırabiliriz,satış yapmıyorum ve 5 tane ekstradan katalog elimde kalıyor bir bilginiz var mı acaba nasıl kaldırabilirim sipariş verirken
arkadaşlar üyelik şu an kaç para
Gerçekten mi canım yaaa bana ağır gibi gelmişti öyle değil mi kiii bende mi deneseem :))) güle güle kullannnn