- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.481
Kızlar divine sensual nasıl bir koku :) şekerli mi ya da ağır mı biraz bahseder misiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar erkek parfümü glacierin kokusu nasıl fres bi kokumu bohçaya koymak istiyorum çok pahalı olmasın ama güzel koksun isityorum oda tamamlayıcı ürünleri ile 39,90 iyi fiyatıda kokusu nasıl cvp bekliyorum
Arkadaslar!! ben pure skın 8saatte sivilce lekelerine bakım ı aldım şahane bişeyyyyyyy tavsiye edeerim kesinliklee ve şiddetle... anındaa bitiriyor
Eki Görüntüle 264114 Eki Görüntüle 264115
Kızlaar bu iki parfüm aynı değil mi? oriflame "sun" adlı parfüm böyle mi oldu ? birde eclipse vardı o nasıl? cvp bekliyorum sizlerdeen şimdiden teşekkürler
kızlar bişi sorucam...bu ürünlerin BV'siz fiyatları(KDV) bizi ilgilendiriyormu? mesela bir ürünün katalog fiyatı 19.90 kdv'siz fiyatı 12.97 biz alırken 15.31e alıoruz diymi?
Eki Görüntüle 264209
bu eski hali
yuvarlak şişeler yeni hali mavi olan moon sarı olan sun pembe olan ise elipse
Eki Görüntüle 264211
kızlar ben kendi alt grubu oluşturabilmek için satış yapabiliceğini düşündüğüm yada en azından kendine alır düşüncesiyle 10 kişiye teklif götürdüm...herkesin cevabı'yiğenim satıyor,komşum satıyor,ablam satıyor,kardeşim satıyor,kullanmıyorum' oldu peki ben üye yapabiliceğim kişileri nerden bulucam yaa bu nasıl bişi öfff eskidenmiş demekki üye bulabilmek...aynı sorundan müzdarip olanlarınız varmı?
kızlar ben kendi alt grubu oluşturabilmek için satış yapabiliceğini düşündüğüm yada en azından kendine alır düşüncesiyle 10 kişiye teklif götürdüm...herkesin cevabı'yiğenim satıyor,komşum satıyor,ablam satıyor,kardeşim satıyor,kullanmıyorum' oldu peki ben üye yapabiliceğim kişileri nerden bulucam yaa bu nasıl bişi öfff eskidenmiş demekki üye bulabilmek...aynı sorundan müzdarip olanlarınız varmı?